Ο Hugh Jackman σπάει και σαγόνια άμα λάχει

Ο Hugh Jackman σπάει και σαγόνια άμα λάχει

Αν φαίνεται «μάτσο» και αγριωπός στις ταινίας του, που να τον δείτε στη πραγματικότητα.

Τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλους σκληροτράχηλων αντρών, μεταλλαγμένων και μη, και ένα πρόσφατο βίντεο αποδεικνύει πως ο Hugh Jackman δεν διαφέρει και πολύ στη πραγματική του ζωή. Τουλάχιστον όχι όταν προωθεί τις ταινίες του.

Ο Αυστραλός ηθοποιός προμοτάρει αυτή τη περίοδο τη νέα του ταινία «Real Steel» και στα πλαίσια αυτής της προώθησης πήρε μέρος στο WWE Raw, ένα από τα διασημότερα διασκεδαστικά show πάλης που προβάλλονται στην αμερικάνικη τηλεόραση, ως προπονητής του Zach Ryder, ενός κάπως ιδιαίτερου παλαιστή.

Ο αντίπαλος του Ryder ήταν ο διάσημος παλαιστής του WWE Raw, Dolph Ziggler, ο οποίος είναι γνωστός για τον προκλητικό του χαρακτήρα, κάτι που εκνεύρισε πολύ τον Hugh Jackman, γι' αυτό και του έδωσε ένα μικρό μάθημα. Ενώ ο Ziggler είχε στριμώξει στη γωνία τον παίκτη του Jackman και πανηγύριζε την επικείμενη νίκη του, ο ηθοποιός τον πλησίασε ύπουλα και με ταχύτητα, και του έδωσε μια δυνατή μπουνιά στο σαγόνι, ρίχνοντάς τον κάτω. Τότε ο Ryder βρήκε την ευκαιρία και αποτέλειωσε τον εριστικό παλαιστή, παίρνοντας τη πολυπόθητη νίκη.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από καλοστημένες και χιλιοπροβαρισμένες «χορογραφίες», όπως και όλη η λογική του WWE, η οποία έχει ως στόχο τη διασκέδαση του κόσμου μέσω εντυπωσιακών και φαινομενικά επίπονων αγώνων και όχι τη διεξαγωγή κανονικών αγώνων του μποξ.

Παρ' όλα αυτά, το βίντεο είναι απολαυστικό και, όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς να αντισταθείς σε ότι περιέχει τον Hugh Jackman.