«Ραγίσαν τα πατώματα» - Το σχόλιο της Γερμανού στον Στάνκογλου και η νέα κόντρα με Μπισμπίκη

«Ραγίσαν τα πατώματα» - Το σχόλιο της Γερμανού στον Στάνκογλου και η νέα κόντρα με Μπισμπίκη

Τι θα συμβεί στο «Αυτή η νύχτα μένει» με τον Χρήστο και τον Στρατή και η καυτή ερωτική σκηνή μεταξύ Ζέτας και Στρατή που περιμένουν οι τηλεθεατές.  

Τα μυστικά που αφορούν στο παρελθόν και μία γυναίκα, πάντα θα χωρίζουν τον κόσμο της ημέρας και τον κόσμο της νύχτας, που εκπροσωπούν ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Στα επόμενα επεισόδια του «Αυτή η νύχτα μένει», κορυφώνεται η κόντρα, αλλά και ο έρωτας του Στρατή με την Ζέτα και έρχεται καυτή ερωτική σκηνή. Σε αυτή την κόντρα η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να δείξει για μία ακόμη φορά την προτίμησή της. Ξεκάθαρα.

Το ζειμπέκικο και ο καβγάς είχε ξεκάθαρο νικητή

Η αναμέτρηση μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και του Βασίλη Μπιμπίκη, ήταν από τις highlight σκηνές που συζητήθηκαν στο «Αυτή η νύχτα μένει» αυτή την εβδομάδα. Ήταν καιρός να συναντηθούν οι δύο πρωταγωνιστές για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι διαφορές που αφορούν μία γυναίκα, δεν λύθηκαν και ξεκάθαρος νικητής ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, ο γνωστός δήμαρχος του Αγρινίου. Μία όμως σκηνή, με εκείνον να χορεύει ζειμπέκικο, πριν ξεσπάσει ο καβγάς (γιατί κάπως έτσι λύνονταν τα ζητήματα στα '80s) έφερε και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού.

https://www.instagram.com/p/CkxuA1ztBlN

Η οποία ξεκάθαρα σε αυτή την κόντρα προτίμησε τον χορό στην πίστα του δημάρχου και του έγραψε και ένα σχόλιο με ατάκα, αντίστοιχη της εποχής: «Ραγίσαν τα πατώματα».

natalia_stankoglou.JPG

Η καυτή ερωτική βραδιά Ζέτας και Στρατή

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μας είχε προιδεάσει για την αυτή την σκηνή την οποία και θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/11) με τον Στρατή αναφερόμενη και στην σύντροφο του Βασίλη Μπισμπίκη, Δέσποινα Βανδή, λέγοντας πως: «Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μία πολύ έμπειρή γυναίκα. Είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει. Ο Βασίλης είναι ένας πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνεινα νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές. Οπότε, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα».

Η σχέση της Ζέτας και του Στρατή, δεν θα είναι χωρίς προβλήματα. Γιατί ο δήμαρχος δεν το βάζει κάτω και θέλει να τον δει στην φυλακή. Για αυτό το λόγο και ξεκινά με τον νέο του σύμμαχο, τον δικηγόρο του, τις έρευνες για το παρελθόν του. Και εκεί θα αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στην δολοφονία του Νώντα.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν είχα ποτέ την αγωνία να μην συγκριθώ με τους γονείς μου»

Είναι το καλύτερο στοιχείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εναντίον του. Η μόνη που μπορεί να τον σώσει, είναι η Ζέτα, που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση. Το ποιος θα προστατέψει ποιον είναι όμως πολύ δύσκολο.