Οι φορές που η Κλέλια Ρένεση πόζαρε με την κόρη της & μας έκανε να αγαπήσουμε περισσότερο το κοραλί

Ανθή Μιμηγιάννη
Οι φορές που η Κλέλια Ρένεση πόζαρε με την κόρη της & μας έκανε να αγαπήσουμε περισσότερο το κοραλί
Instagram

Οι δυο τους είναι αχώριστες και η μία αποτελεί την απόλυτη έμπνευση για την άλλη. «Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

Η Κλέλια Ρένεση είναι το παράδειγμα της αντισυμβατικής πολυμορφικής γυναίκας που αντιτίθεται στη μαζικότητα της ταμπέλας και που παρά την εντυπωσιακή της εικόνα δεν έκανε κανέναν να την εγκλωβίσει σε αυτή. Η Κλέλια Ρένεση είναι είναι αυτή που είναι και είναι υπέροχη. Χωρίς πολλά πολλά και προσδιορισμούς που η ίδια φαίνεται να απεχθάνεται. Το εντυπωσιακό είναι, πως από τότε που έγινε μητέρα, οι αξίες που έχει στη ζωή της θα περάσουν και στην Κοραλία, το Κοραλιώ της, και αυτό είναι εξίσου υπέροχο.

https://www.instagram.com/p/B9wGM42pie7

Η ηθοποιός, που μέσα από τα προφίλ της στα social media χρησιμοποιεί τη φωνή της για να πει αλήθειες, πριν από τρεισήμισι χρόνια έφερε στον κόσμο την κόρη της και από τότε η ζωή της απέκτησε ένα νέο χρώμα, το κοραλί το οποίο και συμβολίζει τη ζεστασιά και το απόλυτο νοιάξιμο, τη ζωντάνια και την προσαρμοστικότητα.

https://www.instagram.com/p/Ca14wxWrqR3
https://www.instagram.com/p/CdshRiXoldQ

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα ακόμα και για αποχρώσεις aka αλήθειες με τις οποίες κάποιοι δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι αναρτήσεις που έχουν την αγαπημένη της κοραλί απόχρωση και που αφορούν το Κοραλιώ της, όπως η ίδια αποκαλεί το θαύμα της.

Ας δούμε όμως κάποια υπέροχα λόγια προς εκείνη:

«Σε πείσμα των καιρών κ των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ τον χρόνο κ τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών.. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κ όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

«Ελευθερία/… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, κ να τα εκτιμάς.. νερό, τροφή, σκιά, δροσιά . Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει.. τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… κ τον έρωτά σου αγκαλιά!».

«Πάμε σιγά σιγά στη σπηλιά μαμά… γιατί μπορεί να κρύβεται κάποιο ζωάκι μην το τρομάξουμε.. Το καλοκαίρι μου ειν το κοράλι μου».

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου. Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε, κρατάμε το συμπάν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα. Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρευθήκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας. Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μονή, καμία μονή, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

https://www.instagram.com/p/CXi8eXdI0XQ

Ακολουθούν κάποια υπέροχα πλάνα της μικρής όπως τα μοιράστηκε με διακριτικότητα και αγάπη η Κλέλια.

Θυμίζουμε πως η γνωστή ηθοποιός που και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», παίρνει 3,5 ετών Κοραλία όπου και αν πηγαίνει: Από τις διακοπές σε κάμπινγκ της Γαύδου μέχρι συναυλίες στο εξωτερικό.Οι δυο τους είναι αχώριστες

Από εκδήλωση σε εκδήλωση

Τι κι αν είναι μόλις τριών ετών; Η Κοραλία Ρένεση έχει πάει σε πολλές εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή που έγινε προς τιμή του αδικοχαμένου από δολοφονία Παύλου Φύσσα, από τον ο Σύλλογο Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» όπου και η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε το παρών. Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη της δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της (εμείς το καλύψαμε), δίπλα σε μια ακόμη σπουδαία μητέρα, τη Μάγδα Φύσσα.

«Η Μάγδα Φύσσα κ ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή κ αγάπη! Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Κ χαίρομαι που είμαι μέρος της! Κ το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ αυτούς τους κήπους της αγάπης κ να βλέπει τ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ την χαρά κ την ομάδα.

Μόνο για την Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κ ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν αγκαλιάζει κ το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Klelia-Renesh-Magda-Fyssa.jpg