Το «κλειστό» πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η απορία της Ελένης Μενεγάκη και το look της βραδιάς

Το «κλειστό» πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η απορία της Ελένης Μενεγάκη και το look της βραδιάς

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε 43 ετών και αποφάσισε φέτος να γιορτάσει με ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του μόνο με τους συνεργάτες του. Η σπάνια έξοδος της Ελένης Μενεγάκη χωρίς τον Μάκη Παντζόπουλο, το πολύ απλό look και η απουσία της Φαίης Σκορδά.

Τα γενέθλιά του είχε στις 9 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έγινε 43 ετών, γιόρτασε on air, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, εκεί όπου αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και πάρτι μάλιστα. Το οποίο και τελικά πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (10/2) στο σπίτι του στη Βούλα.

Καλεσμένοι, όπως θα δεις και παρακάτω, ήταν μόνο οι συνεργάτες του Δημήτρη από την εκπομπή Ελένη, ενώ αυτή ήταν και μία από τις σπάνιες φορές που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε βράδυ και, μάλιστα, χωρίς τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, επιλέγοντας ένα πολύ απλό outfit για την περίσταση.

Η Λάουρα Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η μαμά Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μυστικό πάρτι και την έκπληξή της

Πάντως, το πάρτι ήταν για λίγους από ό,τι φάνηκε, καθώς ούτε η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο σπίτι του καλού της φίλου, με τον οποίο έχουν την ίδια μέρα γενέθλια και ακριβώς την ίδια ηλικία. Βέβαια, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις την ίδια ώρα, όμως και πάλι δεν γνωρίζουμε αν έλαβε πρόσκληση ή όχι.

Η φωτογραφία στο σπίτι του Ουγγαρέζου, η απορία και το look της Ελένης Μενεγάκη

«Πάντως και ο δικός μου τα έχασε χθες που του είπα ότι θα βγω. Μου λέει, "μήπως να κάνουμε αυτό;” και του λέω, "δεν μπορώ, έχω απογευματινή έξοδο”. Με κοιτάζει με μια απορία τύπου, "Η δική μου η γυναίκα θα βγει;”, με ρώτησε πού θα πάω. Του είπα ότι θα πάω στον Δημήτρη να κόψω μια τούρτα, ότι θέλω να πάω σπίτι του, να δω. Μου λέει, "θα πας εσύ στο Παλαιό Φάληρο;” Ήταν σαν να βγαίνω στα διόδια. Τόσο μακριά», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για τη συζήτηση που είχε με τον Μάκη Παντζόπουλο αναφορικά με τα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Και, τελικά, η Ωραία Ελένη βρέθηκε στο σπίτι του συνεργάτη της και, μάλιστα, φωτογραφήθηκε μαζί του, αλλά και με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή. Στο βάθος, όπως θα δεις παρακάτω, φαίνεται και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ στο σπίτι του Ουγγαρέζου βρέθηκαν και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον Σάββα Πούμπουρα.

https://www.instagram.com/p/CofpOFgr9q1

Με αυτην τη φωτογραφία, βέβαια, δημιουργήθηκε μια απορία στην Ελένη Μενεγάκη που αφορούσε... το βλέμμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου. «Ο Δημήτρης τι σκέφτεται; Μου λέτε;», έγραψε η παρουσιάστρια του MEGA με τους fans να δίνουν επικές απαντήσεις.

fans.jpg

Για την περίσταση, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα πολύ απλό outfit, με γκρι-ασημί ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι, άφησε τα μαλλιά της ίσια και το μακιγιάζ πολύ απλό, με πρωταγωνιστή το ροζ κραγιόν.

Το «κλειστό» πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η απουσία της Φαίης Σκορδά

Όπως φάνηκε, το πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν πολύ «κλειστό», μόνο με την παρουσία των πολύ στενών συνεργατών του, στους οποίους ήθελε να ανοίξει το σπίτι του. Ούτε, δηλαδή, η Φαίη Σκορδά δεν βρέθηκε εκεί, με την οποία ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός έχουν την ίδια ακριβώς μέρα γενέθλια και τους συνδέει μια φιλία χρόνων.

Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν ήταν καλεσμένη ή αν απλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί μιας και την ίδια ώρα με το πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του ΣΚΑΙ, όπου η Φαίη έδωσε το παρών.