O Στρατής στο «Αυτή η νύχτα μένει» ζει την πιο δύσκολη στιγμή του και η Μυρτώ την καταστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
O Στρατής στο «Αυτή η νύχτα μένει» ζει την πιο δύσκολη στιγμή του και η Μυρτώ την καταστροφή

Στο πιο κρίσιμο σημείο της βρίσκεται η σειρά και η ζωή του Στρατή αλλά και της Μυρτώς στην κυριολεξία κρέμεται από μία κλωστή. 

Μάχη δικαιοσύνης και παρασκηνίου θα έχουμε στο «Αυτή η νύχτα μένει» και δύο πρόσωπα της σειράς θα αναμετρηθούν με την υπομονή τους και όλους τους άλλους, στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους. Και η ίδια η σειρά έχει περάσει πλέον στην πιο ενδιαφέρουσα φάση της. Από εκείνες που το κοινό δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει τη συνέχεια.

Η Μυρτώ θα δει τον βιαστή της να γλιτώνει και τη ζωή της να καταστρέφεται στη συνέχεια ενώ ο Στρατής απλά κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Και τη Ζέτα και το μαγαζί του.

https://www.instagram.com/p/CoSFHwcIJC5

Έγκυος η Μυρτώ στο παιδί του βιαστή της;

Ο Μίλτος τελικά στο «Αυτή η νύχτα μένει» θα γλιτώσει τα χειρότερα, ύστερα και από τις προσπάθειες του πατέρα του αλλά και του Χρήστου και δεν θα μείνει στη φυλακή.

Όλοι όμως πια γνωρίζουν πως είναι ο βιαστής της Μυρτώς και όλοι προσπαθούν να την συνεφέρουν αλλά και να την προστατέψουν από τυχόν νέα του παρενόχληση.

Εκείνη όμως έχει γίνει η σκιά του εαυτού της και δύσκολα θα ορθοποδήσει. Όταν μάλιστα «φύγει» και από τη ζωή ο πατέρας της, δεν υπάρχει μέσα της κανένα απόθεμα θάρρους και αγάπης.

https://www.instagram.com/p/CoNOcFkI4GS

Θα φτάσει στα όρια της τρέλας και θα αναζητηθεί για εκείνη από τους φίλους της, ακόμη και ιατρική βοήθεια. Όμως υπάρχουν και πληροφορίες για μία απρόσμενη κατάσταση που θα αντιμετωπίσει. Είναι τελικά έγκυος στο παιδί του βιαστή της; Γιατί αυτό σίγουρα θα την οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή.

Την καταστροφή ωστόσο, προσπαθεί να αποφύγει ο Στρατής. Τώρα πια έχει μάθει ότι στηθεί πίσω από την πλάτη του μία πλεκτάνη και προσπαθεί πάση θυσία να κρατήσει το «Όνειρο» παρά τις απειλές του Παπαδόπουλου και παρά τη σκιά μίας δολοφονίας που τον στοιχειώνει.

Αν τελικά ζει η Μαρίνα αυτή είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Για αυτό και θα έχει για πρώτη φορά ένα μεγάλο ξέσπασμα με την Ζέτα να δέχεται τα πυρά του και η σχέση τους πλέον να κρέμεται σε μία κλωστή. Η μόνη που μπορεί να τον συνεφέρει μέσα στην απόγνωσή του ότι τον πολεμούν και ότι χάνει όσα δημιούργησε είναι η Διαμάντω.

https://www.instagram.com/p/CoZkkh5Ii5W

Τελικά θα καταφέρει να σώσει το «Όνειρο». Μέχρι να ξαναβρεθεί μπροστά του ο Χρήστος. Γιατί η τελική αναμέτρηση δεν έχει γίνει ακόμη μεταξύ τους.