Το να δικάσουμε τη Μπόμπα για τις βαλίτσες και τις κόρες της θα την κάνει καλύτερη μητέρα;

Το να δικάσουμε τη Μπόμπα για τις βαλίτσες και τις κόρες της θα την κάνει καλύτερη μητέρα;

Στον πλανήτη των γλυκών #νοτ μαμάδων των social media, η μάνα μου δεν κάνει τα πράγματα όπως εκείνες, πρέπει να πέσει στην πυρρά. 

Από την ημέρα που έγινε μαμά η Χριστίνα Μπόμπα, ένα νέο είδος followers ξεπήδησε στο προφίλ της στο Instagram.

Οι γλυκές #νοτ εκείνες μαμάδες που καιροφυλακτούν σε κάθε ποστ και κάθε κίνηση της Μπόμπα για να της την πουν.

Θηλάζει η Χριστίνα; Ναι αλλά γιατί μας το δείχνει με φωτογραφίες.

Πάει ταξίδι η Χριστίνα χωρίς τις κόρες της; Ναι αλλά γιατί δεν καταλαβαίνει πως τώρα είναι τα παιδιά μικρά και την έχουν ανάγκη.

Φόρεσε ρούχο με ανοιχτό ντεκολτέ η Χριστίνα; Ναι αλλά τώρα είναι μάνα δεν έχει δικαίωμα να είναι σέξι.

Πάει ταξίδι με τα παιδιά η Χριστίνα; Ναι αλλά μας κάνει επίδειξη πλούτου γιατί εμείς δεν μπορούμε να πάμε ούτε μέχρι δίπλα.

Κι αυτή τη φορά, η Μπόμπα έκανε το λάθος να δείξει στους fans της κάτι που θεωρούσε αθώο και αστείο.

«Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη», έγραψε σε ένα ποστ που διέγραψε κατόπιν από το Instagram ενώ το άφησε στο Tik Tok.

Και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα μηνύματα για τον κίνδυνο στον οποίο θέτει τα παιδιά της για μερικά likes και για το ατύχημα που θα μπορούσε να συμβεί.

Χριστίνα Μπόμπα, οι «καλές» μαμάδες στο Instagram φοράνε ζιβάγκο και δεν ταξιδεύουν χωρίς τα παιδιά

Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι αν αξίζει τόσο hate η Μπόμπα;

Η Μπόμπα που δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή τη δυσκολία της να μείνει έγκυος, που μίλησε ανοιχτά για την εξωσωματική όταν άλλες celebs κρύβοντας.

Η Μπόμπα που παραδέχτηκε πως ο πρώτος καιρός με τις κόρες ήταν δύσκολο; και ένιωθε σαν να την είχε πατήσει τρένο.

«Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου η κοσμοθεωρία και οι προτεραιότητες, αλλά είναι τόσο ωραία. Τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άϋπνη, είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο, ειδικά για τα δύο μωρά. To "δύο" έκανε πολλαπλάσια την κατάσταση. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχουν γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν. Μεταξύ τους, είναι η μέρα με τη νύχτα, τελείως διαφορετικές προσωπικότητες, και δεν μοιάζουν καθόλου, ούτε στα πρόσωπα. Είναι κουκλίτσες, μιλάω όλη μέρα για τα μωρά, είμαι εκείνη η μάνα, αλλά το ζω, πρώτος χρόνος είναι», είχε πει η νέα μαμά και τα λόγια της τα νιώσαμε βαθιά όσες έχουμε περάσει εκείνο το δύσκολο διάστημα.

Το δεύτερο που σκέφτεσαι είναι αν το hate αυτό θα κάνει καλύτερη μαμά τη Μπόμπα και κάθε Μπόμπα;

Προφανώς και όχι. Αλλά οι μαμάδες είναι πάντα χωρισμένες σε στρατόπεδα και αν τύχει να μπεις σε κάποιο από αυτά τα μαμαδογκρούπ, θα βγεις τρέχοντας.

Γιατί το πέσιμο που λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε εκείνες που θηλάζουν και τις άλλες που δίνουν φόρμουλα, ανάμεσα σε εκείνες που κοιμούνται με τα παιδιά και τις άλλες που τα έχουν εξαρχής στην κούνια, σε εκείνες που πάνε παντού με τα παιδιά και σε εκείνες που θέλουν χρόνο για να ταξιδέψουν μόνες, σε εκείνες που δουλεύουν κι έχουν νταντά στο σπίτι και σε αυτές που παραιτούνται για να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά τους.

Πότε θα σταματήσουμε να ρωτάμε τη Χριστίνα Μπόμπα γιατί άφησε τις κόρες της και ταξίδεψε μόνη της;