«Kαμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοιο bullying»: To Twitter πήρε θέση για την Mαρία Μπέη στο MasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
«Kαμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοιο bullying»: To Twitter πήρε θέση για την Mαρία Μπέη στο MasterChef

Τα σεξιστικά σχόλια για την επιστροφή της Μαρίας Μπέη στον διαγωνισμό. Aν γινόταν μία εξαίρεση και ψήφιζε χθες το κοινό, θα είχε διώξει τους μισούς από τους παίκτες του MasterChef. 

Δύο ξεχωριστά trend, το #Μαρία και το #Mπέη ήταν χθες στις πρώτες θέσεις του Twitter. Η επιστροφή της τρίτης φιναλίστ του MasterChef 4, ενώ αρχικά περιορίστηκε στην αναβίωση της παλαιότερης κόντρας με τον Ηλία, εξελίχθηκε σε έναν αγώνα των περισσότερων κοριτσιών να χλευάζουν την παίκτρια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Οι τηλεθεατές στα social media «τράβηξαν» κόκκινη κάρτα για τους ακραίους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν και το στούντιο έμοιαζε περισσότερο ως παιδική χαρά, παρά ως συγκέντρωση μελλοντικών επαγγελματιών της εστίασης. Η Μαρία έγινε το «μαύρο πρόβατο» αλλά έχει σύμμαχο πια το Twitter. Μέχρι και το επίσημο προφίλ του διαγωνισμού και του Star, τοποθετήθηκε στις επιθέσεις.

Η πρώτη κόντρα με τον Ηλία και η καταδίκη σε Στέλλα, Πωλίνα και Μότο Μότο

Σου είχαμε ήδη αποκλειστικά προαναγγείλει την είσοδο της Μαρίας Μπέη στο φετινό MasterChef. Και γνωρίζαμε ότι αυτό θα έφερνε ταραχή. Κυρίως στον Ηλία με τον οποίο υπάρχει μία αμοιβαία αντιπάθεια από το MasterChef 4. Δεν ξέρουμε όμως πως θα νιώσει ο Ηλίας όταν δει και τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο να προσπαθεί να μπει στον διαγωνισμό στα επόμενα επεισόδια.

Η παίκτρια έριξε μόνη της λάδι στη φωτιά κατά την είσοδό της. Απέφυγε αρχικά να χαιρετήσει τον Ηλία και μετά του πέταξε την ατάκα: «Είσαι ο μόνος παίκτης με τόσες ευκαιρίες στο MasterChef». Εντάξει, δεν είχε και άδικο.

Μέχρι να νικήσει τον Παναγιώτη (αξιοπρεπέστατος) κατά την δοκιμασία αποχώρησης των συνολικά 7 παικτών, η Μαρία άκουγε τα χειρότερα από τους παίκτες του εξώστη.

Καταρχάς την αποκάλεσαν υποτιμητικά ως κυρία Μπέλλου. Μετά σχολίασαν τον αέρα με τον οποίο μπήκε στην αίθουσα, ως τουπέ. Σειρά είχε ο χλευασμός για το make up, τις βλεφαρίδες κάγκελο (και η Μαρία αυτοσαρκάστηκε για αυτό), τα sneakers που φορούσε, το ντύσιμό της με το μαύρο σατέν κλειστό φόρεμα και η Στέλλα, η Πωλίνα και ο Μότο Μότο άρχισαν να την ειρωνεύονται στην κάμερα ακόμη και όταν είχε ένα μικρό ατύχημα με το μίξερ την ώρα της δοκιμασίας. Στην συνέχεια για την ηλικία της, όταν δήλωσε πως είναι 23 ετών και δείχνει μεγαλύτερη. Εντάξει, 24 είναι.

https://www.instagram.com/p/CpOMzdUK2Hr

Το κοινό στο Twitter ακόμη και αν δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα στο παρελθόν την Μαρία, καταδίκασε τους υπόλοιπους παίκτες για την συμπεριφορά. Κυρίως για την ανύπαρκτη γυναικεία αλληλεγγύη. Το αποκορύφωμα;

Όταν τελικά μπήκε στο σπίτι, της ανακοίνωσαν πως δεν υπήρχε κρεβάτι για να κοιμηθεί. Και το πρόβλημα της Πωλίνας ήταν ότι δεν την θέλουν μαζί τους στο δωμάτιο, γιατί θα κάθεται πολλή ώρα στο μπάνιο για να βάφεται και θα τους καθυστερεί. Αλήθεια τώρα;

Το καλύτερο σχόλιο ήρθε από το επίσημο προφίλ του Star για το MasterChef στο τέλος του επεισοδίου: «Αυτά κυρίες και κύριοι. Ευχαριστούμε Μαρία Μπέη. Ελπίζω στο επόμενο επεισόδιο να έχει όλες τις τρέσες στη θέση τους και να παραμείνει η βλεφαρίδα ΚΑ-ΓΚΕ-ΛΟ». Σαφέστατα ειρωνικό για τα ακραία σχόλια που ακούστηκαν.

star.JPG

Σήμερα θα δούμε και πως θα λειτουργήσει η παίκτρια μαζί με τον Ηλία. Ήδη αποκάλεσε τον εαυτό της ως το «μαύρο πρόβατο». Και εκείνος σε σόλο στην κάμερα ειρωνεύτηκε τις επιδόσεις της μετά το τέλος του προηγούμενου MasterChef: «Όλοι με ρωτούσαν μετά το παιχνίδι τι κάνει ο Δημήτρης και η Μαρία», εννοώντας ότι δεν έκαναν καριέρα.

Αυτή τη στιγμή όπως καταλαβαίνεις ο μαγειρικός διαγωνισμός μπαίνει σε μία κρίσιμη φάση με τις προσωπικές κόντρες.

https://www.instagram.com/p/CpOQacJIVpc