Easter guide: Τα πασχαλινά δώρα που θα συνοδεύσουν το βαφτιστήρι σας στις ανοιξιάτικες βόλτες τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Easter guide: Τα πασχαλινά δώρα που θα συνοδεύσουν το βαφτιστήρι σας στις ανοιξιάτικες βόλτες τους
Lefteris_Partsalis

«Πάσχα χωρίς λαμπάδα και παπουτσάκια γίνεται νονά;». Δεν γίνεται! Αλλά μην μένεις μόνο στα παπούτσια, όταν έχεις τόσες επιλογές για να προσφέρεις στο βαφτιστήρι σου.

Το ραντεβού με τη νονά κάθε Πάσχα για τα βαφτιστήρια είναι μια μικρή «ιεροτελεστία» και φυσικά, μια συνάντηση γεμάτη εκπλήξεις. «Τι λαμπάδα θα μου έχει φέρει άραγε;», «Βρήκε αυτό που της ζήτησα;» και άλλες τέτοιες γνωστές ανησυχίες τριγυρίζουν στο μυαλό τους.

Σαν σωστή νονά βέβαια, ξέρεις πως η λαμπάδα δεν αρκεί, γι’ αυτό και θέλεις να προσθέσεις το κάτι παραπάνω στο πασχαλινό σου δώρο. Μια βόλτα στο Golden Hall, σίγουρα θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο δώρο που θα συντροφεύσει το βαφτιστήρι σου στις ανοιξιάτικες βόλτες του.

Το πιο μοντέρνο πριγκιπικό outfit

Aν είσαι royal addict θα συμφωνήσεις μαζί μου πως αυτό το γεμάτο λουλούδια φόρεμα με το ασορτί ψάθινο καπέλο, που βρήκαμε στο κατάστημα DPAM, σίγουρα θα τραβούσε τα βλέμματα στις βρετανικές ιπποδρομίες. Ας αφήσουμε στην άκρη όμως την Αγγλία και ας σταθούμε στο γεγονός πως η δική σου «πριγκίπισσα» θα κάνει τις βόλτες της την άνοιξη με στυλ, ενώ θα προστατεύεται και από τον ήλιο που ήδη καίει στη χώρα μας.

LPR50403.jpg

DPAM, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836477

Έχω και πατίνι…πάμε μια βόλτα;

Αυτήν την ερώτηση θα σου έκανε το βαφτιστήρι σου, αν του πήγαινες για δώρο ένα πατίνι κι αν φυσικά… γνώριζε την αμίμητη ατάκα του Κώστα Βουτσά. Στο κατάστημα Cozykids πάντως, θα βρεις το πιο ασφαλές πατίνι με ασορτί κράνος της Scoot and Ride που «υπόσχεται» πολλές βόλτες. Και αν τύχει και κουραστεί το βαφτιστήρι, μην σε νοιάζει καθόλου, η λαβή μετατρέπεται σε καθισματάκι.

LPR50389.jpg

Cozykids, στον 1ο όροφο του GoldenHall, Τηλ. 210 6892765

H πιο California dreamin’ ολόσωμη φόρμα

Αδιαμφισβήτητα, το πορτοκαλί είναι ένα από τα πιο ανοιξιάτικα χρώματα. Πόσα λουλούδια και πόσα φρούτα γύρω μας, που ανθίζουν αυτήν την εποχή έχουν αυτό το χρώμα; Στο κατάστημα United Colors of Benetton βρήκαμε την πιο ωραία, δροσερή, πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα με λουλούδια για τη βαφτιστήρα, που της αρέσει να εξερευνά τα πάντα αλλά με στυλ.

LPR50444.jpg

United Colors of Benetton, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896485

Coolness alert!

