Μαριέττα Χρουσαλά -Λέων Πατίτσας: Τα τρυφερά φιλιά και ο ξέφρενος χορός μετά από 12 χρόνια γάμου

Πατούλια Κατερίνα
Μαριέττα Χρουσαλά -Λέων Πατίτσας: Τα τρυφερά φιλιά και ο ξέφρενος χορός μετά από 12 χρόνια γάμου

Μια βραδιά δίπλα στη θάλασσα απόλαυσε η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Λέων Πατίτσας, η Καλομοίρα και τις στιγμές κατέγραψε η Σήλια Κριθαριώτη στον λογαριασμό της στo Instagram.

Τα μεγάλα parties συνεχίζονται και ο έρωτας αλλά και η βαθιά αγάπη δεν κρύβονται για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον αγαπημένο της Λέοντα Πατίτσα.


Η πάλαι ποτέ εστεμμένη Μαριέττα που άφησε πίσω της και την καριέρα της παρουσιάστριας μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία, φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μετά από 12 χρόνια γάμου.

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Tο σπίτι τους στο Ελληνικό είναι η επιτομή του ρετρό chic

Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι είχε κάνει ένα μεγάλο πάρτι στη Μύκονο για να γιορτάσει την επέτειο γάμου του, με καλούς φίλους στο πλευρό του. Αλλά φαίνεται πως οι γιορτές δεν σταματούν κι αυτή τη φορά, η Μαριέττα βρέθηκε να διασκεδάζει μαζί με τη Σήλια Κριθαριώτη, την Καλομοίρα, τον σύζυγο της Καλομοίρας Γιώργο αλλά και τον αγαπημένο της Λέοντα σε παραθαλάσσιο κέντρο στη Βουλιαγμένη.

Ξέφρενος χορός γεμάτος αγκαλιές και τρυφερά φιλιά

Ο χορός δεν σταματούσε και οι κουμπάρες Καλομοίρα και Μαριέττα έδωσαν ρεσιτάλ χορού και κεφιού. Στα stories που δημοσίευσε η διάσημη σχεδιάστρια πάντως, ο έρωτας ανάμεσα στο ζεύγος Πατίτσα καλά κραττεί, με τον Λέοντα να φιλά τρυφερά την αγαπημένη του και οι δυο μαζί να χορεύουν αγκαλιά το τραγούδι «Αγάπη Υπερβολική» της Άννας Βίσση.

Η επιλογή δεν φάνηκε να είναι τυχαία μιας και στην παρέα προστέθηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία και πόζαρε μαζί με την Καλομοίρα.


Η Μαριέττα είναι μαμά τριών παιδιών, της 9χρονης Μάργκω, του 6χρονου Σπύρου και τον 4χρονου Κωνσταντίνου και έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την 5η Ιουνίου 2010, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Λέοντα Πατίτσα.

Ο λαμπερός εκείνος γάμος αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς στη showbiz. Η εντυπωσιακή νύφη είχε φτάσει στην εκκλησία λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα με ένα αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα και το νυφικό είχε φυσικά την υπογραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ένα μεγαλοπρεπές πέπλο κάλυπτε τους ώμους της Μαριέττας.

Τα πράγματα για τη μητρότητα που θα ήθελε να της είχαν πει πριν τον ερχομό των παιδιών της, αυτά θα ήταν ότι…

1. …είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου
2. …ό,τι και να έχεις καταφέρει μέχρι τότε όλα μηδενίζουν μπροστά στο συναίσθημα του να γίνεσαι μητέρα.
3. …η γέννα δεν μοιάζει με αυτό που βλέπεις στις ταινίες και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου και της μαίας όλα κυλούν ομαλά σε σημείο που λες αυτό ήταν;
4. …ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στην όλη διαδικασία του γίνομαι μαμά είναι ο θηλασμός, όχι μόνο σαν πράξη, αλλά και επειδή είναι πολύ σημαντικός για το μωρό και για τη μαμά!
5. …πρέπει να είσαι προετοιμασμένη όταν θα ακούσεις πρώτη φορά τη λέξη «μαμά» ή όταν θα σου δώσει ένα φιλάκι.