H Βίκυ Παπαδοπούλου μάς δείχνει την άλλη της πλευρά στο πιο ακομπλεξάριστο βίντεο στο super market

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Βίκυ Παπαδοπούλου μάς δείχνει την άλλη της πλευρά στο πιο ακομπλεξάριστο βίντεο στο super market

Ο γάμος με τον Θάνο Τοκάκη, οι σπάνιες φωτογραφίες τους, και ο νέος της ρόλος στο «Αυτή η νύχτα μένει». 

Η Βίκυ Παπαδοπούλου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της που επιλέγουν να απασχολούν τον Τύπο μόνο μέσα από τη δουλειά τους. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Δυο μέρες μόνο» και έκτοτε διέγραψε μια λαμπρή πορεία. Η 40χρονη έχει ενεργή παρουσία στα social media ωστόσο οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τα επαγγελματικά της. Αυτή τη σεζόν πρόκειται να τη δούμε στο πολλά υποσχόμενο σίριαλ του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Το ακομπλεξάριστο βίντεο μέσα στο σούπερ μάρκετ

Πριν από λίγα 24ωρα η γνωστή ηθοποιός πήγε για ψώνια στο supermarket αλλά η επίσκεψή της είχε μια απρόσμενη κατάληξη. Όπως θα δεις κι εσύ στο παρακάτω βίντεο η 40χρονη αφέθηκε στον ρυθμό της μουσικής που έπαιζε και αποφάσισε να το ρίξει στον χορό.

«Παντού μπορείς να περάσεις καλά αρκεί να παίζει ωραία μουσική- Supermarket dance,» έγραψε η Βίκυ Παπαδοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου δεν συνηθίζει νΟ γάμα δημοσιεύει υλικό από πιο προσωπικές και ξέγνοιαστες στιγμές γι' αυτό η τελευταία της ανάρτηση μας ξάφνιασε ευχάριστα και μας φανέρωσε μια άλλη της πλευρά.

https://www.instagram.com/p/Cj0rivZIrV2

Ο γάμος με τον Θάνο Τοκάκη και οι #couplegoals φωτογραφίες

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Θάνο Τοκάκη τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «50-50». Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017 στην Πάτμο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον χώρο του θεάτρου και ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Μένουν μόνιμα στο Χαλάνδρι, μαζί με τα τετράποδα κατοικίδιά τους στα οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

«Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο» συμπλήρωσε ο Θάνος, ενώ η Βίκυ είπε ότι δεν ήταν από τις γυναίκες που ήθελαν γάμο», είχε δηλώσει ο Θάνος Τοκάκης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Για τη μεταξύ τους σχέση και το πώς πήραν την απόφαση να παντρευτούν ενώ κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ στα όνειρά τους, οι ίδιοι είχαν δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή τους: «Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Κύριος του εαυτού του ο καθένας ξεχωριστά. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο και αυτό είναι σπάνιο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου».

Η Βίκυ Παπαδοπούλου κρατά από την αρχή της καριέρας της την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως έχει αναφέρει αυτό είναι στάση ζωής που δεν πρόκειται να αλλάξει.

«Είναι στάση ζωής. Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου. Αυτές τις στιγμές τις βιώνω, τις κρατάω μέσα μου. Μόνο αν με ρωτήσει κάποιος στενός φίλος μου θα πω κάτι. Με τους δικούς μου τα μοιράζομαι. Έτσι ήμουν από μικρό παιδί. Μάλλον το κάνω γιατί νιώθω ότι έτσι το προστατεύω», είχε τονίσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να γίνει μητέρα η ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν είναι όλα καλά, φυσικά θα ήθελα να κάνω ένα παιδί! Αλλά τα πράγματα δεν ξέρεις πως έρχονται. Με ένα παιδί θα γνωρίσω την ανιδιοτελή αγάπη».

Πηγή κεντρικής: vickypapadopoulou_official