Αυτή και αν είναι έκπληξη: Μετά τον Ηλία Καζιόλι και η Μαρία Μπέη μπαίνει στο MasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτή και αν είναι έκπληξη: Μετά τον Ηλία Καζιόλι και η Μαρία Μπέη μπαίνει στο MasterChef

 Η μεγάλη ανατροπή με τον Καζιόλι και την Μαρία Μπέη που έρχεται στα επόμενα επεισόδια.  Ε, ας δούμε και τον Δημήτρη Μπέλλο για να πούμε το: «Καλώς όρισες MasterChef 4». 

Το χθεσινό επεισόδιο θύμισε παλιές καλές στιγμές του MasterChef και μας δίνει ελπίδες πως ο 7ος κύκλος θα έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ναι, εξελίσσεται σε MasterChef Αll Star.

Την είσοδο του Ηλία Καζιόλι από τον 4ο κύκλο είχαμε χθες το βράδυ και επιτέλους ο παίκτης μετά από πολλές προσπάθειες στο παρελθόν να ξαναμπεί στον διαγωνισμό, πήρε ρεβάνς. Μέχρι και η Κατερίνα Λένη του έστειλε ευχές, ενώ μία ακόμη μεγάλη παίκτρια εκείνης της χρονιάς. η Μαρία Μπέη, ετοιμάζεται να μπεί στο MasterChef, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Τι έγινε ρε παιδιά; Που θα έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CoYAO6tgtdL

Το MasterChef κάνει το σωστό restart και το τέλειο throwback

Όπως σου είχαμε γράψει αποκλειστικά ο Ηλίας Καζιόλι ήταν ο παίκτης από το MasterChef 4 που εισέβαλλε για να διεκδικήσει θέση στον διαγωνισμό. Ο αντίπαλος του με την χαμηλότερη βαθμολογία στην διαδικασία αποχώρησης, ήταν ο Σταύρος. Ο οποίος αναγνώρισε εξαρχής ότι είναι σε μειονεκτική θέση λόγω απειρίας: «Αν νικήσω τον Ηλία είναι σα να νίκησε ο Δαβίδ τον Γολιάθ».

stavros.JPG

Δεν είναι fake news: Ο Ηλίας Καζιόλι ετοιμάζεται να μπει στο MasterChef - Ποιους άλλους θα δούμε;

Ακόμη και οι κριτές είχαν δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον με την ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου: «Για πολλά χρόνια πιστεύαμε ότι ο Ηλίας ήταν κάπου κρυμμένος στο pantry και περίμενε να βγει».

Αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν μία παλιά συμπαίκτρια του Ηλία από την ίδια χρονιά. Και δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Λένη, που άφησε πίσω το παρελθόν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ηλία μόλις νίκησε, με ένα «Ηλία ρίχτο. Πολύ χάρηκα. Αλήθεια το λέω». Πάντα η Κατερίνα βέβαια αναγνώριζε ότι ήταν καλός μάγειρας, ανεξάρτητα από τις κόντρες τους για τον χαρακτήρα του.

Ήρθε η στιγμή για νέα μονομαχία Ηλία και Μαρίας Μπέη

Και εδώ σου έχουμε την δεύτερη μεγάλη έκπληξη του φετινού MasterChef. Μία άλλη συμπαίκτρια του Ηλία, αλλά και της Κατερίνας είναι ήδη μέσα στον διαγωνισμό.

Και αν ισχύει το όνομα που μόλις μάθαμε (ισχύει, ισχύει) τότε μιλάμε για αναμέτρηση που θα εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη. Γιατί μιλάμε για την Μαρία Μπέη.

Για την Μαρία που προσπάθησε να την κοντράρει ο Ηλίας τότε (με το γνωστό του ύφος που το Twitter ποτέ δεν ξέχασε) και πήρε την θέση της ο Δημήτρης Μπέλλος (ρισκάροντας την δική του θέση) και τον έβγαλε τελικά από τον διαγωνισμό. Υπήρξε μία από τις πιο memorable στιγμές του MasterChef, αυτή η μονομαχία.

Η Μαρία Μπέη υπήρξε μία υπερταλαντούχα σεφ, ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε τότε στην πεντάδα και ξαναμπαίνει ολοταχώς για να πάρει τον τίτλο. Αντίθετα, ο σύντροφός της Δημήτρης Μπέλλος θα μείνει εκτός MasterChef για να καμαρώνει την αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/CIX6vPzjH4Q

Ο Σταύρος έκανε υπερπροσπάθεια με το πιάτο του και στάθηκε με αξιώσεις όπως είπαν οι κριτές. Αλλά ο Ηλίας έκανε το τέλειο ψάρι και έτσι μπήκε στον διαγωνισμό. Αναμενόμενο.

Εκείνο που δεν περιμέναμε είναι ότι μερικοί παίκτες από τον εξώστη ήθελαν την είσοδο του Ηλία και όχι του Σταύρου. Τον οποίο υποστήριξε πολύ ο Γιώργος Πορφύρης. Ίσως για αυτό.

Το κοινό στο Twitter δεν ξεχνά και αντιμετώπισε τον Ηλία ...συγκρατημένα. Αναγνώρισε ότι είναι πιο ήρεμος στα σχόλιά του (αρχή είναι ακόμη) αλλά του έδειξε ξανά πως όσα έκανε στο παρελθόν καλό είναι να μην τα επαναλάβει.