Η Νεφέλη Κουρή με διαφορετικό look κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ως Ζακλίν Κοέν

Κατερίνα Μπούσιου
Η Νεφέλη Κουρή με διαφορετικό look κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ως Ζακλίν Κοέν

Τα σχόλια για την ηθοποιό στο «Βραχιόλι της φωτιάς» σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από εκείνον της Αλεξίας στο «Μαύρο Ρόδο» αλλά έχοντας πάλι ως αδελφό τον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Φέτος έχουμε μία πρωτοτυπία στην περίπτωση τόσο της Νεφέλης Κουρή όσο και του Μιχαήλ Ταμπακάκη, γιατί είναι τηλεοπτικά αδέλφια τόσο στο «Μαύρο Ρόδο» όσο και στο εντυπωσιακό «Το βραχιόλι της φωτιάς».

Το κοινό στο χθεσινό επεισόδιο έδωσε τα εύσημα και στους δύο αλλά ιδιαίτερα στην Νεφέλη Κουρή με την ερμηνεία της ως Ζακλίν. Με εντελώς διαφορετικό look και με διαφορετικά...προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει από εκείνα που επίσης βιώνει ως Αλεξία στο «Μαύρο Ρόδο». Θα είναι όμως το πρόσωπο - έκπληξη της σειράς και για την συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CoPTU3HMTPu

Από τον Βίκο στον Κωνσταντίνο

Η 33χρονη Νεφέλη Κουρή είναι μία από τις πολύ ευχάριστες τηλεοπτικές εκπλήξεις της φετινής χρονιάς με τον διπλό της ρόλο. Στο «Μαύρο Ρόδο» την βλέπουμε ως την κόρη του Θέμη Καστρινού Αλεξία και αδελφή του Πέτρου δηλαδή του Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Στο «Βραχιόλι της Φωτιάς» είναι η Ζακλίν Κοέν και εκείνος είναι ο αδελφός της Ηλίας. Οι δυό τους βάλθηκαν να μας εντυπωσιάσουν και στην σειρά της ΕΤ1 που έχει ήδη κερδίσει το κοινό. Η Νεφέλη αντιμετωπίζει και εδώ προβλήματα με τον έρωτα και τις επιλογές της, αλλά αυτή τη φορά σοβαρότερα από όσα ζει με τον Βίκο.

Νεφέλη Κουρή: Η ηθοποιός από το «Μαύρο Ρόδο» που είναι 33 ετών & κανείς δεν πιστεύει την ηλικία της

Η σειρά διαδραματίζεται πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην Θεσσαλονίκη και αφορά στην Εβραϊκή οικογένεια Κοέν, μία από τις εκατοντάδες οικογένειες της πόλης που θα ζήσουν στη συνέχεια το Ολοκαύτωμα.

Χθες έκανε την επανάστασή της και αποφάσισε να αφήσει την οικογένειά της και να παντρευτεί τον χριστιανό και μεγάλο της έρωτα, Κωνσταντίνο (Σπύρος Σταμούλης). Για τα θρησκευτικά ήθη της εποχής η σχέση τους καθιστούσε έναν απαγορευμένο έρωτα. Η εβραική κοινότητα προσπαθούσε να μην προχωρούν τα μέλη της σε τέτοιους γάμους για να μην αφανιστούν ως μειονότητα.

Η Νεφέλη Κουρή βρέθηκε αντιμέτωπη με τους γονείς της (Ελισάβετ Μουτάφη και Νίκο Ψαρρά) και το κοινό στο Twitter της χάρισε ένα μεγάλο ιντερνετικό «μπράβο» για την ερμηνεία της και εντυπωσίασε και με το διαφορετικό της look, σε μία σειρά εποχής που είναι προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια.

Η Ζακλίν θα παίξει στην συνέχεια καθοριστικό ρόλο. Θα είναι εκείνη που θα βοηθήσει την οικογένεια στην πιο δύσκολη στιγμή της (χωρίς να το γνωρίζουν αρχικά), ενώ πια έχει δημιουργήσει μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τον αγαπημένο της.