Her Family Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 35 & και η οικογένειά της είναι πάντα προτεραιότητα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Her Family Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 35 & και η οικογένειά της είναι πάντα προτεραιότητα

Η μαμά, η αδερφή και η ανιψιά της, οι ευχές των φίλων της, η τούρτα, και όσα δεν είναι τόσο γνωστά για την Ηλιάνα.  

Εορταστικό είναι το κλίμα στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της και φωτογραφήθηκε στα χιόνια. Η κριτής του «My style rocks» βιώνει μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο τους τελευταίους μήνες αφού είναι ξανά ζευγάρι με τον σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχε παντρευτεί στην Αμερική.

Τα 35α γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πριν λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της αρκετά διαφορετικά απ' ότι περίμενε. Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με stylish outfit στο χιονισμένο τοπίο της Πεντέλης και μοιράστηκε αρκετά Instagram-stories με τις λιχουδιές που απόλαυσε.

https://www.instagram.com/p/CoSOOHDtUvv

H ανάρτησή της συγκέντρωσε περισσότερα από 60 χιλιάδες likes με αρκετούς celebrities να της στέλνουν τις ευχές τους ανάμεσά τους οι: Βάσια Κωσταρά, Κέισι Μίζιου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Στέλιος Κουδουνάρης, Άση Μπίλιου κ.ά.

Πολλοί στενοί φίλοι της Ηλιάνας θέλησαν να της πουν «Χρόνια πολλά» δημοσιεύοντας κοινές throwback φωτογραφίες μαζί της, τις οποίες εκείνη έκανε αργότερα repost στον προσωπικό της λογαριασμό.

tourta.jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την πρώτη φωτό με τον πρώην σύζυγό της χωρίς εκείνος να το ξέρει

H 35χρονη μας έδειξε την λιτή, girly τούρτα της η οποία είχε μπεζ χρώμα και ήταν διακοσμημένη με πολλά ροζ λουλούδια.

iliana_tourta7.jpg

H εορτάζουσα έκανε βιντεοκλήση με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τους γονείς της, οι οποίοι έσβησαν τα κεράκια της τούρτας που αγόρασαν για την κόρη τους. Αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να «σβήσουν την απόσταση» και να την νιώσουν κοντά τους.

iliana_tourta5.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες που μοιράστηκε η εορτάζουσα.

H αγάπη για την οικογένειά της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάγεται από την Πάτρα και κάθε φορά που της το επιτρέπει το πρόγραμμά της επισκέπτεται τους γονείς και την αδερφή της, Μαριλένα. Η 35χρονη έχει σχέση λατρείας με την οικογένειά της και την ανιψιά της Νεφέλη.

Το μοντέλο είναι μια υπερήφανη θεία και ποζάρει συχνά με την μικρή, την οποία αγαπά σαν δικό της παιδί.

5 πράγματα που δεν ήξερες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

1) Έχει καταγωγή από την Πάτρα, την οποία επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί για να δει τους γονείς και την αδερφή της.

2) Τελειώνοντας το σχολείο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε πανελλήνιες, πέρασε στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα τελείως διαφορετικό αντικείμενο σπουδάζοντας στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

3) Έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο το 2011 που στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Αργότερα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe ωστόσο δεν κατάφερε να διακριθεί.

4) Eίχε μετακομίσει στην Αμερική όπου φωτογραφήθηκε για πολλά γνωστά περιοδικά.

5) Η Ηλιάνα και ο Snik είχαν μία θυελλώδη σχέση από το 2019 έως το 2021. Το μοντέλο έχει υπάρξει παντρεμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πήραν διαζύγιο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχθηκε ότι είναι και πάλι σε σχέση και πως στο παρελθόν ήταν ζευγάρι για 7 ολόκληρα χρόνια.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou