Κανένας Άγιος Βαλεντίνος: Οι φωτό «έρωτας» της Κλέλιας Ρένεση με την Κοραλία και το σπίτι τους

Κανένας Άγιος Βαλεντίνος: Οι φωτό «έρωτας» της Κλέλιας Ρένεση με την Κοραλία και το σπίτι τους
Instagram

Η απίστευτη ομοιότητα με την κόρη της, ο ροκ γιατρός πατέρας της και το cozy σπίτι στο Κέντρο της Αθήνας. 

Η Κλέλια Ρένεση είναι από εκείνες τις γυναίκες τις ανεξάρτητες και γενναίες που τα λόγια της ταυτίζονται με τις πράξεις της και που σε πείσμα των καιρών διατηρεί τη δική της μοναδική ταυτότητα παράγοντας διαδικτυακό περιεχόμενο το οποίο δεν έχει ως στόχο ούτε τα likes ούτε τα give aways αλλά την αλληλεπίδραση με άτομα με τα οποία εκπέμπει στην ίδια συχνότητα.

«Πού ήταν η κοινότητα, πού ήταν η γειτονιά»; Το post της Κλέλιας Ρένεση έγινε ο καθρέφτης μας

Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία είναι η Καίτη της Μουρμούρας στον Alpha, εδώ και τέσσερα χρόνια είναι μαμά και μεγαλώνει την κόρη της Κοραλία με παραδειγματικό τρόπο. Το κοριτσάκι, από του πρώτους μήνες της ζωής της έρχεται σε επαφή με τον πραγματικό πλούτο τούτου του πλανήτη που δεν είναι άλλος από τη φύση και τις ομορφιές της.

Οι φορές που η Κλέλια Ρένεση πόζαρε με την κόρη της & μας έκανε να αγαπήσουμε περισσότερο το κοραλί

Η ομοιότητα της Κλέλιας με τη μικρή Κοραλία είναι τεράστια, κάτι που έχουν διαπιστώσει όλοι όσοι ακολουθούν την Κλέλια στα social. Επειδή ο σκοπός που είχε μοιραστεί τη μοναδική φωτογραφία που φαίνεται το κοριτσάκι είναι ιερός, εμείς επιλέξαμε να καλύψουμε το πλάνο με ένα emoji.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ηθοποιού στο Instagram, μοιράστηκε και μία δική της φωτογραφία από τότε που ήταν μωρό.

klelia_renesi_329434186_495072926121977_4945900575261439002_n.jpg

Με αφορμή αυτά τα όμορφα πλάνα και το τί εστί Άγιος Βαλεντίνος για κάποιους, επιλέξαμε 10 φωτογραφίες της Κλέλιας Ρένεση που είναι «έρωτας»

Η φωτογραφία με τον πατέρα της

«Τέλειωσε η βάρδια και φεύγετε. Και είναι απίστευτο. Μετά από τόσα χρόνια σπουδές, αγροτικό, ειδικότητες, αναμονές διορισμού, γιατρός του ΕΣΥ, επιμελητής Β', διευθυντής Κλινικής, άπειρα χρόνια στα νοσοκομεία στα χειρουργεία και στα ιατρεία, ο πατέρας μου βγαίνει σήμερα στην σύνταξη. Καλός πολίτης λένε. Και εγώ σκέφτομαι: Δεν κοιμήθηκε ούτε ένα βράδυ 30 χρόνια τώρα πάνω από 3 ώρες σερί, χωρίς να του διακόψει τον ύπνο κάποιο περιστατικό. Δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει κινητό ή να πάει κάπου που δεν είχε σήμα. Δεν μπόρεσε ποτέ να πιει μία στάλα αλκοόλ για να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. Δεν ταξίδεψε. Δεν μπόρεσε να έρθει να δει το παιδί του, ούτε το εγγόνι του. Όταν γεννούσα την Κοραλία, κατάφερε να βρει μισή μέρα και μόλις βγήκα από το χειρουργείο, έπρεπε να φύγει. Ξεγέννησε εκατοντάδες παιδιά. Ασταμάτητα έτρεχε για κάθε περιστατικό. Καλός πολίτης δεν θα είναι από εδώ και πέρα. Καλός πολίτης ήταν πάντα. Και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να αντιμετώπιζαν την δουλειά τους με τόση ευλάβεια και συνέπεια. Μπαμπά, σήμερα που θα αδειάσεις το γραφείο σου και θα παραδώσεις τα κλειδιά, είσαι χορτάτος στην καρδιά και δούλεψες μία ζωή με πάθος. Όπως ταιριάζει στην φτιαξιά σου. Και πως αλλιώς θα έβγαινε η βάρδια χωρίς φωτιά στα μάτια; Φτου ξελευθερία και αέρα στα πανιά σου».

