Καράβι το φεγγάρι: Πώς το περιστατικό με τον Μάστορα έκανε viral ξανά τους Ψίθυρους Καρδιάς

Καράβι το φεγγάρι: Πώς το περιστατικό με τον Μάστορα έκανε viral ξανά τους Ψίθυρους Καρδιάς

Ο Μάστορας, η Γαρυφαλλιά, ο καυγάς κι ένα τραγούδι χιλίων καρατίων να τρεντάρει ξανά σε ανθρώπους που μόλις είχαν γεννηθεί όταν ο Μπάσης έντυνε μουσικά τους Ψίθυρους Καρδιάς του Μανουσάκη. «Τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμή δεν σκέφτηκα Εγώ μέχρι θανάτου σε ερωτεύθηκα Σε σένανε με πάνε όλα τα βήματα Κι ας είναι να περάσω σαράντα κύματα»...

Είναι η ώρα του δεύτερου προγράμματος του Χρήστου Μάστορα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή. Στο κοινό για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα όπως κάθε Σαββατοκύριακο είναι και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, influncer, πρώην παίκτρια του GNTM και φημολογούμενη ως νέα αγαπημένη του frontman από τις Μέλισσες.

Kι ενώ ο Χρήστος ξεκινά να τραγουδά ένα αγαπημένο του άσμα, το τραγούδι από τους Ψίθυρους Καρδιάς και έχει πει μόνο το Καράβι το Φεγγάρι, κάποιος ενοχλεί τη Γαρυφαλλιά και τσουπ, έρχεται η ατάκα φωτιά στον θαμώνα:

«Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!», ακούγεται να λέει ο Μάστορας στο επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής με την Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ο γνωστός τραγουδιστής τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου για τα μάτια της συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, η οποία βρισκόταν στα μπροστινά τραπέζια. Ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος όταν είδε ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι φλέρταρε το κορίτσι του με τις φήμες να μιλούν για γνωστό ποδοσφαιριστή, συγκεκριμένα τον φρεσκοχωρισμένο Αλέξανδρο Πασχαλάκη, φήμες τις οποίες η ομάδα του παίκτη έσπευσε να διαψεύσει.

Για την ιστορία πάντως, ο Μάστορας άρχισε να κάνει νοήματα ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή, φανερά εκνευρισμένος και σαν να μην έφτανε αυτό, ο καλλιτέχνης ζήτησε να φύγει από το μαγαζί ο θαμώνας με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση και προσφέρθηκε να κεράσει εκείνος το τραπέζι στην παρέα του ατόμου που αποχώρησε. Τελικά, φήμες θέλουν τον Μάστορα να επιστρέφει στη σκηνή και να ζητά συγγνώμη χωρίς κανείς να ξέρει αν το Καράβι το Φεγγάρι ολοκληρώθηκε ερμηνευτικά.

Το viral Καράβι το Φεγγάρι!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο στίχος Καράβι το φεγγάρι έχει γίνει viral, φέρνοντας πάλι στο προσκήνιο του Ψίθυρους Καρδιάς, της επικής σειράς του Mega η οποία τη σεζόν 1996- 1997 κατάφερε να φτάσει το 76,7% στους πίνακες τηλεθέασης.

Ποιος είδε τον Μάστορα και δεν τον φοβήθηκε! Viral ο καυγάς για τα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Ερμηνευτής του τραγουδιού ο Δημήτρης Μπάσης, ο οποίος έχει τραγουδήσει πολλές φορές μαζί με τον Χρήστο Μάστορα το συγκεκριμένο τραγούδι.

Οι Ψίθυροι καρδιάς έβαλαν τη σφαγίδα τους στην πορεία του Μπάση ο οποίος είχε κάνει γνωστή την ιστορία για το πώς ερμήνευσε τελικά το Καράβι το Φεγγάρι.

«Το καλοκαίρι του 1997 έκανα περιοδεία με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Κώστα Μακεδόνα. Ήμουνα άγνωστος τότε και χωρίς δισκογραφία. Ο Νικολόπουλος μελετούσε εκείνη την εποχή το σενάριο του Μανούσου Μανουσάκη, γιατί θα έγραφε τη μουσική για τη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς», που θα έβγαινε στον αέρα το φθινόπωρο. Είχε, λοιπόν, επιλέξει εμένα για να τραγουδήσω τα τραγούδια της σειράς και όταν φτάσαμε στο στούντιο έχουμε μπροστά μας τρεις επιλογές για το ποιο τραγούδι θα έπρεπε να ντύσει τους τίτλους της έναρξης.

Ηχογραφήσαμε τα τρία αυτά τραγούδια και έπρεπε άμεσα να στέλναμε στην παραγωγή του σίριαλ αυτό που θα επιλέγαμε. Εγώ δεν πίστεψα στο τραγούδι «Ψίθυροι καρδιάς» και επέλεξα ένα άλλο.

Ο Νικολόπουλος όμως, ως πιο ειδικός στο να μυρίζεται το σουξέ, μου είπε ότι το συγκεκριμένο ήταν το πιο κατάλληλο. Με είχε διαβεβαιώσει ότι θα ήταν για μένα σαν να κέρδιζα το Λοττο. Η στιχουργός του, Ελένη Γιαννατσούλια, είχε φροντίσει να συμπεριλάβει στον στίχο τον τίτλο του σίριαλ. Το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία και το περιστατικό αυτό θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή».


Οι Ψίθυροι Καρδιάς:

Το σενάριο της σειράς έγραψαν ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη, ενώ τη σκηνοθεσία της σειράς επιμελήθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης. Η ιστορία της σειράς περιγράφει τον απαγορευμένο έρωτα ενός νεαρού αρχιτέκτονα και μίας τσιγγάνας, καθώς και τα εμπόδια και τις διαφορές των δύο αυτών κόσμων.

Τον ρόλο του αρχιτέκτονα Αντώνη Μαυράκη ερμηνεύει ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ τον ρόλο της νεαρής τσιγγάνας η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Γιάννης Βόγλης, Φαίη Κοκκινοπούλου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Καίτη Παπανίκα και ο Αντώνης Αντωνίου. Η σειρά έφτασε σε μέγιστη τηλεθέαση το 76,7% στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 σημείωσε το ποσοστό του 66,1% ξεπερνώντας τους 3.500.000 τηλεθεατές και δεν έχει ξεπεραστεί από καμία άλλη ελληνική τηλεοπτική σειρά μέχρι και σήμερα.

Όλοι μιλούν για το reunion Παπαχαραλάμπους - Γκλέτσου 25 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους καρδιάς»

Reunion μετά από 25 χρόνια:

Φέτος, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έκαναν τηλεοπτικό reunion στα Νούμερα της ΕΡΤ. Και οι δύο ηθοποιοί, φάνηκε να είναι αρκετά συγκινημένοι όταν ακούστηκε το τραγούδι τους «Τι πρέπει τι δεν πρέπει», όχι από την φωνή του Δημήτρη Μπάσση, ο οποίος το ερμήνευε στη σειρά, αλλά του Στέλιου Διονυσίου, που ήταν επίσης quest στα «Νούμερα» και χόρεψαν για να θυμηθούν τα παλιά.

«Οι Ψίθυροι καρδιάς ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχτούν Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθω. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα», είχε πει για τη σειρά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η σειρά και το τραγούδι της που έχουν γίνει viral, είναι διαθέσιμα στο portal του Mega!