Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40 και γιορτάζει στην Αίγυπτο με Οικονομάκου, Καλομοίρα και dream team

Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40 και γιορτάζει στην Αίγυπτο με Οικονομάκου, Καλομοίρα και dream team

Έγινε 40 ετών η Μαριέττα Χρουσαλά στις 11 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο αυτό, μάζεψε τους πιο καλούς της φίλους και πέταξε μέχρι την Αίγυπτο για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Η Μαριέττα Χρουσαλά γιορτάζει και δεν το κρύβει. Η παρουσιάστρια μάζεψε τους πιο αγαπημένους της φίλους και πέταξε μέχρι το Κάιρο της Αιγύπτου για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 40 γενέθλια της Μαριέττας σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο δίπλα στις πυραμίδες.

Τα οικογενειακά γενέθλια στις 11 Μαρτίου

Τα γενέθλια της Χρουσαλά έγιναν πρώτα στις 11 Μαρτίου 2023 μαζί με την οικογένεια της παρουσιάστριας, η οποία είχε δημοσιεύσει και μια πόζα μαζί με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CpuK2nMNlav

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Μαριέττα μαζί με τον αγαπημένο της Λέοντα Πατίτσα γιορτάζουν την Χρουσαλά στην Αίγυπτο και οι εικόνες από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι προσκεκλημένοι τους είναι μαγικές.

https://www.instagram.com/p/Cp7ot9_tp66

Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου, η Καλομοίρα, η κουμπάρα της Χρουσαλά, Δήμητρα Λαζαράτου, η Mary Vitinaros που γνωρίσαμε στο GNTM, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και πολλοί ακόμα φίλοι της Μαριέττας βρίσκονται στο Κάιρο για να γιορτάσουν.

mariettachrousala_327289956_688880082914453_7850560554473606051_n.jpg

Ήδη πραγματοποιήθηκε ένα πρώτο βραδινό πάρτι- γεύμα στο οποίο η Καλομοίρα ανέλαβε να ανεβάσει το κέφι.

Οι φίλοι της Μαριέττας μας έχουν δώσει το μαγικό κλίμα της Αιγύπτου στα stories τους.

Η Μαριέττα ως μαμά:

Μιλώντας για τα παιδιά της πριν το μεγάλο comeback στην παρουσίαση με το Madwalk φέτος, η Μαριέττα είχε πει:

«Η κόρη μου είναι 10 ετών, ο γιος μου θα γίνει 8 σε λίγους μήνες και ο μικρούλης θα γίνει πέντε σε λίγες εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι με την κόρη μου είμαστε φίλες και ότι θα το διατηρήσω αυτό. Μιλάμε, μου λέει τα θέματά της, με τις φίλες της, διαλέγουμε μαζί ρούχα για τα πάρτι. Ο γιος μου ο μεσαίος είναι πιο πολύ με τους φίλους του. Θέλει να έχει μια μπάλα και να τη βαράει όλη μέρα. Ο μικρούλης είναι ακόμα μωράκι, πιο αγκαλίτσας»,

Όσο για τον Λέοντα Πατίτσα είχε αναφέρει:

«Μοιάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες. Ξεδιπλωνόμαστε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δύο ακάλεστοι», δήλωσε.

Η Μαριέττα είναι μαμά τριών παιδιών, της 9χρονης Μάργκω, του 6χρονου Σπύρου και τον 4χρονου Κωνσταντίνου και έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την 5η Ιουνίου 2010, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Λέοντα Πατίτσα.

Ο λαμπερός εκείνος γάμος αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς στη showbiz. Η εντυπωσιακή νύφη είχε φτάσει στην εκκλησία λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα με ένα αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα και το νυφικό είχε φυσικά την υπογραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ένα μεγαλοπρεπές πέπλο κάλυπτε τους ώμους της Μαριέττας.

Μαριέττα Χρουσαλά -Λέων Πατίτσας: Τα τρυφερά φιλιά και ο ξέφρενος χορός μετά από 12 χρόνια γάμου