Πρεμιέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη με πατέντες, memes στο Twitter και την Χριστίνα Μπόμπα για γούρι

Κατερίνα Μπούσιου
Πρεμιέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη με πατέντες, memes στο Twitter και την Χριστίνα Μπόμπα για γούρι

Το Dragon's Den έκανε πρεμιέρα με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση, 5 κορυφαίους επιχειρηματίες ως Dragons και το κοινό στο Twitter να έχει κάνει viral εκείνους που μετέφρασαν τις πατέντες τους ως καινοτόμο επιχειρηματικότητα. 

Το Dragon's Den ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ΑΝΤ1 και έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση και 5 γνωστούς στον τομέα τους και πετυχημένους επιχειρηματίες.

Το project στην ελληνική μορφή του έδωσε άφθονο υλικό στο Twitter με επιχειρηματίες που έκαναν γκάφες και με εφευρέτες που νόμιζαν ότι θα έκλειναν το επιχειρηματικό deal της χρονιάς με τους Dragon's. Είχαμε και εμφάνιση έκπληξη της Χριστίνας Μπόμπα στο στούντιο της εκπομπής, ως γούρι για το νέο ξεκίνημα του Σάκη της.

https://www.instagram.com/p/Cnz2FyiKiHV

Φυτά, βότανα, μπρίκι και ένα σωσίβιο που κάνει θαύματα

Σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου το Dragon's Den αποτελεί ένα επιτυχημένο format και τώρα ήρθε και στην Ελλάδα με την συμβολή και του Σάκη Τανιμανίδη που είναι ο παρουσιαστής του και συμπαραγωγός.

Το τρυφερό video του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες μάς αποκάλυψε το άγνωστο ταλέντο του

Επιχειρηματίες που έχουν καινοτόμες ιδέες και ψάχνουν για επενδυτές, έρχονται στην εκπομπή και θα πρέπει να πείσουν τους 5 επιχειρηματίες πως αξίζει να βάλουν τα χρήματά τους στην εταιρεία τους. Μπορούν να κάνουν προσφορά όλοι μαζί ή ο καθένας ξεχωριστά.

https://www.instagram.com/p/CnucDHBoK-e

Οι 5 Dragon's δεν είναι τυχαίοι. Είναι ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς, ο επιχειρηματίας και Ιδρυτής της COCO -MAT Πολ Ευμορφίδης, ο Λέων Γιοχάη ως Tech επενδυτής, η Λίλη Περγαντά - Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια και πρόεδρος της Rodial Group.

https://www.instagram.com/p/Cn4DJJdjWl6

Ενώ κάποιοι νέοι επιχειρηματίες είχαν κάποιες αξιόλογες ιδέες που δείχνουν και το μοντέρνο πνεύμα του project, κάποιοι φάνηκαν άπειροι στο να διαχειριστούν τις προτάσεις για να πάρουν οι Dragon's μέρος των μετοχών τους.

Ενώ δεν γλιτώσαμε και τους κλασσικούς Έλληνες εφευρέτες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας οι οποίοι ήθελαν να πάρουν επένδυση έως και 100 χιλιάδες ευρώ για ένα... μπρίκι.

Στο Twitter όπως καταλαβαίνεις μετά από τέτοιες προτάσεις, άρχισαν τα τρολαρίσματα. Κάποιοι άρχισαν να προτείνουν δικές τους εφευρέσεις και κάποιοι θυμήθηκαν κορυφαία προϊόντα telemarketing.

To project σαφέστατα είναι εντός παγκόσμιας τηλεοπτικής πραγματικότητας, αλλά προς το παρόν εκτός ελληνικής και για να το πούμε απλά, είναι για πιο...ψαγμένο κοινό.

Η μεγάλη του παγίδα προς το παρόν κρύβεται στο μεγάλο του ατού. Το συνεχές Q&A μεταξύ επενδυτών και υποψηφίων κρατά το ενδιαφέρον, αλλά αφορά έναν τομέα που είναι άγνωστος στους περισσότερους με όρους δυσνόητους και παίζει επικίνδυνα στα όρια του reality.

Αν κρατηθούν οι ισορροπίες και υπάρξει ως αντίβαρο το χιούμορ, θα έχουμε μία ωραία εκπομπή.

Από αυτό το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα του Σάκη Τανιμανίδη, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.

Η οποία έκανε και εμφάνιση στο στούντιο γιατί φυσικά είναι το γούρι του σε κάθε νέα του προσπάθεια. Και όπως έγραψε στο post της: «Σήμερα 10 η ώρα το βράδυ στον ΑΝΤ1 είναι η πρεμιέρα ενός σόου που ήρθε να αλλάξει την ελληνική τηλεόραση! Ήρθε να σε εμπνεύσει και να σε διασκεδάσει. 'Eχω δει λίγα πρώτα λεπτά και πραγματικά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις! Την καλυτερότερη επιτυχία. Γράψτε μου πως σας φάνηκε γιατί είμαι σίγουρη θα σας αρέσει πολύ»!

https://www.instagram.com/p/Cn4c7KkqGyy