«Αντέχεις τις ανατροπές;»: Μαυρίδης - Μαρκέτος έχουν κρυφό σχέδιο και οι «Παγιδευμένοι» μία νέα αρχή

Κατερίνα Μπούσιου
«Αντέχεις τις ανατροπές;»: Μαυρίδης - Μαρκέτος έχουν κρυφό σχέδιο και οι «Παγιδευμένοι» μία νέα αρχή

Τα πρώτα πλάνα με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στα γυρίσματα, ενώ οι δύο εισαγγελείς της καρδιάς μας, κάνουν συμμαχία για να σώσουν την Άννα. Οι «Παγιδευμένοι» βρίσκουν επιτέλους την αλήθεια.

Δεν είναι μεν ηθικό, αλλά πολλές φορές για να φτάσεις στην αλήθεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις δόλια μέσα. Ακόμη και όταν είσαι άρχων του νόμου και εισαγγελέας τηλεοπτικής σειράς. Στην Tv άλλωστε, όλα επιτρέπονται.

Έτσι οι εισαγγελείς της καρδιάς του κοινού στη σειρά «Παγιδευμένοι», δηλαδή ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και ο Κίμων Κουρής, αποφάσισαν να κάνουν μία μικρή παρανομία για να επιβεβαιώσουν και το ρητό: «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», να σώσουν την Άννα και να βρουν τον δολοφόνο του Άγγελου. Πώς τελικά θα φτάσουμε στην σύλληψη του ένοχου που δρα στην κυριολεξία, δίπλα τους; Ο Μαρκέτος έχει το τελικό πανέξυπνο σχέδιο για να σώσει την Άννα του και έρωτα της ζωής του.

Το Twitter πάντως χθες έφτασε στα όριά του με τα βάσανα του αγαπημένου εισαγγελέα Μαυρίδη: «Σταύρο σε πειράξανε»; Έρχεται όμως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για να τον ηρεμήσει και θα σου δείξω και τα πρώτα της πλάνα από τα γυρίσματα.

undefined

Plot twist διαρκείας

Η μία ανατροπή θα διαδεχτεί την άλλη στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι». Για να μιλήσουμε με κινηματογραφικούς όρους, είναι επαναλαμβανόμενο plot twist. Η αρχή έγινε από χθες το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CoNJusqojYc

Όλα ξεκίνησαν από την δύσκολη θέση που βρέθηκε ο Σταύρος Μαυρίδης. Θα έπρεπε να συντάξει κατηγορητήριο για την Άννα, ο Χατζής του άσκησε αφόρητη πίεση και εκείνος ήλπιζε να κερδίσει χρόνο για να ερευνήσει τα άλλοθι της Ροδίτη για να τη σώσει.

Ο προιστάμενός του με φωνές, ο Χατζής με απειλές, η Κλειώ με προειδοποιήσεις και οι δημοσιογράφοι με αιχμηρές ερωτήσεις, τον έφτασαν στα όριά του. Δικαίως το κοινό στο Twitter αναφώνησε: «Σταύρο σε πειράξανε;». Τα σχόλια είχαν αρκετό χιούμορ.

Τελικά η λύση βρέθηκε. Με την βοήθεια του Μαρκέτου και χωρίς να το ξέρει κανείς - ούτε καν η Άννα - συνέταξε το κατηγορητήριο που την καθιστά ένοχη. Η Ροδίτη όταν θα το διαβάσει στο επόμενο επεισόδιο, θα καταρρεύσει. Μα, τρελάθηκε ο Μαρκέτος και ο Μαυρίδης μαζί;

marketos.JPG

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σε καμία περίπτωση δεν θα θυσίαζε την Άννα του. Όλα είναι ένα κόλπο για να κερδίσουν χρόνο.

Και για να συνεχίσουν τις έρευνες. Ο Μαρκέτος - Λεβεντογιάννης μπαίνει επίσης στο στόχαστρο των ερευνών καθώς υπάρχει DNA του στο γάντι της σκηνής του φόνου και ο φίλος (και μελλοντικός του κουμπάρος) Ανδρέας έχει μία φαεινή ιδέα.

Ο Άγγελος «επιστρέφει» στον τόπο του εγκλήματος ενώ οι Παγιδευμένοι ζουν τον μεγάλο τους έρωτα

Να κοιτάξουν τις κάμερες στο πρώην γραφείο του εισαγγελέα. Και ως εκ θαύματος θα δουν τον προιστάμενο του εργαστηρίου, τον Ηλία που είναι και ο δολοφόνος του Άγγελου.

Όλοι θα χαρούν, εκτός φυσικά από τον Χατζή που έφτασε στο σημείο να είναι έτοιμος να θυσιάσει ακόμη και τον εραστή της γυναίκας του Υβόννης. Μετά όμως από αυτό, εκείνη είναι έτοιμη να τον χωρίσει.

Από την άλλη πλευρά η Άννα που επιτέλους απαλλάσεται των κατηγοριών δένεται ακόμη περισσότερο με τον Δημήτρη της.

Με τον οποίο πια, όπου σταθούν και όπου βρεθούν είναι όλο αγκαλιές και φιλιά. Έτσι για να ζηλεύουν οι φανς του εισαγγελέα.

Αγκαλιές και φιλιά θα έχει σε λίγο και ο Μαυρίδης με την νέα εισαγγελέα Αγγελική Ρούσσου, δηλαδή την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που τυχαίως είναι σύντροφός του και εκτός σειράς. Η ηθοποιός μόλις ξεκίνησε γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/CoNKDz7IQim