«Είμαι απομονωμένη από επιλογή»: Η Μελίνα Μεταξά έγινε viral στο Survivor με μια ατάκα

«Είμαι απομονωμένη από επιλογή»: Η Μελίνα Μεταξά έγινε viral στο Survivor με μια ατάκα

«Τους εξήγησα πως είμαι απομονωμένη από επιλογή, μου αρέσει να είμαι μόνη γιατί έτσι η σκέψη μου είναι πιο καθαρή. Τους είπα συγγνώμη για ότι τους έχει στεναχωρήσει», αποκάλυψε η Μελίνα Μεταξά στο συμβούλιο του Survivor.

Survivor All Star χωρίς λίγο beef και καυγαδάκια δεν υφίσταται. H Tzo Μαριδάκη ήταν η παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε αλλά το όνομα της Μελίνας Μεταξά ήταν εκείνο που έγινε viral στο Twitter.

Μελίνα μοχθηρή και ανακατώστρα ή Μελίνα αδικημένη;

Στο Συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης της Τζο, η Μελίνα είχε πάρει τον λόγο και είχε εξηγήσει γιατί έφτασαν στο σημείο πολλοί συμπαίκτες της να της κάνουν μια κουβέντα και να της ζητήσουν εξηγήσεις.

Τι είχε συμβεί; Ο Τάκης Καραγκούνιας αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν οι πρώτοι που τα έβαλαν με τη Μελίνα στην καλύβα, με τον Καραγκούνια να κατηγορεί ανοιχτά την κύπρια παίκτρια πως μεταφέρει πληροφορίες και ανακατεύει την ομάδα.

«Όλο αυτό τον καιρό, τους 3 μήνες, έχουν γίνει γεγονόταν που αφορούν τη Μελίνα και μένα και την ομάδα, που ο κόσμος δεν τα ξέρει. Η Μελίνα απορεί γιατί ψηφίστηκε αφού τα πάει καλά αγωνιστικά. Και προσπαθώ να της δείξω να καταλάβει γιατί ψηφίστηκε. Δεν καταλαβαίνεις γιατί;», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Η απάντηση της Μελίνας στον Τάκη ήταν σαφής:

«Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Άλλο να τους βγάζω αρνητικότητα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Όταν κερδίζεις και νιώθει ο άλλος ότι απειλείται ή δεν ξέρω τι, δεν θα βγει να πει ό,τι θέλει; Εμένα με ρώτησες τη δική μου πλευρά; Πώς νιώθω από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι; Μη μιλάς τώρα; Γιατί είσαι στη ζούγκλα; Γιατί είσαι μόνη σου; Γιατί δεν είσαι σε ομάδα; Γιατί τρως καρύδες από κάτω; Ό,τι θέλει δεν κάνει ο καθένας; Εγώ γιατί δεν μπορώ να το κάνω; Δεν κατάλαβα», είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

«Είμαι μόνη από επιλογή»:

Στο συμβούλιο του νησιού, η τρίτη φιναλίστ του Survivor 2018, έκανε με μια ατάκα το Twitter να την αποθεώσει:

«Κάναμε μια συζήτηση κι όποιος είχε κάτι προσωπικό με μένα, το είπε, ήθελα να κάνω τόπο στην οργή, ήθελα να αφήσω πίσω όσα είπαν τα παιδιά, δεν μου αρέσουν οι κόντρες, οι φωνές και οι τσακωμοί.

Τους εξήγησα πως είμαι απομονωμένη από επιλογή, μου αρέσει να είμαι μόνη γιατί έτσι η σκέψη μου είναι πιο καθαρή. Τους είπα συγγνώμη για ότι τους έχει στεναχωρήσει.

Μίλησα με τον Γιωρίκα και θα προσπαθήσω να μιλήσω και με τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι μεγάλη αρετή να μπορείς να συγχωρείς και να απολογείσαι για οποιαδήποτε δυσκολία.

Μιλώντας για την εξομολόγηση της Μελίνας, ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του Survivor 2018, είπε χαρακτηριστικά:

«Μπράβο στη Μελίνα, το πιο παρεξηγημένο ρήμα είναι το μετανιώνω, όταν έχεις ένα λάθος πρέπει να επιστρέφεις και να λύσεις το πρόβλημα. Είναι σημαντικό που η Μελίνα εξήγησε πως δεν την απομονώσαμε. Κάθε παίκτης στην μπλε ομάδα μπορεί να είναι κοντά με λιγότερους παίκτες γιατί έτσι νιώθει καλύτερα». τόνισε ο Ηλίας, ο οποίος νωρίτερα βέβαια είχε τονίσει πως επειδή ξέρει τις μεθόδους της Μεταξά από το 2018, έχει φροντίσει να κρατάει απόσταση από εκείνη.

Το Twitter πάντως δόξαδε τη Μεταξά με σχόλια που δικάζουν τον Τάκη, τον Βασάλο και τη Μαριαλένα:

Τη στήριξή του στη Μελίνα δεν έκρυψε και ο έτερος Κύπριος Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος εξήγησε πως η Μεταξά είναι πολύ καλή παίκτρια και βρίσκεται άδικα υποψήφια προς αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/BzvGX_nnXrD

Μάριος και Μελίνα είναι καλοί φίλοι, οι δύο τρελοκύπριοι όπως τους αποκαλεί το Twitter.

Όλα δείχνουν ότι η Τζο Μαριδάκη φεύγει από το Survivor κι ο Βασάλος παραμένει ακλόνητος