O Stavento έγινε 44 & οι γυναίκες της ζωής του ετοίμασαν πάρτι στο σπίτι τους στην επαρχία

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Stavento έγινε 44 & οι γυναίκες της ζωής του ετοίμασαν πάρτι στο σπίτι τους στην επαρχία

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, η Ήβη Αδάμου και η μικρή Ανατολή ποζάρουν μαζί στο φακό. Η τούρτα, το πάρτι και τα πλάνα από το ωραίο σπίτι στην Αλεξανδρούπολη. 

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν μια άκρως συγκινητική ιστορία αγάπης που οδήγησε στην δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας.

Η τραγουδίστρια και ο frontman των Stavento γνωρίστηκαν στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Σήμερα ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το «Σαν έρθει η μέρα», βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουινέλης.

Είχε τελικά ουσία η συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου; Μάλλον ναι

Τα γενέθλια του Μιχάλη Κουϊνέλη και οι τρυφερές ευχές της Ήβης

Την Τετάρτη (22.03) ο γνωστός ράπερ γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές φίλων, συνεργατών και αγαπημένων του προσώπων. Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα post στο Instagram όπου ποζάρει χαμογελαστός με την εντυπωσιακή τούρτα του αλλά και την γυναίκα της ζωής του, Ήβη Αδάμου.

https://www.instagram.com/p/CqGVukirEhr

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Υγεία να έχουμε αδέρφια και όλα τα άλλα έρχονται…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο 44χρονος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και έρχεται στην Αθήνα μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η Ήβη Αδάμου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύντροφό της, δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ξεχωρίζει η φωτογραφία όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι με την 5χρονη κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CqGKnhsIy3x

«Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος. Σου ευχόμαστε όλα τα καλά του κόσμου. Τα αξίζεις. Σ’αγαπώ. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε η τραγουδίστρια.

Λίγο αργότερα η 29χρονη δημοσίευσε ένα τρυφερό video σε Instagram-story στο οποίο την βλέπουμε να φιλά τον αγαπημένο της υπό τον ήχο του νέου της τραγουδιού «Δε σ'αφήνω».

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και να έρχονται στην Αθήνα αποκλειστικά για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CY9TTuNIN1M

Το σπίτι τους έχει εμφανείς industrial επιρροές, παστέλ χρώματα και διαφέρει πολύ από τις μονοκατοικίες (και τα διαμερίσματα) άλλων Ελλήνων celebrities. H Ήβη Αδάμου έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς μας έχει αποκαλύψει αρκετές γωνιές από την κατοικία τους.

Tο σαλόνι είναι με διαφορά ο πιο aesthetic χώρος του σπιτιού, με τους μεγάλους μαύρους καναπέδες και τον ιδιαίτερο τοίχο από τούβλα να κλέβουν την παράσταση. Η επιβλητική βιβλιοθήκη φιλοξενεί αγαπημένα βιβλία και cd's του ζευγαριού ενώ ένας μεγάλος πίνακας προσθέτει χρώμα και στυλ. Τα minimal διακοσμητικά (γλαστράκια, κάδρα, κ.ά) δίνουν ζωντάνια στον χώρο και ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CUpGH6PIQPn

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο εξωτερικός χώρος με τα δέντρα και το γκαζόν ενδείκνυται για παιχνίδι και barbeque. Το ζευγάρι περνά συχνά εκεί ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με την μονάκριβη κόρη τους ή με αγαπημένους φίλους.

Πηγή κεντρικής: iviadamou_