Ε ναι! Ήρθε επιτέλους η ώρα να αποχαιρετήσουμε τα χειμωνιάτικα μποτάκια και να υποδεχτούμε τα ανοιξιάτικα – καλοκαιρινά πεδιλάκια. Και ποιο είναι πιο cool πέδιλο, από αυτό που βρήκαμε στο κατάστημα Camper; Πίστεψέ μας, θα ταιριάξει με κάθε outfit του βαφτιστηριού σου και σίγουρα, θα κάνει τις βόλτες του πολύ πιο ξεκούραστες χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του και τον μαλακό πάτο, κάνοντάς το ασταμάτητο.

LPR50427.jpg

Camper, στο Ισόγειο του GoldenHall, Τηλ. 210 6890903

Στα λουλούδια λέμε «ναι»

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά αν δεν φορέσεις floral φόρεμα την άνοιξη στην Ελλάδα πότε θα φορέσεις; Στο κατάστημα Vilebrequin βρήκαμε το πιο δροσερό, το πιο λουλουδένιο και πιο αντιπροσωπευτικό φόρεμα για την άνοιξη, που σίγουρα θα κάνει τη βαφτιστήρα σου να δείχνει υπέροχη.

LPR50397.jpg

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του GoldenHall, Τηλ. 2106891532

DIY κατασκευές για τις πιο fun στιγμές μαζί με το βαφτιστήρι!

Τι καλύτερο, από το να περάσεις δημιουργικό χρόνο με το βαφτιστήρι σου φτιάχνοντας τα δικά σας ξύλινα διαστημόπλοια ή τα πιο τέλεια στέμματα! Στο κατάστημα My Daily Spot, θα βρεις τη συλλογή Do It Yourself που έχει μεγάλη ποικιλία από πράγματα που μπορεί να κατασκευάσει είτε μόνο του, είτε μαζί σου.

LPR50465.jpg

My Daily Spot, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106838576

Το τέλειο anorak για την εποχή

Μην ξεγελιέσαι από την ξαφνική ζέστη που έπιασε. Την άνοιξη, πάντα καραδοκούν ξαφνικές μπόρες αλλά και βραδιές με αρκετή δροσιά. Το αδιάβροχο ανοιξιάτικο μπουφάν που βρήκαμε στο κατάστημα Petit Bateau, θα σε βγάλει «ασπροπρόσωπη» απέναντι στο βαφτιστήρι σου, διότι θα είσαι ένα «βήμα» μπροστά από τον καιρό.

LPR50414.jpg

Petit Bateau, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106813050

New hair, dont care

Φυσικά, τις γιορτινές μέρες του Πάσχα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περιποίηση των μαλλιών μας, οπότε τι πιο ωραίο για το βαφτιστήρι από το να πάει μαζί με τη νονά του ή τους γονείς του για μια μικρή ανανέωση. Στο Dancing Scissors, το κούρεμα γίνεται πραγματικά παιχνίδι και επιπλέον μπορείς να βρεις διάφορα αξεσουάρ και vegan προϊόντα για τα μαλλιά του.

LPR50375.jpg

Dancing Scissors, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896235

Και κάτι για τη νονά

Και η «νονά έχει ψυχή» γι' αυτό μία γρήγορη στάση και για σένα στο pop-up του brand ZoeK, το μέρος με τα πιο μοναδικά και εντυπωσιακά jackets κεντημένα και ζωγραφισμένα στο χέρι επιβάλλεται. Αν δυσκολευτείς να διαλέξεις το αγαπημένο σου ανάμεσα σε όλα αυτά τα υπέροχα σχέδια, το all time classic λαδί jacket με μία κόκκινη καρδιά στην πλάτη που βρήκαμε θα σε βγάλει από το δίλημμα.

_D4A0073.jpg

ZoeK, στο Ισόγειο του Golden Hall

Δεν χρειάζεται να χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν, διότι όλα όσα θα σε αναδείξουν στην καλύτερη νονά και το φετινό Πάσχα αλλά και οι πιο συναρπαστικές εμπειρίες, σε περιμένουν στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο το Golden Hall. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις και να χαρίσεις το πιο μεγάλο χαμόγελο στο βαφτιστήρι σου;

Α και μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις μια στάση στο Taste Garden στον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

_D4A9681.jpg