Το μυστικό επιτυχίας της Κλέλιας Ανδριολάτου έχει και τις «ευλογίες» του Harry Styles

Το μυστικό επιτυχίας της Κλέλιας Ανδριολάτου έχει και τις «ευλογίες» του Harry Styles

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η πιο γήινη καλλονή ηθοποιός και μοντέλο που δεν χάνει ευκαιρία για βόλτα και χαμόγελο.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, μπορεί να μαζεύει όλα τα φώτα πάνω της, ειδικά με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά δεν είναι η τυπική περσόνα που θέλει να προβάλλει μόνο το high-life. Είναι ένα γήινο, πανέμορφο κορίτσι που χαίρεται τη φύση, τον κόσμο και τις βόλτες.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η πιο γήινη καλλονή

Η Κλέλια μίλησε για τη γνωριμία μέσω Instagram που της άλλαξε τη ζωή & τα γλέντια στις πλατείες

Το να είσαι προσγειωμένη, ανοιχτή στη φύση και να περπατάς στη λιακάδα ακούγοντας χαρούμενη μουσική είναι μια απολαυστική εμπειρία, που μας επιτρέπει να συνδεθούμε με τη φύση, να βρούμε εσωτερική γαλήνη και να εκτιμήσουμε την ομορφιά γύρω μας.

Μια τέτοια εμπειρία μοιράζεται και η Κλέλια Ανδριολάτου στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο με την ίδια να περπατάει χαμογελαστή και φωτεινή. Με γλυκιά διάθεση, καλημερίζει γράφοντας:

«Κάθε μέρα περπατάω. Παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου… αλλά σήμερα έβαλα τα ακουστικά μου άκουσα Harry Styles γιατί είχε ήλιο και μου έφτιαξε το κέφι... και ξέρεις κάτι, ήταν κάπως συγκινητικά. Καλημέρα».

https://www.instagram.com/p/Co7ZKWYDQfP

Οι βόλτες, η εξοχή και η χαρά του να γνωρίζεις κόσμο

Η ζεστασιά του ήλιου και ο ήχος της μουσικής μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεσή μας και να μειώσουν το στρες. Είναι μια ευκαιρία να επαναφορτιστούμε να αποκτήσουμε διαύγεια και να βρούμε χαρά στα απλά πράγματα.

Το ίδιο φαίνεται να θεωρεί και η 27χρονη ηθοποιός, η οποία παρόλο που μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των φακών των φωτογραφήσεων, της τηλεόρασης ή του θεάτρου, πάντα θα ψάχνει αφορμές για να γνωρίσει κόσμο και να κάνει να βόλτες και να παραμένει "προσγειωμένη", όπως είχε πει παλαιότερα στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!".

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την τεράστια επιτυχία της σειράς που είναι πλέον διαθέσιμη και στον κολοσσό του streaming, Netfix, η Κλέλια Ανδριολάτου είχε πει: «Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε, όμως είχα την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ σε αυτές τις δύο δυνάμεις να είμαι προσγειωμένη και προχωράω.»

Αυτός είναι ο λόγος που έκοψε τα πλούσια μακριά μαλλιά της η Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι people's person και όχι μόνο

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Θεσσαλονίκη, πρόκειται για ένα κορίτσι αεικίνητο που συνέχεια θα ασχολείται με κάτι δημιουργικό. Ξεκινώντας από έφηβη να εργάζεται ως μοντέλο με φωτογραφίσεις σε μεγάλα περιοδικά όπως Vogue και Elle πριν στραφεί στην υποκριτική, η νεαρή ηθοποιός θέλει να γνωρίζει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω της και να διοργανώνει γλέντια σε πλατείες.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν έφτασα στους Παξούς άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και ιστορίες στην πλατεία, και με ερώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί» είχε πει χαρακτηριστικά όταν περιέγραφε το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα του "Maestro" στο όμορφο νησί.

Όλες οι φορές που η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει τη στιγμή

Η Κλέλια γνωρίζει πως να το να είναι κανείς παρόν στη στιγμή και να απολαμβάνει τον κόσμο και το έξω, και να λαμβάνει όλες τις θετικές δονήσεις του τώρα, είναι μια υπέροχη εμπειρία. Και αυτό ακριβώς μοιράζεται και στους λογαριασμούς της στα social.

«Ξέρεις εσύ»: Οι υπέροχες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου με τη «μαμά της», Μαριάννα Τουμασάτου