Aπό Καλαμάτα μέχρι Βιέννη αποκριάτικα ταξίδια για Δανάη Παππά, Μπάρκα και Ντορέττα Παπαδημητρίου

Aπό Καλαμάτα μέχρι Βιέννη αποκριάτικα ταξίδια για Δανάη Παππά, Μπάρκα και Ντορέττα Παπαδημητρίου

Το μεγάλο λάθος της Θοδώρας του Σασμού για τον ταξιδιωτικό προορισμό στον οποίο βρίσκεται. Οι Eλληνίδες celebrities πήγαν εκδρομή, αλλά η Δανάη Παππά, η Δανάη Μπάρκα και η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξαν ιδιαίτερους προορισμούς και όχι το Πατρινό καρναβάλι.

Εορταστικά Κούλουμα εκτός Ελλάδος έχουν επιλέξει αρκετές και αρκετοί αγαπημένοι μας celebrities και έχουν φύγει ήδη για 3ημερο ταξίδι με φίλους, οικογένεια και συντρόφους. Που βρίσκονται η Δανάη Παππά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Δανάη Μπάρκα, αλλά και η Μαριέτα Χρουσαλά; Και για ποιο λόγο έκαναν αυστηρή παρατήρηση οι followers της Δανάης Παππά στην ηθοποιό του Σασμού;

https://www.instagram.com/p/Co2c8giNjQL

Καλώς ήρθες και πάλι Πατρινό καρναβάλι

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι και το πρώτο που τόσο ελεύθερα οι περισσότεροι από εμάς, βρήκαν την ευκαιρία για ταξίδια. Ή για βόλτες στην πόλη λόγω του υπέροχου ανοιξιάτικου καιρού. Εκτός από την Πάτρα και την Ξάνθη που είναι οι δύο πόλεις με τις μεγαλύτερες αποκριάτικες εκδηλώσεις και σφύζουν από ζωή κάποιες γνωστές μας κυρίες αποφάσισαν να βρεθούν σε άλλους προορισμούς.

Καταρχάς η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να πάει στην δεύτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα, εκεί που η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, έχουν χτίσει την φάρμα τους και την μικρή ξενοδοχειακή τους μονάδα. Και μάλλον δείχνοντάς μας την πισίνα έκανε και το πρώτο της μπάνιο για φέτος.

barka.jpg

Η Θοδώρα του Σασμού Δανάη Παππά που αγαπά τα ταξίδια, αυτή τη φορά επέλεξε μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη να πάει στην Κωνσταντινούπολη. Βέβαια δέχθηκε και κάποια διορθωτικά - επικριτικά σχόλια για την λέξη που έγραψε στην λεζάντα, γράφοντας πως είναι στην Istanbul.

https://www.instagram.com/p/CpDQqBgtsYB

Σωστά και πολυ ορθά οι followers της, ζήτησαν να γράψει ως Ελληνίδα ότι είναι στην Κωνσταντινούπολη. Μικρό φάουλ για την Δανάη.

pappa_sxolia.JPG

Η Θοδώρα του Σασμού παίρνει μία μεγάλη απόφαση και ένα μεγάλο μυστικό φέρνει ταραχές

https://www.instagram.com/p/CpDQqBgtsYB

Λίγο χιόνι ακόμη. Παρά το κρύο από τις Αυστριακές Άλπεις, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρήκε την Βιέννη ηλιόλουστη στο ταξίδι που έκανε με την μητέρα της, την αδελφή της και τον μεγαλύτερο γιο της. Α, φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μικρή της ανιψιά, η Κατερίνα με την οποία είναι αυτοκόλλητες.

https://www.instagram.com/p/CpFQTAHAOOI

Χιόνι και μάλιστα αρκετό βρήκε η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία βρίσκεται στο Γκστάαντ της Ελβετίας οικογενειακώς, δηλαδή με τα τρία της παιδιά και τον Λέων Πατίτσα.

https://www.instagram.com/p/CpFNk7kNmvW