Ξαφνικές αποχωρήσεις και είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef με το Twitter κατά της Πωλίνας

Κατερίνα Μπούσιου
Ξαφνικές αποχωρήσεις και είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef με το Twitter κατά της Πωλίνας

Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια. Μπέη και Μπέλλος ενώνονται ξανά στον διαγωνισμό που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ενώ μία παίκτρια με αρκετές φιλοδοξίες θα βρεθεί τελικά εκτός του MasterChef. 

Το καλό με τα format τύπου MasterChef είναι οι συνεχείς ανατροπές που δημιουργούν και το αντίστοιχο θελκτικό για τον τηλεθεατή, σασπένς.

Στα επόμενα επεισόδια εκτός από την είσοδο της Μαρίας Μπέη θα δούμε και την είσοδο του συντρόφου της Δημήτρη Μπέλλου και άλλων 3 παλαιών παικτών, ενώ θα έχουμε αποχωρήσεις - έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/CpLUHwsoByU

Η Πωλίνα δεν συμπαθεί κανέναν παίκτη και το Twitter δεν συμπαθεί εκείνη

Η Πωλίνα είναι σαφέστατα ανταγωνιστική παίκτρια και έχοντας νικήσει την προηγούμενη δοκιμασία του MasterChef, είχε το πλεονέκτημα του Μystery box για να μοιράσει χρόνο στους συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα, τα λεπτά που θα είχε στην διάθεσή του κάθε παίκτης για να χρησιμοποιήσει το μαχαίρι κοπής. Ήθελε να δυσκολέψει τους καλούς παίκτες όπως είπε. Και φυσικά τις δύο Μαρίες, με τις οποίες βρίσκει πάντα αφορμές για να κοντράρεται. Είναι και αυτό μία άποψη τακτικής.

Οι περισσότεροι παίκτες δυσκολεύτηκαν. Υπήρχε απώλεια έμπνευσης στα πιάτα και αρκετοί επίδοξοι σεφ δεν είχαν καν δοκιμάσει αυτό που είχαν δημιουργήσει. Μα, είναι δυνατόν ένας μάγειρας να μην τεστάρει το πιάτο που μελλοντικά θα σερβίρει;

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, απογοητεύτηκαν, μέχρι που έφτυσαν το φαγητό σε ορισμένες περιπτώσεις.

https://www.instagram.com/p/CpKdMRPIcXf

Θριάμβευσε και πάλι ο Γιώργος Πορφύρης, ενώ όαση όπως τον χαρακτήρισε ο θείος Λεωνίδας, ήταν ο Νίκος Τράκας ο οποίος ήταν και ο νικητής, κερδίζοντας και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ. Σοβαρός, πειθαρχημένος και καλός χαρακτήρας εκτός από μάγειρας.

https://www.instagram.com/p/CpLp0VFImPV

7 παίκτες - και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά - θα αγωνιστούν σήμερα για την παραμονή τους και ο τελευταίος ή η τελευταία θα αγωνιστεί με την Μαρία Μπέη η οποία επιστρέφει πανηγυρικά σήμερα στον διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CpIr-bwouH0

Στο τρέιλερ την βλέπουμε και να αγνοεί τον Ηλία με τον οποίο έχουν και κόντρα από το παρελθόν. Το Twitter την περιμένει ήδη με αγωνία γιατί οι φανς είναι σίγουροι ότι είναι η μόνη που μπορεί να βάλει στη θέση της την Πωλίνα. Η οποία στα social media έχει προς το παρόν μόνο haters.

Αυτή και αν είναι έκπληξη: Μετά τον Ηλία Καζιόλι και η Μαρία Μπέη μπαίνει στο MasterChef

Και εδώ σου έχουμε την έκπληξη.

Η Μαρία Μπέη σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί και τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο. Το ζευγάρι ενώνεται ξανά στο παιχνίδι στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Σου έχω και ένα δεύτερο νέο. Στα επόμενα επεισόδια θα αποχωριστούμε την Γιώτα αλλά και την Μαρία από την Κύπρο που είχε προσωπικές φιλοδοξίες για να φτάσει ψηλά.

Συνολικά δέκα από τους παλαιούς παίκτες διαγωνίζονται φέτος για να ξαναμπούν. Ήδη ο Πορφύρης, ο Καζιόλι και η Μαρία Λαζαρίδου είναι μέσα. Πρόσθεσε και την Μαρία με τον Δημήτρη. Αν βγάλουμε εκτός τον Σταμάτη Κωβαίο που απέτυχε να μπει και την Μαρίνα Ντεμολάι η οποία επίσης δεν θα τα καταφέρει, μας μένουν άλλοι 3 παίκτες.

Σε αυτούς, παρά τις επιθυμίες του Twitter δεν θα δούμε ούτε τον Μπόμπενα, ούτε την Κατερίνα Λένη, αλλά ούτε και στην Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.