Φταίει ο Μάριος για την αποχώρηση Σχίζα από το Survivor; Η Ελευθερία σε νέα μυστικά και ψέματα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φταίει ο Μάριος για την αποχώρηση Σχίζα από το Survivor; Η Ελευθερία σε νέα μυστικά και ψέματα

Ο κακός χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού μετά τις κατηγορίες της Ελευθερίας και αρκετοί είναι αυτοί που την θέλουν εκτός παιχνιδιού.

Μια εβδομάδα γεμάτη ένταση και κόντρες έφτασε στο τέλος της στο Survivor All Star με την κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου να σχολιάζεται έντονα στον Τύπο, αφού ο φαρμακοποιός κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι εκείνη ευθυνόταν για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το reality επιβίωσης.

Το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες δεν είναι ευχάριστο με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει απομονωθεί από τους Κόκκινους και τους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Ηλία Γκότση να έχουν φέρει τα πάνω κάτω στους Μαχητές. Η πείνα έχει αποδυναμώσει τους Διάσημους οι οποίοι έχασαν για ακόμη μια φορά από τους Μαχητές στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Μπλε σε πίεση

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης νιώθει πιεσμένος συναισθηματικά και έκανε ένα μεγάλο ξέσπασμα on camera καθώς όπως ο ίδιος είπε δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο οι συμπαίκτες του, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

«Στο έπαθλο επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους που πραγματικά είναι κάτι που χρειαζόμουνα μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω δεν ήρθα εδώ να κάνω φίλους και παρέες. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου, που μου έδωσε πολλή δύναμη. Μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται δεν μου λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη. Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα, γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα χωρίς λόγο. Μόνο τρεις βδομάδες είμαι εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και δεν τα ρίχνω κάτω απ’ το χαλί όπως θέλουν. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος», είπε ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Το έπαθλο φαγητού και η αδυναμία της Ελευθερίου

Όταν οι ομάδες μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού η Ελευθερία Ελευθερίου ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να παραμείνει στον πάγκο γιατί δεν ένιωθε καλά. Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν σκληρή μάχη μέχρι και το 9-9 με το ματς να πηγαίνει στο flag race όπου οι μπλε έκαναν το 10-9 και κέρδισαν το έπαθλο φαγητού.

Το μεγάλο λάθος της παραγωγής του Survivor δεν ήταν η μη ενημέρωση των παικτών για τα Τέμπη

Η Ελευθερία στράφηκε κατά του Μάριου Πρίαμου

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα και εξέφρασε την απογοήτευσή της από την συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, Μάριου Πρίαμου γιατί δεν την υπερασπίστηκε στην κόντρα της με τον Σπύρο Μαρτίκα. Η Ελευθερία αποκάλυψε ότι ο Μάριος ήταν αυτός που την έβαλε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα για την σύντροφό του, με αποτέλεσμα ο περσινός νικητής του Survivor να αποχωρήσει οικοιθελώς από το reality επιβίωσης.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά», είπε η 33χρονη παίκτρια.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, «καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα» μου είπε. Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω».

O κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού- H αποχώρηση της Ευρυδίκης

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερωθούν για το ποιος από τους υποψηφίους θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα. Λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου η Ελευθερία φρόντισε να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη κατηγορώντας τον Μάριο πως αυτός ευθύνεται ουσιαστικά για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

«Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε στο συμβούλιο και συνέχισε: «Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξη τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε η τραγουδίστρια.

Ο Μάριος δεν ξέρει γιατί φταίει

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα. Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα», απάντησε ο Μάριος Πρίαμος.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το συμβούλιο και το Survivor δηλώνοντας: «Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου».

Ξέσπασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος ήταν για μια ακόμη εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του και ξέσπασε σε κλάματα.

«Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε», είπε ο επιχειρηματίας.

To Τwitter «δίκασε» την Ελευθερία Ελευθερίου

Για μια ακόμη φορά το #survivorGr συγκέντρωσε χιλιάδες tweets με τους χρήστες της πλατφόρμας να καυτηριάζουν τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο στόχαστρο του ελληνικού Twitter με όλους να την κατηγορούν για τη συμπεριφορά της και τη γενικότερη στάση της στο Survivor All Star.

Πηγή κεντρικής: