Το πρώτο meeting Παπακαλιάτη για τον Maestro αποκάλυψε και το πρώτο spoiler

Κατερίνα Μπούσιου
Το πρώτο meeting Παπακαλιάτη για τον Maestro αποκάλυψε και το πρώτο spoiler

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα οι ηθοποιοί της σειράς έκαναν την πρώτη τους συνάντηση για τον Maestro 2. Η κοινή τους φωτογραφία μας έδωσε όμως και μία μικρή ιδέα για τις εξελίξεις. 

'Ενα χρόνο πριν στους Παξούς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε ξεκινήσει ήδη το τηλεοπτικό ταξίδι του Maestro του. Και ήρθε η στιγμή για τον δεύτερο κύκλο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σε τρεις εβδομάδες από σήμερα.

Ήδη χθες είχαμε την πρώτη συνάντηση ορισμένων εκ των ηθοποιών με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη, όπως αποκάλυψε και η Κλέλια Ανδριολάτου με story της στο Instagram και εκεί ανακαλύψαμε και ένα μικρό spoiler.

https://www.instagram.com/p/Cm1-pkcoFU3

Με τους δύο πρώην μαζί

Μένουν ελάχιστες μέρες μέχρι να στηθούν οι κάμερες, να ανάψουν τα φώτα και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και με την ιδιότητα του σκηνοθέτη, πει το πρώτο «Πάμε» για να ξεκινήσει και επίσημα το πρώτο γύρισμα για τον Maestro 2. Μέχρι πριν από ένα μήνα είχε ήδη ολοκληρώσει τη συγγραφή του μισού και πλέον σεναρίου του και τώρα είναι πανέτοιμος και για τα 9 επεισόδια.

Χθες πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και η πρώτη συνάντηση με τους ηθοποιούς που θα έχουν τα πρώτα γυρίσματα και μας το αποκάλυψε με ανάρτησή της η Κλέλια Ανδριολάτου.

maestro2.jpg

Στην φωτογραφία με τον τίτλο «Late night date» (μεταμεσονύχτιο ραντεβού), όμως έχουμε και ένα μικρό spoiler. Όπως βλέπεις, εκτός από την Κλέλια και τον Χριστόφορο, είναι μαζί τους ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Καβογιάννη, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Γιώργος Μπένος, αλλά και ο Δημήτρης Κίτσος. Ο τελευταίος έπαιζε τον Θάνο και σύντροφο της Κλέλιας. Και εδώ βρίσκεται η αποκάλυψη. Η Κλέλια λοιπόν μετά την φυγή του Ορέστη (Παπακαλιάτη) στην Αθήνα, επιστρέφει όπως φαίνεται στην αγκαλιά του πρώην της. Για να ξεπεράσει έναν άλλο πρώην.

Τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν αρχικά στην Αθήνα και μετά το Πάσχα θα υπάρξουν τα γυρίσματα στους Παξούς όπου και θα κορυφωθεί η δράση. Θα δούμε τον Ορέστη να γίνεται μπαμπάς από την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) και την Κλέλια να φεύγει για ένα διάστημα από τους Παξούς. Το μεγάλο ζήτημα παραμένει η δολοφονία του Χαράλαμπου και η διαδικασία συγκάλυψης που αφορά τους μισούς από τους ήρωές μας.

https://www.instagram.com/p/CjA8MZfttY-

Και υπάρχει επίσης και το ερωτηματικό για το πως θα λειτουργήσει και ο Δημήτρης Κίτσος στην αρχή γιατί έχει ένα σκοτεινό κομμάτι το οποίο ακόμη δεν είχε αποκαλύψει, όπως είχε πει και σε συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/CljP1UXKtku

Ήταν προς το παρόν μία ωραία βιτρίνα η σχέση του με τη Κλέλια ως φοιτητής της Ιατρικής και με μεγάλες φιλοδοξίες για να γίνεια κάποια στιγμή σαν τον πατέρα της. Να αποκτήσει δόξα και χρήμα δηλαδή. Θα δούμε που θα χρησιμεύσει αυτή η αδίστακτη πλευρά του χαρακτήρα του.

https://www.instagram.com/p/CfghkFTLRxn