Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τη δική της οσκαρική εμφάνιση με φούξια φόρεμα και ασορτί γόβες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τη δική της οσκαρική εμφάνιση με φούξια φόρεμα και ασορτί γόβες

Η Ηλιάνα βρέθηκε σε ρόλο σχολιαστή της μεγάλης βραδιάς και έκανε ένα Barbiecore look με φούξια φόρεμα από τα Η&Μ.

Όλοι ήμασταν χθες σε διάθεση για βραβεία και απονομές. Και τα Όσκαρ είναι μια βραδιά που διαχρονικά συγκεντρώνει τα βλέμματα ακόμη και όσων δεν αγαπούν ιδιαίτερα το σινεμά. Γιατί εκεί θα δεις λαμπερά looks στο νέο πλέον σαμπανιζέ χαλί, performances και φανταστικούς inspiring λόγους από τους νικητές της μεγάλης βραδιάς. Όσοι μάλιστα είναι fans του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου αναμένουν τον ετήσιο σχολιασμό της βραδιάς απευθείας από το Λος Άντζελες, τον οποίο και αναλαμβάνει συνήθως ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου.

Όπως καταλαβαίνεις η βραδιά κυλάει με τον Θοδωρή σε ρόλο οικοδεσπότη και πολλούς, αγαπημένους καλεσμένους δίπλα του. Φέτος είδαμε μαζί του τον Δημήτρη Λάλο, την Ευγενία Σαμαρά, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τη Δωροθέα Μερκούρη και πολλούς ακόμα. Αλλά μία ήταν η παρουσία που ξεχώρισε αμέσως με το οσκαρικό της look και δεν ήταν άλλη από την Ηλιάνα Παπαγωργίου.

https://www.instagram.com/p/CneLeg3NJCG

Το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια και τώρα πια κριτής του My Style Rocks, βρέθηκε στο πλατό της Cosmote TV και έκανε μία εμφάνιση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα κανονικά red carpet looks στο Dolby Theater του Λος Άντζελες. Μόνο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα αγαπημένο brand, το H&M, για να δημιουργήσει το απόλυτο Barbiecore look.

Όσκαρ 2023: Το Hollywood glam συνεχίστηκε στο πάρτι του Vanity Fair με looks που έκλεψαν τα φλας

https://www.instagram.com/p/CpmyaFQNHlM

Barbiecore Oscar night για την Ηλιάνα.

Αντικειμενικά δεν υπάρχει κανένα ρούχο που να μην μπορεί να φορέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αυτές τις αναλογίες. Αλλά η ίδια ξέρει πολύ καλά να τονίζει το σώμα της έξυπνα και να κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Διάλεξε, λοιπόν, ένα maxi φόρεμα από τη συλλογή του H&M Studio με minimal γραμμή, μακριά ουρά και κάποιες ντραπέ λεπτομέρειες, που έκανε όλη τη διαφορά με το χρώμα του -το bold φούξια. Ένα μονόχρωμο look σε τόσο έντονο χρώμα δεν μπορεί παρά να συνδυαστεί με γόβες σε ασορτί απόχρωση και pointy style. Η ασημί λεπτομέρεια στη μύτη και τα διακριτικά κοσμήματα ήταν τα μόνο στοιχεία που έδωσαν τον απαραίτητο luxurious χαρακτήρα στο outfit της βραδιάς.