Τα γκρι μαλλιά της Μαγγίρα είναι cool σαν της κόρης της & τα λατρεύουν (και) οι νέες κοπέλες

Τα γκρι μαλλιά της Μαγγίρα είναι cool σαν της κόρης της & τα λατρεύουν (και) οι νέες κοπέλες
Instagram

Οι λευκές τρίχες σε άλλους εμφανίζονται από το 20ο κιόλας έτος της ηλικίας τους ενώ άλλοι μπορεί να μην εμφανίσουν παρά στα βαθιά τους γεράματα. Με άλλα λόγια, δεν σχετίζονται πάντα με την ηλικία, αλλά με τα γονίδια.

Τα λευκά μαλλιά κάποτε θεωρούνταν ταμπού, ανεπιθύμητα και σε κάθε περίπτωση συνδεδεμένα με απουσία νεότητας και φρεσκάδας. Όλα αυτά είναι τόσο λάθος, που δεν αρκεί μία μακρά λίστα επιχειρημάτων για να τα καταρρίψουμε. Οι λευκές τρίχες σε άλλους εμφανίζονται από το 20ο κιόλας έτος της ηλικίας τους ενώ άλλοι μπορεί να μην εμφανίσουν παρά στα βαθιά τους γεράματα. Με άλλα λόγια, δεν σχετίζονται πάντα με την ηλικία, αλλά με τα γονίδια.

Ξυρισμένα, ροζ, μοβ: Η κόρη της Μαγγίρα έχει τα πιο ωραία άφρο μαλλιά & έχει κάνει άπειρες αλλαγές

Στο μεταξύ, πολλές γυναίκες παγκοσμίως επιλέγουν πλέον να αφήνουν άβαφα τα γκρι μαλλιά τους όχι επειδή «βαριούνται να τα περιποιηθούν» αλλά επειδή τους αρέσουν. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε τη τάση του λεγόμενου silver blonde, την απόχρωση του ξανθού που γκριζάρει και είναι trend εδώ και μερικά χρόνια, με ουκ ολίγες γυναίκες να αφιερώνουν πολλά χρήματα και χρόνο για να δουν τον εαυτό τους με ξανθά- γκρι μαλλιά.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μια από αυτές που αποφάσισε να «αγκαλιάσει» τη φυσικότητά της και μετά από πολλά χρόνια συνεχών ευφάνταστων μεταμφιέσεων που έκανε λόγω δουλειάς, φαίνεται να έχει εκτιμήσει όσο τίποτα το δικό της χρώμα μαλλιών. Εδώ και μερικούς μήνες λοιπόν την βλέπουμε να ποζάρει με αυτοπεποίθηση με γκρι μαλλιά και έχει εξελιχθεί σε beauty έμπνευση πολλών. Και είναι το ίδιο cool με την κόρη της η οποία με τη σειρά της αγαπάει τη τολμηρές αλλαγές.

She means business: Ανήμερα της ημέρας της γυναίκας, θέλησε να ευχηθεί σε όλες μας (ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, ασπρομάλλες) να γιορτάζουμε καθημερινά την ύπαρξή μας. Χαμογελαστή με κόκκινο matte κραγιόν και έντονες βλεφαρίδες, έδειχνε πολύ δυναμική με κατάλευκο κοστούμι και ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους.

https://www.instagram.com/p/CphdJeItk5C

Ποιος είπε πως τα λευκά μαλλιά θα έκαναν ανεπιθύμητο contrast με λαμπερά βραδινά φορέματα; Όποιος κι αν το είπε, μπορεί ελεύθερα να επιστρέψει στη δεκαετία στην οποία ανήκει ή απλά να δει την παρακάτω φωτογραφία της Ματθίλδης Μαγγίρα στο Ηρώδειο. Με glamorous μακρύ φόρεμα και αέρα star, φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CjKpdzMN4Cr

Εξίσου γοητευτική, αποπνέει δυναμισμό και αποφασιστικότητα με το νέο της look να περπατά στα στενά του Ναυπλίου.

Το ίδιο εντυπωσιακή με stylish γυαλιά και μαύρα ankle boots, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να ξεχωρίζει.

Ενώ ιδιαίτερα φρέσκια και σύγχρονη έδειχνε και με την ακόλουθη τζιν σαλοπέτα, την οποία συνδύασε με γαλάζια μποτάκια.

7821190

Γκρι μαλλιά και κόκκινο κραγιόν, είναι σίγουρα ο αγαπημένος της go to συνδυασμός.

Ίσως για τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της να έπαιξε τον δικό της ρόλο και η αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο τρόπος ζωής που υιοθέτησε. Όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η εκκεντρική performer, βοηθήθηκε πολύ από τη θεραπευτική διαδικασία της σωματικής ψυχοθεραπείας, η οποία την ώθησε στο να καταλάβει περισσότερα για το ποια είναι.

Το μυστικό στον γάμο της Μπέττυς Μαγγίρα δεν είναι μόνο ο έρωτας αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου

«Η εσωτερική μου διεργασία έγινε με τη σωματική ψυχοθεραπεία. Και κατάλαβα ποια είμαι. Πριν από αυτό, μπορεί να πλακωνόμουν. Λένε ότι είμαι τρελή, μου έχουν σούρει διάφορα. Εξ’ ιδίον κρίνουν τα αλλότρια. Αυτή η φράση, αν την αποκωδικοποιήσουμε μας λέει αυτό για τους καθρέφτες. Όταν αυτός λέει ότι εγώ είμαι τρελή, σημαίνει ότι είναι εκείνος τρελός», είπε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.