Στις αποκριάτικες στολές των celebrities νικητής βγήκε ο Πετρετζίκης junior

Στις αποκριάτικες στολές των celebrities νικητής βγήκε ο Πετρετζίκης junior

Οι celebrities ντύνονται, βάζουν κάθε λογής κουστούμι και περούκα για τις απόκριες, αλλά ο νικητής είναι ένας και είναι σίγουρα ο πιο γλυκός (και ο πιο μικρός).

Οι Απόκριες είναι εδώ για τα καλά! Μια γιορτή που οι μισοί λατρεύουν και οι άλλοι μισοί αγαπούν. Ευτυχώς για όλους εμάς που θέλουμε γιορτές και χαρές, τις αγαπούν και οι celebrities. Γι' αυτό μαζέψαμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις που βρήκαμε και ανακηρύσσουμε και νικητή!

Aπό Καλαμάτα μέχρι Βιέννη αποκριάτικα ταξίδια για Δανάη Παππά, Μπάρκα και Ντορέττα Παπαδημητρίου

Celebrities και Απόκριες: Ποιος θα βάλει το στέμμα;

Είμαστε ή δεν είμαστε για τα… καρναβάλια, σίγουρα θέλουμε να δούμε πώς ντύθηκαν οι αγαπημένες μας διασημότητες, που πολύ συχνά τα δίνουν όλα με τις αποκριάτικες στολές τους, δημιουργώντας περίτεχνες και δημιουργικές εμφανίσεις που αποτυπώνουν το πνεύμα των διακοπών.

Τα social media κατακλύζονται από χαρούμενες και ευφάνταστες φωτογραφίες διάσημων προσώπων ντυμένων με τα πάντα: από φιγούρες της ποπ κουλτούρας, μέχρι αγαπημένους χαρακτήρες από animation.

Όπως για παράδειγμα, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να ντυθεί Sailor Moon, η Μαρία Σολωμού να μεταμορφωθεί σε Maleficent, η Μελίνα Νικολαΐδη μια... εναλλακτική βερσιόν της Κοσκινοσκούφιτσας και του Κακού Λύκου, η Σάντυ Χατζηιωάννου (η Τζένη από τη σειρά Σασμός) επέλεξε μια από τις viral στολές της σεζόν, που δεν είναι άλλη από τη Wednesday, την ηρωίδα της ομώνυμης σειράς του Netflix.

Ακόμα και εκπομπές επέλεξαν ένα συγκεκριμένο theme για να γιορτάσουν το καρναβαλικό κλίμα των ημερών! Όπως το χθεσινό επεισόδιο του J2US που είχε θέμα Gatsby και έντυσε τους κριτές του, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου με λαμπερές και πολυτελείς τουαλέτες βγαλμένες από τα ξέφρενα πάρτι του 1920. Βέβαια, σε αυτό το theme η Κατερίνα Στικούδη δεν πήρε μέρος, μιας και μεταμορφώθηκε σέξι Jessica Rabbit! Δείτε τις εμφανίσεις στην gallery παρακάτω:

Πατρινό Καρναβάλι ξανά: Η βασίλισσα με μεταπτυχιακό, το viral group & η κόντρα για τον ύμνο

Οι celebrities που είναι και γονείς, δεν χάνουν την ευκαιρία να ντύσουν τα παιδάκια τους για να βγουν στους δρόμους, όπως ακριβώς έκανε και η Τζένη Μπότση που πήρε την οικογένειά το "έζησε αληθινά" στο καρναβάλι της Πάτρας. Η Νάντια Μπουλέ έντυσε το κοριτσάκι της τιγράκι, ενώ η γλυκύτατη κόρη, Ada, της Χριστίνας Κοντοβά, έγινε η Elsa!

Το βραβείο γλυκύτητας όμως, η εικόνα που μας έλιωσε και μας έκανε να χαμογελάσουμε περισσότερο, δεν είναι άλλη από τον γιο του Άκη Πετρετζίκη. Ο μικρούλης Αχιλλέας καθιστός στον πάγκο του σεφ μπαμπά του, έχει μια τεράστια τούρτα μπροστά του, στολή τύπου cookie monster και ένα τεράστιο χαμόγελο που σίγουρα μας έλιωσε περισσότερο από τη λαχταριστή αυτή τούρτα.

https://www.instagram.com/p/CpCwNewMaC5