Χειροκροτάμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που «μπήκε» στο φόρεμα που έχει από 23 ετών

Τσακιρίδου Χριστίνα

Το 35χρονο μοντέλο έκανε το απόλυτο throwback και μας θύμισε πώς ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να γνώρισε καλύτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM όμως το μοντέλο μετρούσε ήδη αρκετά χρόνια στον χώρο της μόδας.

Η 35χρονη αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς το 2011 και ανέλαβε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Universe της ίδιας χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στην Βραζιλία.

«Αυτή την ημέρα το 2011, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου στο διαγωνισμό Miss Universe», είχε γράψει παλαιότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε Instagram story.

Και πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις 88 νέες φίλες που έκανα στο ταξίδι εκείνο που με βοήθησαν με το makeup και τα μαλλιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μiss Guamπου μου έδωσε τα δικά της διαμαντένια σκουλαρίκια».

H Hλιάνα Παπαγεωργίου έχει ακόμη το φόρεμα των καλλιστείων- Τα πλάνα από την ντουλάπα της

Πριν λίγες ώρες η κριτής του «Μy Style Rocks» δημοσίευσε μια σειρά από Ιnstagram stories μέσα από το σπίτι της. Όπως η ίδια αποκάλυψε έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα το ροζ φόρεμα που φορούσε στη σκηνή του Miss Universe πριν από 12 ολόκληρα χρόνια.

«Μου κάνει ακόμη», έγραψε έκπληκτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η αλήθεια είναι πως δεν ξαφνιαζόμαστε αφού η 35χρονη είναι εμφανώς αδυνατισμένη το τελευταίο διάστημα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας στο Miss Universe 2011 που διεξήχθη στο Σάο Πάολο. Η εστεμμένη αποκλείστηκε από την τελική 16άδα, παρά το γεγονός πως είχε αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές κατά την παραμονή της στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Στο video που ακολουθεί η Ηλιάνα μοιράζεται μαζί μας ένα sneak preview της εντυπωσιακής γκαρνταρόμπας της.

Her Family Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 35 & και η οικογένειά της είναι πάντα προτεραιότητα

Στο video που ακολουθεί θα δεις την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον διαγωνισμό Miss Universe 2011.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν 12 χρόνια ήταν αρκετά διαφορετική και το παρακάτω βίντεο θα σε πείσει.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης