Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα ήρθε απευθείας από τις Μυκήνες

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα ήρθε απευθείας από τις Μυκήνες

Η 25χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μερικά υπέροχα στιγμιότυπα και μας έδειξε τη σιλουέτα της 4 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλέουν εδώ και 4 μήνες σε πελάγη ευτυχίας αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ-κριτής του MasterChef απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι και εξακολουθούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, κάνοντας περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων η αγαπημένη οικογένεια πραγματοποίησε μια μικρή απόδραση εκτός Αττικής χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύπτουν τον τελικό τους προορισμό.

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα

Πριν από λίγα 24ωρα η 25χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, στο οποίο ποζάρει πιο χαρούμενη από ποτέ στις Μυκήνες.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, η νεαρή ηθοποιός δείχνει στα καλύτερά της μετά τον ερχομό του μωρού που απέκτησε με τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Φορώντας γκρι φούτερ, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και sneakers, η Χρύσα Μιχαλοπούλου χαμογελά στον φακό και «λάμπει» από ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CnPyhitrHaz

«δεν έλεγε τι ήταν παλιά , μ ’αυτή τη θέα όμως δεν πρέπει να περνούσανε άσχημα», έγραψε η νεαρή ηθοποιός κάτω από την ανάρτησή της.

sxolia.jpg

Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 4.500 likes και δεκάδες υποστηρικτικά σχόλια.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τα δώρα της μαμάς του για το νεογέννητο τού θύμισαν τη μεγάλη του αγάπη

Η σχέση Μιχαλοπούλου- Κουτσόπουλου και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους

Πριν λίγα 24ωρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» όπου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σύντροφό του αλλά και τον ρόλο του μπαμπά.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του «ΜasterChef» περιέγραψε το πώς γνώρισε την Χρύσα Μιχαλοπούλου και την πορεία της σχέσης τους.

«Γνωριστήκαμε με αυτόν τον βαρετό τρόπο, αλλά αποτελεσματικό. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να πω ότι δεν έστειλα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχε ανοίξει η κουβέντα. Ε τείνει αυτός να γίνει τώρα ο παραδοσιακός τρόπος, αλλά έτσι γνωριστήκαμε. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και στην καραντίνα πολλές σχέσεις ήρθαν κοντά, έπρεπε να κάθεσαι σπίτι, δεν μπορούσες να βγεις έξω νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με την Χρύσα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λίγο αργότερα ο 39χρονος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, αφού όταν η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο ένα ξύλο κοπής που έγραφε «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου», εκείνος είπε «θα το δώσω στον Κίμωνα».

Χρύσα και Όλγα Μιχαλοπούλου μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

https://www.instagram.com/p/CNnOPTvgHd9

Ελάχιστοι γνωρίζουν πως η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει μια αδερφή με την οποία μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και όχι μόνο μιας και ασχολείται κι εκείνη με την υποκριτική. Η Όλγα Μιχαλοπούλου έχει μακριά καστανά μαλλιά, πυκνά φρύδια και ένα υπέροχο χαμόγελο όπως η 25χρονη αδελφή της.

https://www.instagram.com/p/CWi-mHlsTEe

Κουτσόπουλος και Μιχαλοπούλου έχουν ένα υπέροχο σπίτι στο Μαρκόπουλο

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια περίπου μαζί και όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο δημόσια, γνωρίστηκαν διαδικτυακά. Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά τη σχέση το μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει κοινές του φωτογραφίες. Ο γνωστός σεφ έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς μας έχει δείξει πλάνα από το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους.

spiti2.jpg

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία», είχε δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou