H Σπυροπούλου αποκάλυψε τι θέλουν να μάθουν οι followers για το μωρό & την ίδια μετά τον τοκετό

H Σπυροπούλου αποκάλυψε τι θέλουν να μάθουν οι followers για το μωρό & την ίδια μετά τον τοκετό

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τον γιο της και δείχνει να απολαμβάνει τον νέο της ρόλο, τον πιο σημαντικό, αυτόν της μαμάς.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και έχουν μπει για τα καλά στη νέα τους καθημερινότητα.

Η νέα μαμά στις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι απολαμβάνει κάθε στιγμή και παρά την κούρασή της, παραμένει ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει τo πρώτο post μετά τη γέννα με μία γυμνή συμβολική φωτογραφία

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων στο Instagram

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τι σκέφτονται οι followers της για τη νέα της ζωή ως μαμά και ζήτησε να στείλουν ερωτήσεις.

Οι followers θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία στέλνοντας τις ερωτήσεις τους, με το inbox της Κωνσταντίνας να γεμίζει ασφυκτικά. Αρκετοί ήταν κι αυτοί που έσπευσαν να ευχηθούν εγκάρδια στην 35χρονη για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Και μπορεί να μην πήραν απαντήσεις οι fans της Σπυροπούλου, μάθαμε όμως ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις προς εκείνη.

«Επειδή θηλάζω και περνάω όλη μέρα με το μπέμπη θα σας απαντήσω μόλις βρούμε λίγο χρόνο! Σας ευχαριστώ για το χρόνο που μας αφιερώσατε», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μερικές από τις ερωτήσεις που επικράτησαν είναι οι εξής:

Το θηλάζεις το μωράκι σου;

Γέννησες φυσιολογικά ή με καισαρική;

Τι συναισθήματα είχες το πρώτο βράδυ στο σπίτι με το μωρό;

Eίχες δύσκολο τοκετό;

Πόσα κιλά πήρες στην εγκυμοσύνη;

Τι κούνια προτείνεις;

Tι φοβήθηκες όλο αυτό τον καιρό μέχρι να γεννήσεις;

Είναι ήσυχο το μωρό;

Ο σύζυγός σου ήταν μέσα όταν γέννησες;

Έχετε σκεφτεί όνομα;

Πώς είναι οι πρώτες μέρες το μωρό;

Πώς τα πας με τον θηλασμό;

Eίσαι ευτυχισμένη;

Ποιoς ζωγράφισε το παιδικό δωμάτιο;

Τι ώρες κοιμάται το μωρό;

spyropoulou3.jpg

Όσον αφορά τη νέα σιλουέτα μετά τον τοκετό, η Σπυροπούλου έχει ήδη χάσει δέκα κιλά.

Η παρουσιάστρια θέλει να επιστρέψει στις αναλογίες της και αποκάλυψε πρόσφατα πόσα κιλά έχασε μετά τον τοκετό, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

spyropoulou2.jpg

«9dayspostpartum -10kg», έγραψε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας πως έχασε 10 κιλά, τις πρώτες 9 μέρες μετά τον τοκετό.

Ο Σταθοκωστόπουλος Junior είναι το αφεντικό του σπιτιού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλημερούδια (αν και είμαστε ξύπνιες από τις 4 και με λίγο συνάχι».

Πριν λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια φόρεσε τις πιτζάμες της και δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία αποκάλυψε πώς αποκαλεί τον γιο της. Ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Βλάσσης, το όνομα του πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

«Τώρα που κοιμήθηκε το μικρό αφεντικό, και ξέρετε ποιο είναι το μικρό αφεντικό… Ο μπέμπης! Είπα να σας πω μια καλησπέρα μανούλες, και να σας στείλω ένα μεγάλο φιλί», είπε οn camera η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou