Φουρέιρα: Το νόημα στις 2 τούρτες και η ανατρεπτική ζακέτα που έχει ξαναφορέσει

Φουρέιρα: Το νόημα στις 2 τούρτες και η ανατρεπτική ζακέτα που έχει ξαναφορέσει

Η Ελένη έγινε 36 ετών και προτίμησε το δικό της ιδιαίτερο λουκ για την ημέρα αυτή. 

Η Ελένη Φουρέιραέγινε 36 ετών και γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως νέα μαμά! Με τον μπέμπη της, μόλις ενός μήνα στο σπίτι, η Ελένη μάζεψε λιγοστούς φίλους και συγγενείς και έσβησε όχι μία αλλά δύο τούρτες.

Στο πλευρό της Φουρέιρα βρέθηκαν άνθρωποι από την εταιρία της Panik αλλά και η αδερφή της Ιωάννα.

Διπλά «γενέθλια» για την Ελένη Φουρέιρα και πλήθος ευχών για τη νέα μαμά

Τα διπλά γενέθλια:

Διπλή γιορτή ήταν η χτεσινή στο σπίτι Φουρέιρα-Μποτία μιας και ο γιος του ερωτευμένου ζευγαριού, ήρθε στη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου 2023 γεμίζοντας χαρά τις δύο οικογένειες και ειδικά τη μαμά του που είχε μιλήσει λίγο καιρό πριν γεννήσει για τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος. Ένα κεράκι για τον ένα μήνα ζωής του γιου της υπήρχε στην τούρτα με το χαρακτηριστικό μαϊμουδάκι, μιας και η μαμά του πριν τη γέννησή του τον αποκαλεί monkey!

Το after birth look στα πρώτα γενέθλια ως μαμά:

Η Ελένη φαίνεται ότι έχει βάλει την παιδικότητα και στο στυλ της, αφού από τις λίγες λήψεις που είχαμε από την ημέρα των γενεθλίων της την είδαμε με μία πρωτότυπη ζακέτα. Ένα παρόμοιο σχέδιο είχε φορέσει, μάλιστα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/CnpUyRBKsEJ

Μιλάμε για μία φούξια ζακέτα με κουμπιά, σε pied de poule, που πάνω της έχει μικρά λούτρινα αρκουδάκια από το https://13demarzo-official.com/ που είναι ό,τι πιο cute μπορούσε να συνοδέψει τη νέα αυτή φάση της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CpRpvbqM1dm

Το υπόλοιπο outfit παρέμεινε στο απόλυτο μαύρο, για να κρατήσει τις ισορροπίες. Πάντως ακόμα και στην έξοδο από το μαιευτήριο, η τραγουδίστρια είχε φροντίσει να κάνει ένα ανατρεπτικό λουκ.

https://www.instagram.com/p/CmMp8AIKMVG

Στις φωτογραφίες δεν είδαμε τον αγαπημένο της Ελένης και πατέρα του παιδιού της Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν έκανε κάποια αφιέρωση στην αγαπημένη του στα social media.Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως η Φουρέιρα έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Ck6mmYwtT0q