Ο Θάνος Τοκάκης και η Βίκυ Παπαδοπούλου από την προσωπική τους ευτυχία στο «Έτερος Εγώ»

Ο Θάνος Τοκάκης και η Βίκυ Παπαδοπούλου από την προσωπική τους ευτυχία στο «Έτερος Εγώ»

NDP photo agency 

Οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν ποτέ κοινές επαγγελματικές διαδρομές, αλλά φέτος θα συναντηθούν ξανά στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ». 

Για χρόνια πολλοί λίγοι - μόνο οι στενοί συνάδελφοί τους - γνώριζαν πως ο Θάνος Τοκάκης και η Βίκυ Παπαδοπούλου είναι ζευγάρι και μάλιστα εδώ και 5 χρόνια παντρεμένοι. Από τον γάμο τους στην Πάτμο δεν είχε διαρρεύσει ούτε ένα μικρό κλικ και οι ίδιο σπάνια μιλούν για το αυτονόητο, τη σχέση και τον έρωτά τους. Φέτος θα συναντηθούν τηλεοπτικά με τη Νέμεση τον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

Στην δική τους ζωή δεν υπάρχει το «Εγώ»

Σίγουρα η μορφή του Θάνου Τοκάκη θα σου θυμίσει τον ρόλο του ως Αχιλλέας στο «50 - 50» του Mega, τον γαμπρό της Άβας Γαλανοπούλου και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά δεν τον έχεις ξεχάσει όταν το 2011 κέρδισε το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν», ως Σερ Άντριου στο έργο του Σαίξπηρ «Δωδέκατη νύχτα».

Ο πολυμορφικός και πάντα αστείρευτος στις ικανότητες που διαθέτει, ηθοποιός, έκανε ένα μεγάλο κινηματογραφικό άνοιγμα όταν υποδύθηκε τον Λουκά, έμπιστο φίλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και συμπρωταγωνιστή της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, στην ταινία «Ευτυχία».

https://www.instagram.com/p/B7RLEYDgg0g

Στο θέατρο πριν από περίπου 7 χρόνια, θα γνωρίσει την Βίκυ Παπαδοπούλου, θα γίνουν ζευγάρι και θα παντρευτούν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το 2017 στην Πάτμο. Από τότε ξεκινήσαμε να τους βλέπουμε δημόσια περισσότερο, ακόμη και να δίνουν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες για να μας εξηγήσουν πως πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους.

https://www.instagram.com/p/CoXrTINrrmD

Και όπως είπαν: «Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Κύριος του ευατού του ο καθένας ξεχωριστά. Αισθανθηκαμε όταν βρεθήκαμε, ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε».

Στην ίδια εκπομπή, ο Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει και για ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο τους ένωσε ακόμη πιο πολύ ως ζευγάρι, σε αυτό το «εμείς» που σε κάνει να παλεύεις την κάθε δυσκολία. Ήταν η περιπέτεια του αδελφού του Βασίλη και γνωστού επικοινωνιολόγου με τον καρκίνο, ο οποίος δυστυχώς «έφυγε» από τη ζωή.

Η δική του απώλεια αποτέλεσε και ένα οικογενειακό τραύμα με το «αντίο» να συνοδεύεται από ένα χαμόγελο όπως είχε γράψει με ανάρτησή του στο Facebook: «Και τι άλλο να ήμασταν πέρα από μνήμες εξαντλημένες. Κι από ένα χαμόγελο. Το τσακισμένο. Κι ύστερα η ξεκούραση. Με κάποια λύσις. Ο Βασίλης μου. 1977-2021… πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δε λιώσαν τα φτερά».

https://www.instagram.com/p/CREqjV6LtTI

Η δική τους αγάπη στάθηκε δυνατή για να γιατρευτεί κάθε τους πληγή και η Βίκυ Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της είχε περιγράψει πως έφτασε στον δρόμο της αγάπης: «Ο έρωτας εμπεριέχει το στοιχείο της κατάκτησης, γι' αυτό και δεν τρελαίνομαι για τον έρωτα. Εμπεριέχει πολλά όμορφα και αρνητικά στοιχεία, ταυτόχρονα. Ανθίζουν τα λουλούδια και ζουζουνίζουν οι μελισσούλες, αλλά από την άλλη, αναπτύσσονται τα «πράσινα» συναισθήματα: η ζήλια, ο φθόνος, η κτητικότητα, η αμφιβολία. Δεν το θέλω πια αυτό στη ζωή μου! Προτιμώ ν’ ακολουθήσω μια άλλη διαδρομή για να φτάσω στην αγάπη. Ευτυχώς την έχω βρει. Ήμουν τυχερή».

https://www.instagram.com/p/CZFXiEkLwdH

Οι δυό τους φέτος ξανασυναντιούνται στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του «Έτερος Εγώ» αλλά δεν θα έχουν κοινές σκηνές. Έχουν ξανασυνεργαστεί αν θυμάσαι και στην τηλεοπτική σειρά «Ψέματα» στον Alpha.

H Βίκυ Παπαδοπούλου μάς δείχνει την άλλη της πλευρά στο πιο ακομπλεξάριστο βίντεο στο super market

https://www.instagram.com/p/CeBGooUIbz9

Εκείνη στον ρόλο της δημοσιογράφου Στεργίου και συζύγου του αστυνόμου Σκλαβή (Πέτρος Λαγούτης) και εκείνος στον ρόλο του κρυφού αστυνομικού που θα βοηθήσει τον πρώην αρχηγό του τμήματος ανθρωποκτονιών (Τάσος Νούσιας) να αποκαταστήσει την τιμή του και να βρεθεί επιτέλους στα ίχνη του Ερπετού.