«Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Ηλίας την Αλεξάνδρα»: Ο Μπόγδανος έγινε viral στο Twitter

«Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Ηλίας την Αλεξάνδρα»: Ο Μπόγδανος έγινε viral στο Twitter

Άφαντη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας των Μπλε στο Survivor και ο Βασάλος είδε μόνο Fipsterr και Χρήστο Ζώτο. Από την άλλη, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα του έγιναν δίκαια viral.

Επιτέλους οι μαχητές στο Survivor All Star κατάφεραν στο δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας τους να μιλήσουν με φίλους και συντρόφους.

Αυτός που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο αγαπούλης του Survivor όπως τον αποκάλεσε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του Survivor ενημέρωσε τον Μπόγδανο πως εφόσον η ομάδα του νικήσει, θα έχει μήνυμα από το κορίτσι του, την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

«Δεν θέλω να το πολυαναλύω πριν τον αγώνα, θα δώσω την ψυχή μου» είπε, μεταξύ άλλων o Hλίας και ξέσπασε σε κλάματα, όταν ο Λιανός τον προέτρεψε να στείλει ένα μήνυμα στην Αλεξάνδρα:

«Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο που να μην τη σκέφτομαι» είπε με τρεμάμενη φωνή ο Μπόγδανος.

Ηλίας + Αλεξάνδρα = L.F.E

Κι αυτό και έγινε. Οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο και ο Ηλίας είδε το κορίτσι του και δεν σταμάτησε να συγκινείται.

«Για ακόμα μια φορά νιώθω υπερήφανη και τυχερή που έχω δίπλα μου ένα τόσο καθαρό, χαμογελαστό και ηθικό άτομο», έγραψε η Αλεξάνδρα.

ILIAS2.jpg

Και κάπου εκεί ο Ηλίας ξέσπασε σε δάκρυα και ευχήθηκε να γεράσει με την Αλεξάνδρα του και μόλις βγει να κάνουν όσα έχουν σχεδιάσει μαζί.

Το τρυφερό love story και τα γράμματα στην Αλεξάνδρα

Ηλίας και Αλεξάνδρα είναι μαζί από το 2021 και τη χρονιά εκείνη ο Μπόγδανος έλειψε έξι μήνες από την αγαπημένη του, μιας και έφτασε μέχρι τον τελικό του Survivor 2021.

Το διάστημα εκείνο, ο Μπόγδανος είχε φροντίσει να στέλνει γράμματα στην Αλεξάνδρα, κάτι που κάνει και φέτος.

Αυτό αποκάλυψε η Αλεξάνδρα πριν πέντε μέρες, όταν έκλεισε 24 χρόνια ζωής και γιόρτασε τα γενέθλιά της.

bogdanos.JPG

Η Εξαρχοπούλου μας είχε δείξει το γράμμα που είχε κανονίσει ο Ηλίας να φτάσει σε εκείνη από τον Άγιο Δομίνικο.

https://www.instagram.com/p/CpV5LaWMiEU

Και τον Μάιο του 2021, όταν ο Ηλίας είχε ακούσει το μήνυμα της Αλεξάνδρας μετά από μήνες χωριστής ζωής, είχε ξεσπάσει σε δάκρυα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είδε το κορίτσι του μετά από μήνες, έκλαψε και έγινε viral στο Twitter

Δάκρυσε και το Twitter με τον Μπόγδανο:

Η μεγάλη αγάπη του Ηλία για την Αλεξάνδρα, τα τρυφερά λόγια της Εξαρχοπούλου κι αυτό το «θα γεράσουμε μαζί» έκανε το Twitter να αποθεώσει τα δύο παιδιά.

Βαλαβάνη άφαντη - Ο Βασάλος είδε μηνύματα Fipsterr και Ζώτου:

Οι δύο φίλοι του Κωνσταντίνου Βασάλου, Fipsterr και Χρήστος Ζώτος, οι οποίοι ήταν μαζί του και στην περιπέτεια του Asia Express πέρσι, στο οποίο στέφτηκε ο Κωνσταντίνος νικητής, ήταν εκείνοι που επικοινώνησαν με τον Βασάλο στο έπαθλο επικοινωνίας.

VASALOS2.jpg

Παραμένει άγνωστο το γιατί η Ευρυδίκη αποφάσισε να μην στείλει μήνυμα στον Κωνσταντίνο, παρότι θα μπορούσε έστω φιλικά να τον εμψυχώσει. Η Βαλαβάνη συνεχίζει το tour της στη Χαβάη, με τον φημολογούμενο ως νέο αγαπημένο της Γρηγόρη Μόργκαν και δεν έχει κάνει κάποιο story για τον Κωναταντίνο ή για το έπαθλο επικοινωνίας.

https://www.instagram.com/p/Cpjctrnrdmv