Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δείχνει την κοιλιά της πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δείχνει την κοιλιά της πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου με ένα νέο post στο Instagram ποζάρει στον καθρέφτη του σπιτιού της με crop top και ακάλυπτη κοιλιά.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Από το φθινόπωρο, ο Σεφ Κουτσόπουλος έχει λατρέψει τον γιο του, που άθελά του σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως θα πάρει το όνομα Κίμωνας.

Μητέρα του παιδιού του θείου Λεωνίδα, η καλλονή Χρύσα Μιχαλοπούλου, η ηθοποιός που σαν άγρια μέλισσα μάγεψε τον κριτή του MasterChef.

https://www.instagram.com/p/Cokser3rCpY

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ζευγάρι για περισσότερα από δύο χρόνια με τον θείο Λεωνίδα, είχε μιλήσει για τη γνωριμία μέσω των social media.

330107130_887973479107780_4400829392832027113_n.jpg

Η γνωριμία μέσω social media

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

Η Χρύσα πάντως, με καριέρα και στο θέατρο και στην τηλεόραση, έχει επιστρέψει στις εξόδους με φίλους και έχει καταφέρει να αποκτήσει και πάλι τις αναλογίες πριν τη γέννηση του γιου της. Η Μιχαλοπούλου στην πρόσφατη πόζα της στο Instagram, ποζάρει με crop top και γραμμωμένη κοιλιά.

Σε άλλη συνέντευξη, όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μιλώντας για τον γιο του πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει».

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα ήρθε απευθείας από τις Μυκήνες