Χρήστος Μάστορας- Γαρυφαλιά Καληφώνη: Από το Καράβι το Φεγγάρι στην πρώτη κοινή πόζα

Χρήστος Μάστορας- Γαρυφαλιά Καληφώνη: Από το Καράβι το Φεγγάρι στην πρώτη κοινή πόζα

Ο έρωτας δεν κρύβεται είναι η αλήθεια και η Γαρυφαλιά Καληφώνη έκανε την πρώτη δημοσίευση με τον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα.

Πριν ένα μήνα ακριβώς, ο περίφημος καυγάς του Χρήστου Μάστορα από την πίστα με θαμώνα του κέντρου που εμφανίζεται για τα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη, έγινε viral και η ατάκα του frontman των Μελισσών: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!», αποτελεί ακόμα ένα αχτύπητο meme.

Και μπορεί έμμεσα τότε ο δεσμός του μοντέλου με τον τραγουδιστή να είχε επιβεβαιωθεί, ήρθε όμως τώρα, η πρώτη κοινή πόζα, το πρώτο story στο Instagram προφίλ της ξανθιάς καλλονής για να επιβεβαιώσει τον δεσμό.

Το πρώτο κοινό story

1676879285113-592138716-garifalia.kalifoni_3041981062690474562.jpg

Γαρυφαλιά και Χρήστος ποζάρουν δίπλα ο ένας με τον άλλο σε μια ασπρόμαυρη λήψη και αναμένουμε την κοινοποίηση του story από την πλευρά του Χρήστου Μάστορα.

Καράβι το φεγγάρι: Πώς το περιστατικό με τον Μάστορα έκανε viral ξανά τους Ψίθυρους Καρδιάς

O έρωτας του ζευγαριού μετράει μερικούς μήνες, από τα πρώτα βίντεο που είχαν εντοπίσει την Γαρυφαλιά στη Χαλκιδική μαζί με τον Μάστορα, ενώ η ίδια η πρώην παίκτρια του GNTM είχε παραδεχτεί πως είναι σε σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το πρωί της Κυριακής 25/9/22, το νεαρό μοντέλο έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε σχέση.

Ο τσακωμός για τα μάτια της Γαρυφαλιάς:

Πριν έναν μήνα, ο Χρήστος Μάστορας κατάφερε να γίνει viral. Στο κοινό για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του όπως κάθε Σαββατοκύριακο ήταν και η Γαρυφαλλιά. Κι ενώ ο Χρήστος ξεκινά να τραγουδά ένα αγαπημένο του άσμα, το τραγούδι από τους Ψίθυρους Καρδιάς και έχει πει μόνο το Καράβι το Φεγγάρι, κάποιος ενοχλεί τη Γαρυφαλλιά και τσουπ, έρχεται η ατάκα φωτιά στον θαμώνα:

«Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!».

Για την ιστορία πάντως, ο Μάστορας άρχισε να κάνει νοήματα ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή, φανερά εκνευρισμένος και σαν να μην έφτανε αυτό, ο καλλιτέχνης ζήτησε να φύγει από το μαγαζί ο θαμώνας με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση και προσφέρθηκε να κεράσει εκείνος το τραπέζι στην παρέα του ατόμου που αποχώρησε.

«Είμαι με τον Χρήστο»

Λίγες ημέρες αργότερα η Γαρυφαλιά είχε παραδεχτεί πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο τονίζοντας:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι προσωπικό και τώρα που είπα το ναι, το έκανα μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με αυτή τη φάση, γιατί καταλαβαίνεις ότι κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μη μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος, άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είπε το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Χωρισμένη μετά από μακροχρόνια σχέση με τον κολλητό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου, η Γαρυφαλιά, χωρισμένος από το φθινόπωρο μετά από μακροχρόνια σχέση με τη Χριστίνα Παπαδέλη ο Μάστορας, ήρθαν οι δύο μοναξιές κι ενώθηκαν.