Θα γίνει μπαμπάς ο Βίκος στο «Μαύρο Ρόδο» πριν μάθει την αλήθεια για την μητέρα του;

Κατερίνα Μπούσιου
Θα γίνει μπαμπάς ο Βίκος στο «Μαύρο Ρόδο» πριν μάθει την αλήθεια για την μητέρα του;

Το τι θα προκαλέσει το ειδύλλιο του Βίκου και της Αλεξίας είναι νωρίς ακόμη να το πούμε, αλλά είναι εύκολο να το προβλέψεις. 

Ένας νέος προσωπικός προσανατολισμός στην ζωή του Γιάννη Κουκουράκη στο «Μαύρο Ρόδο» θα τον βγάλει εντελώς έξω από τα νερά του.

Μέσα στο σκοτάδι της ζωής του, έρχεται ένα φως και δεν είναι μόνο οι αποκαλύψεις που θα ζήσει ως Βίκος για την βιολογική του μητέρα. Θα είναι και η εξέλιξη της σχέσης του με την Αλεξία η οποία παίρνει μία απροσδόκητη τροπή.

Ξεκινά η έρευνα για το παρελθόν του

Σε μία ξαφνική κίνηση ο Βίκος ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ήθελε στο «Μαύρο Ρόδο» να ερευνήσει για το παρελθόν του, θα απαγάγει τον πρώην βουλευτή ο οποίος είχε σβήσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Έτσι πιστεύει πως θα μάθει τελικά πως ξεκίνησαν όλα.

Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να μάθει πως η βιολογική του μητέρα ζει και όπως όλοι πιστεύουν είναι τελικά η Φιλαρέτη. Κατερίνα Διδασκάλου και Γιάννης Κουκουράκης θα ξαναγίνουν οικογένεια όπως ήταν και στις Άγριες Μέλισσες ;

https://www.instagram.com/p/CksZaxUoPk3

Η Αλεξία (Νεφέλη Κουρή) χαίρεται που κατάφερε να τον πείσει να αναζητήσει τις ρίζες του, μόνο που θα χαρεί ακόμη περισσότερο μόλις δει και την σχέση τους να εξελίσσεται.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα περάσουν μία νύχτα πάθους. Και πως από αυτή την νύχτα και την περίεργη κρυφή σχέση την οποία δημιουργούν, προκύπτει και η ξαφνική εγκυμοσύνη της Αλεξίας, όπως αναφέρουν τα spoilers.

Κανείς μα κανείς από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς ήρωες ούτε που μπορεί να διανοηθεί πως έχουν σχέση οι δυό τους και έχει προχωρήσει μάλιστα τόσο σοβαρά.

https://www.instagram.com/p/CkWUzw8sNg3

Η Κύρα αλλά και ο Θέμης Καστρινός δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ειδικά όταν έχουν την υποψία πως εκείνος ευθύνεται για την δολοφονία της μητέρας της Αλεξίας. Ειδικά η γιαγιά Κύρα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να τον κυνηγήσει και να τον τιμωρήσει. Έχει αποτύχει πολλές φορές αλλά σύντομα οι κόποι της θα έχουν αποτέλεσμα.

Στο «Μαύρο Ρόδο» όλοι κυνηγούν τον Βίκο αλλά η Κύρα θα ορίσει το τέλος και την τιμωρία του

Το θέμα είναι το πότε θα δει κατάματα την αλήθεια και η ίδια η Αλεξία και αν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη της.