Όλα δείχνουν ότι η Τζο Μαριδάκη φεύγει από το Survivor κι ο Βασάλος παραμένει ακλόνητος

Όλα δείχνουν ότι η Τζο Μαριδάκη φεύγει από το Survivor κι ο Βασάλος παραμένει ακλόνητος

Το κοινό σε Twitter και Instagram δεν αφήνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, με όλες τις πιθανότητες να δείχνουν ότι από το Survivor All Star αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη. 

Η μέρα αποχώρησης πλησιάζει στο Survivor All Star με τους Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Μελίνα Μεταξά να είναι οι υποψήφιοι, και κάποιον από αυτούς αύριο (16/3) να μαζεύει βαλίτσες από τον Άγιο Δομίνικο.

Γιατί 5 κι όχι 4 υποψήφιοι, θα αναρωτιέσαι εύλογα; Διότι είχαμε ισοβαθμία στο συμβούλιο του Νησιού.

Εκτός Survivor, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης «ζει» το Ιnstagram-ικό όνειρο με την κούκλα σύντροφό του

Η ισοψηφία ανάμεσα στους παίκτες που τους έστειλε… στον τάκο

Το βράδυ της Δευτέρας (13/3) η κόκκινη και η μπλε ομάδα αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία, ώστε να μη βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Για πολλοστή φορά, όμως, τα πράγματα ήταν σκούρα για τους Μαχητές, οι οποίοι έχασαν τη νίκη με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού.

https://www.instagram.com/p/CpyRSs4tNfP

Κι εδώ είχαμε την ανατροπή. Στην ψηφοφορία, λοιπόν, προέκυψε ισοψηφία μεταξύ των παικτών κι έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν ήταν δύο, αλλά τρεις. Μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, στην ψηφοφορία του κοινού ακολούθησε ο Πάνος Κωνσταντινίδης και ισοψηφία προέκυψε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκέντρωσαν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους, ενώ και η Μελίνα Μεταξά πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες της και οδηγήθηκε στον τάκο, μετά το χθεσινό συμβούλιο.

Ποιους θέλει το κοινό μέσα και ποιους έξω, όμως; Στην καρδιά των fans και των τηλεθεατών του reality επιβίωσης ένας είναι ο αγαπημένος τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ όλοι λένε ότι η Τζο Μαριδάκη φεύγει αύριο (16/3).

https://www.instagram.com/p/Cpx-WR_sE_t

Έξω η Τζο Μαριδάκη, μέσα ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Κύμα υποστήριξης δέχεται τις τελευταίες ώρες σε Instagram και Twitter ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους fans να τον θέλουν στο παιχνίδι και να αρνούνται ότι μπορεί να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι η Τζο Μαριδάκη θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει, όμως επειδή βρισκόμαστε στο παιχνίδι των εκπλήξεων τίποτα δεν μπορεί να είναι βέβαιο.

Γιατί μπορεί να πιστεύουμε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει πιθανότητες να φύγει από το reality, και μπορεί τα σχόλια για Μελίνα και Πάνο να είναι χλιαρά έως αδιάφορα, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις.

https://www.instagram.com/p/Cpz28surv9d