Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε το καρναβάλι ως γνήσια Πατρινιά: Το πριν και μετά και τα σχόλια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε το καρναβάλι ως γνήσια Πατρινιά: Το πριν και μετά και τα σχόλια

Η παρουσιάστρια και κριτής του My Style Rocks είναι γεννημένη στην Πάτρα και το καρναβάλι επέστρεψε στις ρίζες της.

Το πατρινό καρναβάλι επέστρεψε μετά από απουσία τριών ετών και μαζί του επέστρεψε στην Πάτρα και η γεννημένη στην αχαϊκή πρωτεύουσα Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα όχι μόνο ταξίδεψε μέχρι τη γενέτειρά της αλλά δεν έμεινε αμέτοχη μιας και βγήκε κανονικά στην παρέλαση του καρναβαλιού, ντύθηκε με στολή και χόρεψε μέσα σε ένα group με καλούς της φίλους χωρίς τον Γιάννη Καραβασάνη, τον πρώην σύζυγό της και νυν σύντροφό της να ποζάρει σε κάποια από τις πολλές διαφορετικές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CpLK9rPt1kw

Η Ηλιάνα μας έδειξε το πριν και το μετά του καρναβαλιού, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα λευκά της αθλητικά και το πώς έγιναν μετά την παρέλαση και ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο συν- κριτής στο My Style Rocks σχολίασε εύστοχα πως η Παπαγεωργίου είναι πατρινιά από κούνια!

ilianasxolia.JPG

«Ναι, ήμουν αγοροκόριτσο στην παιδική μου ηλικία. Ήμουν καλή μαθήτρια. Δεν ήμουν και τόσο ωραίο παιδάκι. Ήμουν κοντούλα, πολύ αδύνατη, κοκαλιάρα», είχε παραδεχτεί για τα παιδικά της χρόνια στην Πάτρα η Παπαγεωργίου και είχε συμπληρώσει:

«Έχω αντιμετωπίσει θέμα ως παιδί γιατί τα παιδιά είναι σκληρά και δεν φιλτράρουν αυτά που λένε. Αλλά δεν είναι κάτι που μου έχει μείνει.

Αυτό φαντάζομαι ότι συμβαίνει σε πολλά παιδιά και αν από το σπίτι σου δεν έχεις πάρει μια συγκεκριμένη παιδεία, είναι εύκολο να ξεφύγεις, κυρίως όταν είσαι μικρούλης και δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Μικρή δεν ήξερα τι θέλω να γίνω. Ήμουν πολύ προβληματισμένη. Ήθελα να γίνω τα πάντα. Θεωρούσα ότι μπορώ να γίνω τα πάντα. Όπως έπαιζα με τα παιχνίδια μου, έτσι σκεφτόμουν το μέλλον μου.

Μια ήμουν στρατιώτης και την άλλη κουκλίτσα που πήγαινε για ψώνια».

Mιλώντας στο Queen.gr για τη μαμά της και τα παιδικά χρόνια με την αδερφή της στην Πάτρα, η Παπαγεωργίου είχε πει:

«Πραγματικά, είμαι τελειομανής σε όλα. Από τα πράγματά μου στο σπίτι, μέχρι τη δουλειά μου. Είμαι από εκείνες που θα είμαι στην ώρα μου σε οποιαδήποτε υποχρέωση, προσωπική ή επαγγελματική.

Η μαμά μου είχε συλλογή με παπούτσια custom made, είχε τέλεια ρούχα γιατί της άρεσε πάρα πολύ η μόδα. Για αυτό και από μικρές εγώ και η αδελφή μου ντυνόμασταν με την τελευταία λέξη της μόδας. Αργότερα όμως η μαμά μου χάρισε όλα της τα ρούχα και τα παπούτσια σε φίλες της και δυστυχώς τα περισσότερα πράγματα από αυτά τα χάσαμε».

H κυρία Αναστασία Παπαγεωργίου (την κυρία Σίσσυ όπως χαϊδευτικά την αποκαλούν), η μαμά της Ηλιάνας μοιάζει πολύ με την καλλονή κόρη της και δεν είναι λίγες οι φορές που το μοντέλο κάνει stories με εκείνη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Στην δουλειά εξαφανίζω τα συναισθήματά μου και δε μου αρέσουν οι ταμπέλες»