https://www.instagram.com/p/Cm1RkLjo-_O

Η Κλέλια μωρό και η ομοιότητα με την Κοραλία

«Να σηκώνεσαι πρωί, τότε η σκέψη είναι καθαρή. Είναι η στιγμή που η φύση γύρω σου ανοίγεται. Να κρατάς γερά αγκαλιά τις ωμοπλάτες σου κ να σε καλοπιάνεις. Είσαι το μόνο που έχεις. Να μην σταματάς να παλεύεις για τον κόσμο που ονειρεύεσαι. Μια μέρα που δεν μοίρασες την καρδιά σου είναι μια μέρα χαμένη.
Να μην παίρνεις τα πάντα τόσο σοβαρά. Να γελάς. Να περιγράφεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια κ όχι με ξένα πρίσματα. Να αποφεύγεις να συμπάσχεις μόνο με ό,τι ο ίδιος φοβάσαι ότι μπορεί να σου συμβεί και να ανοίγεις ολούθε την καρδιά σαν βεντάλια. Οτιδήποτε άλλο σε γεμίζει φόβο κ σε συρρικνώνει.
Να γιορτάζεις, να τραγουδάς, να χορεύεις , να βαράς παλαμάκια, να τινάζεις συχνά την σκόνη από πάνω σου! Ευχαριστώ για όλες τις ευχές κ τη ζέστη! Παλιόκαιρε θα νικήσουμε κ θα πούμε κ ένα τραγούδι! Πώς αλλιώς.. αφού ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!».

https://www.instagram.com/p/CoZIsjaI9AP

Η κοινή φωτογραφία της Κλέλιας μαζί με τον πατέρα της

«Άιντε, κ αν με πειράξετε, θα το πω στον μπαμπά μου..».

Από τη Γαύδο μέχρι τα Σκόπια: Η Κλέλια Ρένεση και η κατάξανθη κόρη της σε συναυλία του Manu Chao

https://www.instagram.com/p/Ce_5DPuKPDM

Η Κλέλια και η μουσική

Το «Παλιόκαιρε, θα νικήσω», που βρίσκεται στην τελευταία σειρά του μηνύματός της, είναι ο τίτλος του τραγουδιού που δημιούργησε με τον Λεωνίδα Μπαλάφα.

«Ένα τραγούδι για τον παλιόκαιρο μέσα μας, έξω μας, γύρω μας. Ένα παράπονο μιας αστικής μοναξιάς και αδιαφορίας ως προς τον συνάνθρωπο και τον ίδιο μας τον εαυτό. Ένα εισιτήριο για την ξαστεριά, για ένα ηλιοστάλαχτο όνειρο.
Παλιόκαιρε, θα νικήσουμε ο καθένας τα δικά του σκοτάδια κι όλοι μαζί ενωμένοι την καταιγίδα της απάθειας και της αδιαφορίας.
Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση και να βρεθούμε κάτω από τον φωτεινό ήλιο!»
Κλέλια – Λεωνίδας

https://www.instagram.com/p/CoC_Ds0Iop4

Η Κλέλια και το νόημα

Κάνοντας μία «βόλτα» στο αγαπημένο προφίλ έμπνευσης της Κλέλιας, είδαμε μία υπέροχη εικόνα που ισούται με χίλιες λέξεις για τον καθένα. Εκείνη, συνόδεψε το μαγευτικό πλάνο με τις δικές της, γράφοντας τα εξής περί παραδείσου και νοήματος:

«Να βρω μια όμορφη πράσινη γη
Να την γεμίσω καλύβες με ξυλόσομπες, αιώρες κ χαλιά
Να βάλω τα φωτοβολταϊκά μου κ αι σιχτίρ
Να έχω πηγή κοντά μου ή τρεχούμενο νερό
Να φτιάξω το μποστάνι μου κ το κοτέτσι μου
Να φέρω κοντά μου τους όμοιους στην τρέλα της αυτάρκειας
Να φτιάξουμε χωριό
Να βλέπουμε τα χρώματα της φύσης να αλλάζουν μέρα τη μέρα
Να φτιάξω δεντρόσπιτα για τα παιδιά (μικρά κ μεγάλα)
τα παιδιά μας να είναι ελεύθερα, παιχνιδιάρικα, ξυπόλυτα στο χώμα
Από περιέργεια κ μόνο.. ποιος άλλος το θέλει αυτό;;; Είμαστε πολλοί;;😳👀👀👀».

https://www.instagram.com/p/CklMgDOorss

5 υπέροχες φωτογραφίες με την Κοραλία

Η τεσσάρων ετών Κοραλία αν κρίνουμε από τη γυναίκα που τη μεγαλώνει θα γίνει πράγματι πολύ γενναία, θαρραλέα, δυναμική και ανεξάρτητη.

«Σε πείσμα των καιρών κ των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο κ τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών .. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κ όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση σε ένα από τα υπέροχα πλάνα με τη μικρή στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ο παράδεισος της Κλέλιας στο Παγκράτι

Η Κλέλια και η Κοραλία, μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας το οποίο έχει πολλά μποέμ στοιχεία. Πλάνα από αυτό το διαμέρισμα, έχουμε δει κατά καιρούς στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η cozy κουζίνα, το άνετο καθιστικό και η βιβλιοθήκη της. Στον χώρο κυριαρχούν τα neutral και τα λευκά χρώματα, ενώ αν ζηλέψαμε κάτι αυτό σίγουρα ήταν το υπέροχο τζάκι και η θέα από τη βεράντα της.

https://www.instagram.com/p/CJZcRGCl3uA

Ο παράδεισος της Κλέλιας Ρένεση είναι εκτός Αθηνών, έχει την τρέλα της αυτάρκειας & τέλεια χρώματα