Διπλά «γενέθλια» για την Ελένη Φουρέιρα και πλήθος ευχών για τη νέα μαμά

Διπλά «γενέθλια» για την Ελένη Φουρέιρα και πλήθος ευχών για τη νέα μαμά

36 ετών γίνεται σήμερα η Ελένη Φουρέιρα περνώντας τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής της. Τα πρώτα γενέθλια ως μαμά, η διπλή γιορτή και ο έρωτας με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Τα καλύτερα γενέθλιά της περνά σήμερα η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια γίνεται 36 ετών και σίγουρα δεν θα ξεχάσει αυτήν τη μέρα. Γιατί; Διότι είναι τα πρώτα γενέθλια που περνά έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της, το οποίο επίσης σήμερα γίνεται ενός μηνός. Διπλή γιορτή, λοιπόν, για το σπίτι Φουρέιρα-Μποτία.

Ο γιος του ερωτευμένου ζευγαριού, βλέπεις, ήρθε στη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου 2023 γεμίζοντας χαρά τις δύο οικογένειες και ειδικά τη μαμά του που είχε μιλήσει λίγο καιρό πριν γεννήσει για τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος.

Αλμπέρτο Μποτία: Οι «Πιο έρωτας πεθαίνεις» φωτογραφίες με τις αδερφές και τη μαμά του

Οι ευχές στην Ελένη Φουρέιρα, η γέννηση του γιου και ο έρωτας με τον Μποτία

Από το πρωί, το Instagram της Ελένης Φουρέιρα έχει γεμίσει με ευχές για τα γενέθλιά της με fans και συνεργάτες να της εύχονται δίνοντάς της ακόμα μεγαλύτερη χαρά. Γιατί η χαρά της είναι διάχυτη από τις 7 Φεβρουαρίου, οπότε και η τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε και ένα μικρό πάρτι για την ίδια και τον γιο της έχοντας στο πλευρό της λίγους, αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η 36χρονη γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων έχοντας στο πλευρό της κάθε λεπτό τον αγαπημένο της και μπαμπά του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν και κατά την έξοδο από το μαιευτήριο με την τραγουδίστρια να φορά ένα ιδιαιτέρως ανατρεπτικό σύνολο.

https://www.instagram.com/p/CohOJaPrs4Y

Λίγο αργότερα, η Ελένη πόσταρε και τις πρώτες τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της την ώρα που τον κρατούσε αγκαλιά και τον θήλαζε, γράφοντας στη λεζάντα: «Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 💙 07/02/23».

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε μιλήσει στο κανάλι του Fipster στο YouTube για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω, ‘’Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο’’. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου».

Η μεγάλη προσπάθεια να γίνει μητέρα

Για την Ελένη Φουρέιρα το «ταξίδι» της μητρότητας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Προσπάθησε πολύ, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στη Vogue, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της.

https://www.instagram.com/p/CoKfQgwqe_E

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είπε με θάρρος η Ελένη.

«Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο», τόνισε η Ελένη στη συνέχεια.

Και δεν σταμάτησε εκεί η Ελένη, η οποία εξομολογήθηκε και το δύσκολο πρώτο τρίμηνο που είχε με την αποκόλληση και την υποχρεωτική κατάκλιση: «Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες».

«Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα, στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι 3 μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα.

Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τη δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην ξέρουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Και κατέληξε: «Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου».