Έχουμε γάμο στο «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και 2 επιστροφές από το παρελθόν

Κατερίνα Μπούσιου

Κόρα Καρβούνη και Γιάννης Τσορτέκης ετοιμάζονται να αναστατώσουν το Αγρίνιο ως Γιώργης και Νίτσα αλλά το παρελθόν θα μπει εμπόδιο στην ευτυχία τους. 

Αυτό το αναπάντεχο «ναι» που θα πει η Νίτσα στον Γιώργη θα τον πετάξει στον έβδομο ουρανό στο «Αυτή η νύχτα μένει».

Έρχεται γάμος στο Αγρίνιο, αλλά όχι τόσο σύντομα όσο θα περιμέναμε. Μέχρι τότε έχουμε επιστροφές από το παρελθόν, μία που θα φέρει συγκίνηση και μία που θα θυμίσει το «μαύρο» παρελθόν μίας ηρωίδας.

Η Νίτσα ράβει νυφικό

Η Κόρα Καρβούνη και ο χαρισματικός Γιάννης Τσορτέκης, κάνουν ένα από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά δίδυμα τη φετινή σεζόν, ως Νίτσα και Γιώργης στο «Αυτή η νύχτα μένει». Αυτή, κορίτσι της νύχτας με ένα δύσκολο παρελθόν που περιλαμβάνει έναν βιασμό και την απόκτηση ενός παιδιού και εκείνος λαικός και ντόπρος Αγρινιώτης που του αρέσει η διασκέδαση. Με motto πάντα: «Η ζωή είναι μία και δεν έχει δεύτερη ευκαιρία».

Σήμερα εκείνη θα του απαντήσει ετεροχρονισμένα στην πρόταση γάμου που εκείνος της έκανε, χωρίς βέβαια να έχει ελπίδες ότι θα είναι θετική.

Όμως η Νίτσα που αρχικά ήταν αποφασισμένη να φύγει από την πόλη, αποφασίζει να μείνει κοντά του και η βραδιά αποχαιρετισμού καταλήγει στο να αλλάξει τα πάντα μέσα της και να δεχτεί να γίνει γυναίκα του. Η αντίδρασή του είναι απολαυστική.

Θα καταφέρουν να ζήσουν μαζί και ευτυχισμένοι; Όχι ακριβώς. Κάποιος από το παρελθόν της Νίτσας επιστρέφει για να της θυμίσει τις μαύρες μέρες που είχε περάσει και αυτό θα της αλλάξει την ψυχολογία της.

Θα έχουμε και άλλες επιστροφές. Δύο για την ακρίβεια. Ο γιος του Διαγόρα, Άλκης επιστρέφει στο Αγρίνιο όπου έχει φίλους αγαπημένους (τον ρόλο θα υποδυθεί ο Σπύρος Σταμούλης), αλλά θα έχουμε και μία σημαντική για τη σειρά επιστροφή - εμφάνιση.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει» και σεναριογράφος επίσης της ομότιτλης ταινίας Θάνος Αλεξανδρής, μπαίνει στη σειρά στον ρόλο του καλλιτεχνικού μάνατζερ που έρχεται για να αλλάξει το μαγαζί του Στρατή.

Ο Στρατής - Βασίλης Μπισμπίκης , κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Γιατί η Ζέτα συνεχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο και να απομακρύνεται από εκείνον. Λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια του «Όνειρου» της νέας εποχής, οι σχέσεις όλων είναι αρκετά τεταμένες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης