Η Rihanna έγκυος για δεύτερη φορά στο Super Bowl και η αποθέωση ήρθε (και) από τη Φουρέιρα

Πατούλια Κατερίνα
Η Rihanna έγκυος για δεύτερη φορά στο Super Bowl και η αποθέωση ήρθε (και) από τη Φουρέιρα

Το ημίχρονο του Super Bowl έφερε τη Rihanna στη σκηνή ντυμένη στα κόκκινα με ολόσωμη φόρμα και η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

To κοινό της την περίμενε με ανυπομονησία και η 34χρονη Rihanna έκανε την εμφάνιση που όλοι περίμεναν στο Super Bowl 2023, χωρίς μεν να τραγουδήσει κάποιο νέο hit αλλά κάνοντας μια πολύ πιο σημαντική αποκάλυψη, εκείνη της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Όταν οι δημοσιογράφοι την είχαν ρωτήσει στη συνέντευξη τύπου της προηγούμενης εβδομάδας αν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις στο show της, η ίδια είχε απαντήσει πονηρά πως σκέφτεται να φέρει κάποιον μαζί της στη σκηνή κι αυτό και έκανε φορώντας μια κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα Lowne με κόκκινο παλτό και πλατφόρμες, η Rihanna έκανε το κοινό να απορήσει αρχικά για το αν απλά δεν έχει χάσει τα κιλά της πρώτης της εγκυμοσύνης, μιας και είναι ένα πρότυπο body positivity με τον μάνατζέρ της να επιβεβαιώνει τελικά πως η Ri Ri είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.


Στα 14 λεπτά του ημιχρόνου του Super Bowl, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος κινήθηκε με σιγουριά ερμηνεύοντας τις πιο γνωστές επιτυχίες της με αποκορύφωμα το We Found Love εν μέσω πυροτεχνημάτων.

Δες όλο το show της Rihanna εδώ

Η λίστα με τα hits που ερμήνευσε η Rihanna

. 1. Better Have My Money

2. Where Have You Been

3. Only Girl (In The World)

4. We Found Love

5. Rude Boy

6. Work

7. Wild Thoughts

8. Birthday Cake (instrumental) / Pour It Up

9. All of the Lights

10. Run This Town

11. Umbrella

12. Diamonds

Το δυνατό μήνυμα της Rihanna για την εμφάνιση ενώ είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η Rihana απέφυγε τις ακρότητες που είχε κάνει η Beyonce το 2011 για να πει στον κόσμο πως είναι έγκυος και άφησε την φουσκωμένη κοιλίτσα της να μιλήσει, περίπου εννιά μήνες μετά από την ημέρα που έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το παιδί, καρπό της σχέσης της με τον A$AP Rocky.

Στη διάρκεια του Super Bowl, η Rihanna φρέσκαρε μέχρι και το μαγικιάζ της με τη δική της σειρά καλλυντικών ως γνήσια επιχειρηματίας.

Παρά το γεγονός πως η εμφάνισή της δεν είχε κάποιο πολιτικό σχόλιο, η ίδια η Rihanna σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο Super Bowl έκανε την πιο ισχυρή τοποθέτηση στο τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες ενώ μέσα τους έχουν το θαύμα.

«Η μητρότητα πρόσθεσε μόνο έμπνευση στη ζωή μου. Έπρεπε να βρω την ισορροπία ανάμεσα σε μια αποτελεσματική ρουτίνα που μεγιστοποιεί τον πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό μου και τη λάμψη μου, επειδή πραγματικά διασκεδάζω αυτήν την πολύχρωμη, δημιουργική διαδικασία», είπε άλλωστε η Rihanna για τον ερχομό του γιου της στη ζωή της.

Tην εμφάνιση της εγκυμονούσας Rihanna αποθέωσε η νέα μαμά Ελένη Φουρέιρα, η οποία επέστρεψε στο σπίτι με τον γιο της μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Η καλύτερη παρουσία, iconic mother, iconic concept», έγραψε η Ελένη χαρακτηριστικά.

foyreira.JPG
foureira2.JPG

Η απόφαση να τραγουδήσει στο Super Bowl σε προχωρημένη εγκυμοσύνη:

Το 2019 η Rihanna είχε απορρίψει την πρόταση για το ημίχρονο του Super Bowl και το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και φέτος που ήξερε πως θα είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα επί σκηνής. Μιλώντας πριν λίγο καιρό για την απόφασή της ως νέα μαμά να στείλει μήνυμα από το Super Bowl, η Rihanna είχε πει έξυπνα τότε:

Το Super Bowl είναι μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο. Είναι το όνειρο κάθε καλλιτέχνη να βρίσκεται σε μία τέτοια σκηνή, αλλά είναι αγχωτικό. Θέλεις να το κάνεις σωστά. Ξέρεις ότι όλοι σε βλέπουν. Και σε υποστηρίζουν, και θέλω να το κάνω σωστά. Είναι μία πρόκληση που ήμουν πρόθυμη να δεχτώ.

Ως νέα μαμά, τίποτα δεν θα με έβγαζε από το σπίτι αν δεν ήταν μία τόσο μεγάλη πρόκληση. Ήταν ή τώρα ή ποτέ. Ναι, σίγουρα. Σίγουρα. Μπορείς να νιώσεις πολύ άνετα στο σπίτι ως μαμά».

Η Rihanna «λιώνει» για τον γιο της και παραδέχεται τι άλλο της έφερε εκτός από χαρά

Στις 22 Απριλίου του 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky διοργάνωσαν το baby shower του μωρού σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Λίγο αργότερα στις 13 Μαΐου 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η 34χρονη γέννησε στο Los Angeles παρά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα επέλεγε τα Barbados (η γένετειρά της) για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα δοθεί στο μωρό.