Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε την πιο Dolce ανάρτηση για το iconic σίριαλ - Η εγκυμοσύνη & ο χωρισμός

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε την πιο Dolce ανάρτηση για το iconic σίριαλ - Η εγκυμοσύνη & ο χωρισμός

Η εγκυμοσύνη της Μαρίας Καβογιάννη και τα όρια της κατάθλιψης στα οποία έφτασε ο ηθοποιός έπειτα από έναν πολύ δύσκολο χωρισμό. 

Ήταν πριν από περίπου 1,5 μήνα όταν στην τηλεόραση επανήλθε μία από τις πιο iconic σειρές στην ιστορία της. Τα σαββατοκύριακα απέκτησαν νέο τηλεοπτικό νόημα με τις επαναλήψεις του «Ντόλτσε Βίτα» το οποίο και ταυτίστηκε με το Mega πριν από 28 χρόνια.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η αισθηματική κωμική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου προβλήθηκε από το Mega Channel τις σεζόν 1995-97.

Το «Ντόλτσε Βίτα» παρουσίαζε τον απαγορευμένο έρωτα μιας ηλικιακά ώριμης χήρας, της Χριστίνας, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον Αντώνη, καθώς και τα κωμικά μπλεξίματα που προκύπταν προσπαθώντας να κρύψουν αυτή τη σχέση από τον περίγυρό τους.

Το «Ντόλτσε Βίτα» επιστρέφει μαζί με τα memes Σάσας και Ασπασίας - Το άγνωστο παρασκήνιο της σειράς

Τον ρόλο της Χριστίνας υποδύθηκε η Άννα Παναγιωτοπούλου και τον ρόλο του Αντώνη ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελείτο από τους Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Παύλο Ορκόπουλο, Κατερίνα Ζιώγου, Γαλήνη Τσεβά και Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Λίγες εβδομάδες αφότου μπήκαν στη ζωή μας οι επαναλήψεις της αγαπημένης σειράς και ο πρωταγωνιστής, Θανάσης Ευθυμιάδης, έκανε ένα συγκινητικό post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Πέμπτης (23/3).

Ο ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε δύο σημαντικά γεγονότα της εποχής: την εγκυμοσύνη της Μαρίας Καβογιάννη αλλά και τον δύσκολο χωρισμό που βίωσε ο ίδιος τότε:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη την αγάπη που μου στέλνετε, κάθε φορά που (ξανά) βλέπετε το ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ.

Βλέπω στην φετινή επανάληψη, ένα "χρωματικό φρεσκάρισμα" στην εικόνα και υποπτεύομαι ότι θα προορίζουν τις επαναλήψεις για άλλα 28 χρόνια😂
Το 1995 μία τρελοπαρέα καλλιτεχνών (που η σημερινή κυβέρνηση απαξιώνει τις σπουδές μας και μάς θεωρεί αποφοίτους Λυκείου) , βάλαμε το λιθαράκι μας, ώστε να απενοχοποιηθει ο έρωτας μιας μεγαλύτερης γυναίκας με έναν νεαρό άνδρα.
Μέχρι τότε κάτι τέτοιο ήταν προνόμιο μόνο των ανδρών.
Κολακευτικά σχόλια άκουγες για όποιον μεσήλικα είχε ερωτική σχέση με μία νεαρή γυναίκα.

Για την μεσήλικη γυναίκα όμως, που είχε σχέση με νεαρό άντρα, η ελληνική πουριτανική κοινωνία, επιφύλασσε μόνο χλευασμό. Ο αληθινός έρωτας της Χριστίνας και του Αντώνη , ήταν μία ειρηνική επανάσταση. Βάλαμε έναν δυναμίτη στην καρδιά της πατριαρχίας. Το μέχρι τότε δικαίωμα των ανδρών, έγινε και δικαίωμα των γυναικών😊. Και αυτό το έβλεπε στην τηλεόρασή της, ακόμα και η γυναίκα που ζούσε στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας και έπαιρνε δύναμη.

Σε όσους πιστεύουν ότι μία τέτοια διαχρονική επιτυχία έγινε χωρίς κόπο και πόνο, λέω ότι κάνουν λάθος. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες καταθέταμε την ψυχή μας σε κάθε γύρισμα, άσχετα με τις δυσκολίες που είχαμε στην προσωπική μας ζωή.
Και πιστέψτε με, δεν ήταν μικρές οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κάθε ένας μας. Αναφέρω μόνο δύο περιπτώσεις, που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί:

1) Η Μαρία Καβογιάννη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί της, χωρίς να διακόψει καθόλου τα γυρίσματα. Για να δικαιολογηθούν τα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης (μιας και ο ρόλος που έπαιζε δεν είχε σεξουαλικές επαφές με κανέναν άντρα), προστέθηκε στο σενάριο, απλά, ότι πάχυνε.
2) Εγώ ζούσα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Την ημέρα τής πρεμιέρας τού σήριαλ, η κοπέλα μου έφυγε κι εγώ για πολύ καιρό ήμουν χάλια - στα όρια της κατάθλιψης, σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν από αρκετές σκηνές.

Αν λοιπόν κάνεις κάτι σήμερα,
που πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο,
μη φοβηθείς να κουραστείς,
μη φοβηθείς ακόμα και να πονέσεις.
Αν δεν υποστηρίξεις εσύ τα όνειρά σου, ποιος περιμένεις ότι θα το κάνει;».

https://www.instagram.com/p/CqIBCD6o91J