Μήνυμα ελήφθη: Τι πραγματικά ήθελε να μας πει η Βανδή όταν πήγε στη Βίσση με τον Μπισμπίκη

Μήνυμα ελήφθη: Τι πραγματικά ήθελε να μας πει η Βανδή όταν πήγε στη Βίσση με τον Μπισμπίκη

Μετά τον σάλο με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το περίφημο πια ζεϊμπέκικο στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, το ζευγάρι πήγε Hotel Ermou και έστειλε μήνυμα.

Η Βανδή για λίγο ξαποσταίνει και ξανά προς τη Βίσση τραβά. Μετά το σούσουρο και την κριτική που έχει δεχτεί για το ζεϊμπέκικο του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη και τα τρυφερά τους φιλιά, η τραγουδίστρια, επέστρεψε δυνατά και με σύμμαχό της την Άννα Βίσση έστειλε μήνυμα στους απανταχού επικριτές της.

Βλέπεις, τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει εκπομπή- ραδιοφωνική, τηλεοπτική ή ιντερνετική- που να μην έχει πάρει θέση υπέρ ή κατά του δικαιώματος που έχει η Βανδή με τον αγαπημένο της να εκδηλώνει την αγάπη της δημόσια.

Μετά τον σχολιασμό, ώρα για Βίσση

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Μελίνα Νικολαϊδη στήριξαν το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Κεραυνούς για τα φιλιά και τον χορό του Βασίλη δέχτηκε η Βανδή κυρίως από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος μίλησε για ξεμωράματα αλλά και από την Ελένη Βιτάλη που μίλησε για ηλίθιους. Ακόμα και η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη έκανε ένα ποστ για αμαρτίες γονέων που παιδεύουν τα τέκνα και την ίδια στιγμή η κόρη της Δέσποινας, Μελίνα μίλησε με stories στο Instagram εκφράζοντας την πλήρη στήριξη στον μεγάλο έρωτα της μαμάς της. Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχει εμφανιστεί ακόμα και τόσο η Δέσποινα όσο και ο Βασίλης στο παρελθόν, έχουν μιλήσει για το πόσο τους στηρίζουν τα παιδιά τους.

Και τα παιδιά;

«Δεν θέλω να είμαι φίλος με τον γιο μου, θέλω να είμαι ο πατέρας του. Θέλω όμως να έχουμε μία τέτοια σύνδεση, όπου να ανοιγόμαστε και να λέει ο καθένας αυτό που αισθάνεται, να είναι ειλικρινής μαζί μου και να μη φοβάται να μου πει ό,τι είναι να μου πει. Είναι μικρούλης ακόμη, είναι μόλις δέκα χρονών, αλλά είμαι και εγώ ένας χαζομπαμπάς, του τα δίνω όλα», είχε πει ο Βασίλης για τον Μιχάλη.

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι», είχε πει η Δέσποινα για τον Γιώργο και τη Μελίνα.

«Μπισμπίκης για Μπολσόι» και τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για τις αγκαλιές Δέσποινας - Βασίλη

Ό,τι έχω ζει, το έχει πει η Βίσση

Κι ενώ η κριτική στον έρωτα μετά τα 50 και στο πώς θα πρέπει να ζουν και να τον εκδηλώνουν συνεχίζεται για την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, οι δυο τους στην εμφάνιση στο κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση, είχε νόημα και έστειλε μήνυμα. Η Δέσποινα ανέβηκε στην πίστα ήδη καλωδιωμένη και έτοιμη για το σόου με την Άννα που ακολούθησε. Η Άννα χόρεψε ζεϊμπέκικο αλλά Μπισμπίκη και κράτησε με τον ίδιο ακριβώς τη Δέσποινα στην αγκαλιά της.

Η Δέσποινα τραγούδησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το «Όλα ξαναρχίζουνε με σένα» και το μήνυμα το λάβαμε: Δεν ήταν ούτε τυχαία, ούτε πάνω στο κέφι η αγκαλιά και το φιλί και ο χορός στην πίστα, δεν έκαναν κάτι για το οποίο θα ντραπούν ή κάτι που έχουν μετανιώσει. Δέσποινα και Βασίλης έτσι θα πορευτούν, θα στηρίζουν την καψούρα τους, θα δείχνουν την αγάπη τους και σε όποιον αρέσει. Στη Βίσση σίγουρα αρέσουν κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το βράδυ στο Hotel Ερμού θα μείνει αξέχαστο.