Μυστικέ μου έρωτα: Ελισάβετ και Πέτρος περνούν καυτή ερωτική βραδιά στο «Μαύρο Ρόδο»

Κατερίνα Μπούσιου
Μυστικέ μου έρωτα: Ελισάβετ και Πέτρος περνούν καυτή ερωτική βραδιά στο «Μαύρο Ρόδο»

Και τι θα συμβεί μετά από αυτή την ερωτική ένωση; Στο «Μαύρο Ρόδο» τίποτε δεν θεωρείται αυτονόητο, οπότε όλες οι εκδοχές είναι πιθανές. 

Τώρα που τα μυστικά από το παρελθόν βγήκαν στο φως, η Ελισάβετ και ο Πέτρος έχουν απαλλαγεί από όσα τους βάραιναν και θα χαρούν αυτό που αισθάνονται στο «Μαύρο Ρόδο».

Αναστολές τέλος για την νεαρή wanna be μοναχή η οποία περνά την πρώτη της και καθοριστική ερωτική βραδιά με το αγόρι που την μάγεψε. Θα έχει μαγεία η συνέχεια της σχέσης τους;

Όλα του έρωτα δύσκολα

Καταρχάς ας ονομάσω αυτή την εβδομάδα ως τις μέρες των πιο κρίσιμων εξελίξεων στη δημοφιλή σειρά. Είναι το σεναριακό σημείο που θα ανοίξει νέα κεφάλαια στο ρου της ιστορίας μας. Που σημαίνει ότι, ξέχνα λίγο ότι ήξερες. Έχεις νέα δεδομένα.

Όπως θα είδες, η εξομολόγηση της Ελισάβετ - Φωτεινής Παπαθεoδώρου στον Λευτέρη - Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο «Μαύρο Ρόδο» για τον Διακοσάββα, την σεξουαλική παρενόχληση που την ανάγκασε να κλειστεί από μικρή στο μοναστήρι, φέρνει μία αρχική λύτρωση σε εκείνη, αλλά όχι και στον πατέρα της που διατηρεί μία ενοχή για όλο αυτό.

https://www.instagram.com/p/CnhINVFoO0L

Βέβαια η νεαρή μοναχή, δεν του προδίδει το μυστικό πως τελικά ο παιδικός της φίλος της Γεράσιμος, ήταν εκείνος που τον δολοφόνησε και όχι εκείνη όπως νόμιζε για τόσα χρόνια.

Ο Πέτρος (Μιχαήλ Ταμπακάκης) σε όλο αυτό θα σταθεί πολύ αμήχανα αρχικά, αλλά αρκετά κοντά της στη συνέχεια χωρίς να θέλει να μάθει όλη την αλήθεια. Αισθάνεται πια σίγουρος ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα του ανοιχτεί εκείνη.

Στην συνέχεια όμως η Άννα όπως είναι το κοσμικό της όνομα, παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Όχι με το μυαλό αλλά με την καρδιά της. Οι αναστολές πια ανήκουν στο παρελθόν και περνά την πρώτη ερωτική της βραδιά με τον Πέτρο. Η φλογερή νύχτα θα είναι καθοριστική για το μέλλον;

https://www.instagram.com/p/CoplVQPIaTH

Θα γίνει μπαμπάς ο Βίκος στο «Μαύρο Ρόδο» πριν μάθει την αλήθεια για την μητέρα του;

Σίγουρα φαντάζεσαι ότι μετά από αυτή την σαρκική απόλαυση η Ελισάβετ θα εγκαταλείψει την ιδέα να χειροτονηθεί και επίσημα μοναχή και θα θελήσει να ζήσει όλα αυτά που κάθε κορίτσι στην ηλικία της θα ήθελε.

Όμως, όχι.

Στο Μοναστήρι επικρατεί αναταραχή για τα κτήματα και με κάθε τρόπο η Ελισάβετ θα θελήσει να γυρίσει για να υποστηρίξει κυρίως την θεία της Αυξεντία αλλά και τον πατέρα της, ενώ όλο το χωριό είναι ξεσηκωμένο με την προοπτική πως ο πατέρας του Πέτρου θα πάρει τα κτήματα της μονής προς εκμετάλλευση.

Αυτές οι εξελίξεις φέρνουν μία ψυχρότητα στις σκέψεις τους. Για την οποία χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστεί.

Δεν είναι όμως στο χέρι τους, η ζωή τους. Δυστυχώς.