Πώς είναι η Jennifer Lopez όταν θυμώνει με τον Ben Affleck; Ο καυγάς τους στην κάμερα τα λέει όλα

Πώς είναι η Jennifer Lopez όταν θυμώνει με τον Ben Affleck; Ο καυγάς τους στην κάμερα τα λέει όλα

 (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Το πιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood μας έδωσε ένα δείγμα για το πως είναι όταν τσακώνονται. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στο δημόσιο καβγαδάκι τους στα πλαίσια του Super Bowl. 

O Ben Affleck είναι το πρόσωπο των ημερών, τόσο με την viral βαρεμάρα του την ώρα των Grammy's όσο και με το τρέιλερ της νέας τους ταινίας σε συνεργασία με τον φίλο του και συνέταιρό του στην εταιρεία παραγωγής, Matt Damon.

Τώρα ήρθε η σειρά να συζητηθεί ένα δημόσιο καβγαδάκι του με την εδώ και 7 μήνες αγαπημένη του σύζυγο Jennifer Lopez, το οποίο είναι περισσότερο για γέλια παρά για κλάματα.

LA Premiere of
Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the premiere of "The Tender Bar" on Sunday, Dec. 12, 2021, at the TCL Chinese Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Η εμμονή του Affleck και το διαφημιστικό

Κατά την διάρκεια του τελικού του αμερικάνικου ποδοσαφαίρου Super Bowl την Κυριακή, εκτός από την Rihanna που τραγούδησε live στην σκηνή, πρωταγωνίστησαν με τον τρόπο τους στην βραδιά και η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck.

https://www.instagram.com/p/CocyzUAJ2Ww

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα τηλεοπτικό spot του Ben για την αλυσίδα Donuts Dunkin με τον ίδιο να κάνει τον πωλητή σε αληθινά ανυποψίαστους πελάτες.

Μόνο απου ανάμεσα στους πελάτες ήταν και η αγαπημένη του Jennifer (εδώ ήταν σκηνοθετημένο) η οποία και του έκανε έναν σύντομο αλλά έντονο καβγά επειδή εκείνος δουλεύει όλη μέρα: «Τι κάνεις εδώ; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη την ημέρα»;

Από το ύφος της λοιπόν, αρκετοί στα social media συμπέραναν και πως θα είναι η λατίνα σταρ στα προσωπικά τους καβγαδάκια. Και πως θα αντιδρά εκείνος με σκυμμένο το κεφάλι όπως κάνει και στο διαφημιστικό.

Πολλοί από τους πελάτες σοκαρίστηκαν που έβλεπαν τον ηθοποιό να κάνει τον πωλητή ενώ άλλοι βρήκαν και την ευκαιρία να βγάλουν selfie. Α, υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι δεν τον αναγνώρισαν.

Ο ίδιος εξήγησε πως από πολύ μικρός σε ηλικία στην Βοστόνη όπου έμενε με την οικογένειά του, είχε εμμονή με συγκεκριμένα φαγητά τα οποία δεν είχε πρόβλημα να τα τρώει κάθε μέρα. «Ακόμη και τώρα αν μου αρέσει κάτι, μπορώ να τρώω το ίδιο πρωινό κάθε μέρα και τον ίδιο καφέ», όπως λέει.

Κάπως έτσι του έγιναν διατροφική εμμονή τα συγκεκριμένα donuts εδώ και 20 χρόνια. Προσπαθεί μάλιστα να το εξηγήσει και στα δικά του παιδιά, αλλά μέχρι στιγμής όπως λέει, κανένα δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την «τρέλα» και την εκκεντρικότητα του πατέρα τους, όπως λέει και ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/ClMe_M_J5ag

Πολλοί πάντως και μετά από το σκηνικό στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της ηθοποιού με το video του Tik Tok όπου εκείνος ακούγεται να λέει στην Jennifer ότι δεν έχει πιει, έχουν αρχίσει να μιλούν για σύννεφα στο γάμο τους.

Το πρόβλημα με τον αλκοολισμό και οι δύο φορές που εκείνος είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης ανήκει τελικά στο παρελθόν ή εκείνος συνεχίζει να πίνει, δημιουργώντας κόντρες με την σύζυγό του;