Tο Instagram-able σπίτι της Μαρίας Χατζηστεφανή στο Λονδίνο είναι το Dragon's Den σε θέματα deco

Tο Instagram-able σπίτι της Μαρίας Χατζηστεφανή στο Λονδίνο είναι το Dragon's Den σε θέματα deco

H επιχειρηματίας-συγγραφέας διαθέτει ένα αριστοκρατικό minimal σπίτι στο οποίο βγάζει τις ωραιότερες φωτογραφίες.

Η Μαρία Χατζηστεφανή έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dragon's Den» του ΑΝΤ1 ωστόσο η ίδια είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς.

H επιχειρηματίας διαθέτει ένα πολύ ενεργό account στο Instagram μέσω του οποίου παρουσιάζει πολλά προϊόντα της εταιρίας της και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το success story

Η CEO του Rodial Group σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και έπειτα έκανε σπουδές στις ΗΠΑ στο Πανεπιστήμιο Columbia ενώ αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο και δούλεψε για τράπεζα επενδύσεων. Στο Λονδίνο όπου και ζει εργάστηκε ως beauty editor μέχρι το 1999 όταν και ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών Rodial, με το brand να είναι διαθέσιμο σήμερα σε 35 χώρες παγκοσμίως.

«Χρειάστηκαν πολλοί μήνες έρευνας ακόμη για να ξεκινήσει και χρόνια για να γίνει αυτό που είμαστε σήμερα. Η επιστημονική εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη και ο κλινικός έλεγχος σε συνδυασμό με τη μοναδική μας γνώση σε φυσικές θεραπείες του δέρματος, μας καθιστούν ένα μοναδικό skincare brand», έχει τονίσει η Mrs Rodial σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Μαρία Χατζηστεφανή αποκάλυψε στο Q+A γιατί φοράει τα ίδια ρούχα στο Dragon's Den

Η δημοφιλής επιχειρηματίας-συγγραφέας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (06/03) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανατρεπτική επαγγελματική της πορεία, τα παιδικά της χρόνια στη Μυτιλήνη και τη συνεργασία με τις Kardashians.

«Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με επιχειρηματικότητα, ήθελαν να μπω στο Δημόσιο για να εξασφαλιστώ. Από όταν ήμουν 10 χρονών υπήρχε στη γειτονιά ένα περίπτερο και πήγαινα και αγόραζα όλα τα ξένα περιοδικά. Ήθελα να ζήσω αυτή τη ζωή και το μόνο βήμα ήταν να πάω Αθήνα. Στην Αθήνα πήγα να σπουδάσω Αγγλική Φιλολογία, αλλά δεν μου έφτανε. Άρχισα να στέλνω σε περιοδικά για part time δουλειά και περιέργως κάποιο μου απάντησε. Έμεινα 4 χρόνια στην Αθήνα και μετά πήγα στην Αμερική. Ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό, ήθελα κι άλλα. Για μένα η Αμερική ήταν το top. Αφού τέλειωσα τις σπουδές μου στην Αμερική, αποφάσισα να δουλέψω σε μια επενδυτική τράπεζα. Πρώτη φορά βρέθηκα στο Λονδίνο και με πήγε η δουλειά μου εκεί. Δούλεψα σε μία επενδυτική τράπεζα για τρία χρόνια, ήταν αυτό που είχα σπουδάσει και αρχικά το μάθαινα, μου άρεσε. Ήταν η εποχή της Wall Street, που το να είσαι εκεί ήταν το όνειρο. Ήταν κάτι πολύ δυνατό και μου άρεσε που ήμουν μέλος μια πολύ δυνατής εταιρίας», δήλωσε η Μαρία Χατζηστεφανή.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή ήταν φοβερό, ταξίδια, μάθαινα πράγματα. Κατά τον δεύτερο και τρίτο χρόνο είχε αρχίσει να με κουράζει. Δεν με ενδιέφερε πια το αντικείμενο, αυτό το είχα καταλάβει και άρχισα να μην είμαι πολύ καλή υπάλληλος. Αργούσα το πρωί, δεν καθόμουν πολύ αργά το βράδυ, έπρεπε να δουλεύεις Σαββατοκύριακα και δεν πήγαινα τα Σαββατοκύριακα. Ο σύζυγος ήταν στο Λονδίνο σε μια άλλη τράπεζα. Κάποια στιγμή το μυριστήκανε οι άνθρωποι, οπότε φτάνω κάποια μέρα στο γραφείο -το καταλαβαίνεις όταν είναι να σε απολύσουν- και μου είπαν αυτό κι αυτό και σε απολύουμε. Εκείνη την ημέρα έπαθα ένα σοκ. Γύρισα στο σπίτι και ήμουν σα να είχα πάθει ηλεκτροπληξία».

«Με την Kylie Jenner κάναμε κάποιες καμπάνιες όταν ήταν 16 ετών και έτσι γνώρισα τις Kardashians. Είναι επαγγελματίες, δεν είναι τυχαίο που πέτυχαν», αποκάλυψε η Dragon για τη συνεργασία της με τις Kardashians.

Το αριστοκρατικό σπίτι της Μαρίας Χατζηστεφανή στο Λονδίνο

Μια ματιά στο Instagram feed της Mrs. Rodial αρκεί για να πειστείς πως ο μινιμαλισμός και οι διαχρονικές, κλασικές επιλογές επικρατούν στη ζωή και το σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/ChogNk3rkEt

Η επιχειρηματίας έχει δημοσιεύσει αρκετά videos μέσα από την αριστοκρατικό, γκρι κατοικία της, με τον ολόσωμο καθρέφτη να αποτελεί το αγαπημένο της σημείο για selfie φωτογραφίες.

Τα κομψά office looks της είναι το τέλειο inspo για κάθε γυναίκα που δεν ξέρει πώς να αξιοποιήσει τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Όπως μπορείς να δεις κι εσύ στις παραπάνω φωτογραφίες στο σπίτι κυριαρχούν οι γκρι αποχρώσεις και το χρώμα του πάγου. Ο μεγάλος γκρι καναπές, το fluffy χαλί και η τραπεζαρία δεσπόζουν στο σαλόνι, το οποίο έχει minimal αισθητική και ελάχιστα έπιπλα.

https://www.instagram.com/p/CipaTX5tDpd

Μερικά βάζα με λουλούδια συμπληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση του σπιτιού που θυμίζει παλάτι.

https://www.instagram.com/p/CUQA7aEPGYs

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά ακόμη πλάνα από το σπίτι της Μαρίας Χατζηστεφανή.

Πηγή κεντρικής: mrsrodial