20 χρόνια μετά τη σειρά, η Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν» χορεύει με την κόρη της στο Tik Tok

20 χρόνια μετά τη σειρά, η Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν» χορεύει με την κόρη της στο Tik Tok
Instagram

Η 45χρονη ηθοποιός παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται ενεργά με τον τομέα της αυτοβελτίωσης. Δες πώς είναι σήμερα. 

To «Άκρως Οικογενειακόν» ήταν μία από τις δημοφιλείς κωμικές σειρές που προβλήθηκαν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Η σειρά του ΑΝΤ1 έπαιζε στους δέκτες μας από το 2001 μέχρι το 2003. Το σενάριο υπέγραφαν ο Πάνος Αμαραντίδης με τη Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία της σειράς είχε αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός.

Οι χρόνιες επαναλήψεις της σειράς εκτόξευσαν τη δημοτικότητά της με αποτέλεσμα να έχουμε ανεξίτηλα χαραγμένους στη μνήμη μας αρκετούς χαρακτήρες όπως το ζεύγος Αλεξάνδρου και Μαργαρίτας Θεοτοκάτου (Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη) αλλά και τα παιδιά τους, Άρης, Ερμής, Αφροδίτη και Λίλα.

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου υποδύθηκε επιτυχώς την ατίθαση Αφροδίτη με την οποία ταυτίστηκαν χιλιάδες έφηβοι. Η νεαρή κοπέλα σιχαινόταν το διάβασμα και μαζί με τον δίδυμο αδερφό της έκαναν κοπάνες και γκάφες προκαλώντας τον εκνευρισμό των γονιών τους.

Ο Χρήστος Σπανός μένει σε ένα Άκρως οικογενειακόν σπίτι με τις γυναίκες της ζωής του, Μελίνα &Μαρίνα

Τηλεοπτικές εμφανίσεις

Το 1994 η ηθοποιός έκανε την πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά «Αραχτοί και λάιτ» του ΑΝΤ1. Στις αρχές του 2000 συμμετείχε στην σειρά «Για μια θέση στον ήλιο στο Mega. Την ίδια τηλεοπτική χρονιά, 2000-2001, ανέλαβε ρόλο παρουσιάστριας στην παιδική εκπομπή «Disney Club». Λίγα χρόνια αργότερα η Μαρούσα Στρογγυόγλου συμμετείχε στις σειρές «Εντιμότατοι Κερατάδες» και «Ήρθε κι έδεσε».

H νέα της καθημερινότητα- Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του «Άκρως Οικογενειακόν» η Μαρούσα Στρογγυόγλου έχει αλλάξει αισθητά και σήμερα είναι 45 ετών. Η γνωστή ηθοποιός έχει μακρύνει τα μαλλιά της και έχει υιοθετήσει μια ξανθιά απόχρωση που της ταιριάζει πολύ.

Η τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/B9_sAeSjEvk

Σήμερα απολαμβάνει την οικογενειακή και επαγγελματική της ζωή και παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται ενεργά με τον τομέα της αυτοβελτίωσης.

Η κόρη της ηθοποιού, Φαίδρα έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok και δημοσιεύει videos από την καθημερινότητά της. Πριν λίγο καιρό η νεαρή κοπέλα χόρεψε στον φακό με τη μαμά της, με το video να συγκεντρώνει περισσότερες από 220 χιλιάδες προβολές.

Τα τηλεοπτικά αδέρφια (Χρήστος Σπανός, Μαρούσα Στρογγυόγλου και Μέμος Μπεγνής) έδεσαν πολύ σαν παρέα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και διατηρούν άριστες σχέσεις μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς. Οι 3 ηθοποιοί είχαν βγει για καφέ και πόζαραν αγκαλιασμένοι στην πιο «Άκρως Οικογενειακόν» selfie.

https://www.instagram.com/p/BncYtK5n4Gj

Πηγή κεντρικής: marousa.strogioglou