Γιαννιάς & Παντελιδάκη έχουν 20 χρόνια κοινής πορείας και το πιο cozy σπίτι στη Μάνδρα Αττικής

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιαννιάς & Παντελιδάκη έχουν 20 χρόνια κοινής πορείας και το πιο cozy σπίτι στη Μάνδρα Αττικής

Tο ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και ο τραγουδιστής έκανε μερικές αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (22.03) ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σύζυγό του, Ελευθερία Παντελιδάκη, τα παιδιά τους αλλά και τον κουμπάρο του, Χρήστο Μενιδιάτη.

Το ζευγάρι είναι μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 γιους οι οποίοι ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

«Τα παιδιά μου είναι 6 ετών ο Στέφανος και 4 ο Αντώνης, ο οποίος έχει και γενέθλια σήμερα που μιλάμε», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για τη σύζυγό του ο καλλιτέχνης τόνισε: «Είναι μια χαρά η Ελευθερία, μου είχες πει να μην την αλλάξω, την άφησα εκεί, η Ελευθερία μας είναι πάντα εκεί. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια. Είμαστε 20-21 χρόνια μαζί. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει επικοινωνία…Βγάλε και κάνα χωρισμό από τα on-off που είχαμε, παντρεμένοι όμως είμαστε 7 χρόνια».

Αναφερόμενος στον κουμπάρο του Χρήστο Μενιδιάτη, ο 43χρονος είπε με χιούμορ: «Είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι και δεν χάλασε, δεν είναι και τόσο γουρλής».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής παραδέχτηκε: «Η Ελευθερία είναι ζηλιάρα, όχι όπως πριν, τώρα το κοντρολάρουμε. Κι εγώ είμαι».

To ζεστό σπίτι Γιαννιά-Παντελιδάκη στην Μάνδρα

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη ζουν μόνιμα λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Μάνδρα Αττικής. Το ζευγάρι έχει διαμορφώσει το σπίτι του έτσι ώστε να αποπνέει ένα ζεστό περιβάλλον για τους δύο γιους τους, τον Στέφανο και τον Αντώνη οι οποίοι είναι η no1 προτεραιότητά τους.

https://www.instagram.com/p/BuWJ8abA_NY

Μια ματιά στις φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς μοιραστεί αρκεί για να διαπιστώσεις πως στον χώρο πρωταγωνιστούν τα ξύλινα έπιπλα και τα παιδικά παιχνίδια.

«Μαριέττα, είσαι η αγάπη μου»: Η ερωτική εξομολόγηση του Πατίτσα στη Χρουσαλά για τα γενέθλιά της

Στο σαλόνι δεσπόζει ένα παραδοσιακό τζάκι το οποίο δίνει ζεστασιά στον χώρο και αποτελεί ιδανικό spot για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Οι τοίχοι και τα πλακάκια είναι σε γήινες αποχρώσεις που δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα cozy αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/BuyQOMfg9lj

O μεγάλος γκρι καναπές, τα γκρι χαλιά και τα σύνθετα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση σε σαλόνι και hall.

https://www.instagram.com/p/CiZUntUMnAh

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: giorgosgiannias