H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την 1η έξοδο με τον γιο της- Τα νέα πλάνα από το υπέροχο σπίτι τους

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την 1η έξοδο με τον γιο της- Τα νέα πλάνα από το υπέροχο σπίτι τους

H 35χρονη παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και έκανε έξοδο στα νότια προάστια με τον νεογέννητο γιο της.

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και έχουν μπει για τα καλά στη νέα τους καθημερινότητα.

Η νέα μαμά στις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι απολαμβάνει κάθε στιγμή και παρά την κούρασή της, παραμένει ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν λίγες ώρες η 35χρονη εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πραγματοποίησε την πρώτη έξοδο με τον μονάκριβο γιο της.

H πρώτη έξοδος του Σταθοκωστόπουλου junior

Η «Queen Dina» ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Σταθοκωστόπουλος junior έγινε 40 ημερών. Μαμά και γιος πήγαν στην εκκλησία για να πάρουν την ευχή του ιερέα και σύμφωνα με το θρησκευτικό έθιμο ο μικρός μπορεί να απολαύσει τις βόλτες του επίσημα πλέον και εκτός σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/Coj5xMcLD15

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με το μωρό της και έγραψε: «Γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχούλα μας. Η μέρα επιβάλει μια βολτίτσα τώρα με το "4x4" καρότσι μας. Εγώ σε στιγμιότυπο δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου».

H Σπυροπούλου αποκάλυψε τι θέλουν να μάθουν οι followers για το μωρό & την ίδια μετά τον τοκετό

«Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα», έγραψε σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η 35χρονη η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον νέο της ρόλο.

Το υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια

Εδώ και δύο χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε το σπίτι της στην Βούλα και συζεί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα βήμα που αποφάσισαν να κάνουν από τις πρώτες κιόλας μέρες της σχέσης τους, μιας και ανήκουν στα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν εν μέσω καραντίνας.

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά Instagram-stories μέσα από το πολυτελές σπίτι τους στα νότια προάστια.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα βίντεο και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του γιου της, με τους followers να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.

https://www.instagram.com/p/CnbqCyuhNC0

Οι ωραιότερες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες θέλοντας να την προστατεύσει από την δημοσιότητα. Μετά την αποκάλυψη του ευτυχούς γεγονότος η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou